Şimdi Ara

CHARACTER DATA %99 DONMASI SORUNU!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bende oyun açılırken character % 99' da donuyo buna lütfen bir çözüm bulalım yoksa deliricemmm...... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 Tane kardeşimiz Google'ı yapmış kullan bence.Ben bi çözüm buldum dene, olmazsa başka bulursun Google'dan.

Server dosyasını aynı yere kopyala icine

[Dir]
    count=3
    0=object
    1=item
    2=fx
    [Version]
    Count=8

icindekileri sil bunları yapıstır oraya .. Sonra mesela ben pathosta oynuyorm log.klg var onu sil infonun icindekileri sil scheulderin icindekilerini sil herşeyi sonra mesela ben pathosta oynuyorum ya baska bir servera giris yap .. Sonra cık oyundan log.klg tekrar sil info ve scheuldere dokunnma oyuna acınca bu sefer temin girdiğin diyelim kronos serverının üstünde giriyor oyun pathosa simdi rahatlıkla girebilirsin ve character data donma sorunu kalkar ortadan ... Dediklerimi tektek uygula sonuca varırsın .. Gayet acık anlattığımı düsünüyorum kolay gelsin

edit: oyuna her girisinde aynı seyi uygulaman gerekiyor ... (Alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 16 Mart 2010; 17:57:03 >
  • yer yokki krdes başka yapabileceğim bişi varmıı?
  • kesin bir çözümü yok şansına giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukcoban

yer yokki krdes başka yapabileceğim bişi varmıı?

Kasayı Yan yatır dedim ciddiye mi aldın

Çözüm üstte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 16 Mart 2010; 17:58:34 >
  • Oyuna girerken, arka planda açık birşey olmasın.

Benim laptopta öyle oluyordu. Arkada bir sayfa açık değilken rahatça girebiliyordum
  • Kardeş.. Bak öncelikle oyuna girerken Görev yöneticisinde kullanmadıklarının İŞLEM AĞACINI SONLANDIR sonra oyun şifreni değiş gir şifre ile alakası yok deme var hatta ben en az 3 günde bir değiştiriyorum yoksa bendede donuyor :)) sorunu tamamen çözüp hiç uğraşmamak için ram'ini yükselte bilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Yeni Ram Sorunu [no signal]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR DEDİKLERİNİZİ YAPICAM BAKALIM OLUCAKMII!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: superfare

2 Tane kardeşimiz Google'ı yapmış kullan bence.Ben bi çözüm buldum dene, olmazsa başka bulursun Google'dan.

Server dosyasını aynı yere kopyala icine

[Dir]
    count=3
    0=object
    1=item
    2=fx
    [Version]
    Count=8

icindekileri sil bunları yapıstır oraya .. Sonra mesela ben pathosta oynuyorm log.klg var onu sil infonun icindekileri sil scheulderin icindekilerini sil herşeyi sonra mesela ben pathosta oynuyorum ya baska bir servera giris yap .. Sonra cık oyundan log.klg tekrar sil info ve scheuldere dokunnma oyuna acınca bu sefer temin girdiğin diyelim kronos serverının üstünde giriyor oyun pathosa simdi rahatlıkla girebilirsin ve character data donma sorunu kalkar ortadan ... Dediklerimi tektek uygula sonuca varırsın .. Gayet acık anlattığımı düsünüyorum kolay gelsin

edit: oyuna her girisinde aynı seyi uygulaman gerekiyor ... (Alıntıdır)

Çözüm burda digerlerini denemeye bile gerek yok.

Edit : Bunu yaptıktan sonra launcheri acınca update yazısı hemen gelmeyecek ama telaşa kapılma 3-4 dk bekleyeceksin sonra launcher eski haline donecek sakın acele edip launcheri kapatma sonra ko yu tekrar yuklemek zorunda kalırsın.+ Kodları yukarıda verilen dosyanın adı Path olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 16 Mart 2010; 20:21:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.