Şimdi Ara

x trap sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkç. lar herkez girio bnde ise xt tap sorunu var bilin vye bni eski doğru tomıc e yönlednirebilicek varsa lütfen yaz ssınn

• http://forum.donanimhaber.com/m_13574382/tm.htm biraz araştırma yapsan bulcan dc. bağlantı sorunları bölümü mesela
  • tşk. edeim denim bn bi
  • zzz bilmediğiniz şeyleri yapmayın bence sonra ah char gitti yok itemler gitti...
    o topic boş hurafe...
    oyun varsa girersin yıksa beklerisn okaadar basit...3-5 gun oynama ölmessin....
    şimdiye akdar yok ip deişmek yok sp2 yüklemek yok cmd .....bilmmn hiçbirini yapmadım
    oyun gelene kadar bekledim girdim...
    şu an xtrap hata verio res atana kadar bekle kardeşim yapacağın bu...burda yazılanları uygulama sana tavsiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

zzz bilmediğiniz şeyleri yapmayın bence sonra ah char gitti yok itemler gitti...
    o topic boş hurafe...
    oyun varsa girersin yıksa beklerisn okaadar basit...3-5 gun oynama ölmessin....
    şimdiye akdar yok ip deişmek yok sp2 yüklemek yok cmd .....bilmmn hiçbirini yapmadım
    oyun gelene kadar bekledim girdim...
    şu an xtrap hata verio res atana kadar bekle kardeşim yapacağın bu...burda yazılanları uygulama sana tavsiye

resle ne ilgisi var xtrapın
  • ben bu kaç zamandır deniyorum bi işe yaramıyor Not :yapmayı ilmiosun deme zaten canımı sıkıyor bu xtarp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    World War Z Mikrofon sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.