Şimdi Ara

x130 xp kurma..yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg x130 notebookta 7 yüklü bunu XP cevirmek istiyorum...
    yapılan işlemler.......
    usb dvd malesef yok...

8gb sandisk usb hdd ye xp yükledim. usb den oku dediğimde bootmgr eksik hatası alıyorum..sata driverler ekledim.. yine aynı..
    aynı usb yi xp yüklü başka bilgisayarda denediğimde problem yok... büyük ölcüde 7 engelliyor.

arkadaştan lg x120 notebooku aldım...lg programıyla imaj aldım x130a yükledim oku dedim ........ uzantılar farklı göremiyor...
    acronis denemedim....acaba olurmu.

başka nasıl xp yükleme yapılabilir....

.

• Saat yaklaşık sabah 05.00
    gece 22.00 da başlayan format maceram sona yaklaştı... 7 yi xp ye çevirmeyi başardım...
    daha driverler kurulacak...

TAVSİYE : acemi olan arkadaşlar kesinlikle usb den xp kurmaya kalkmasınlar....
    normal xp kurmaktan çok farklı.. almadıgım hata kalmadı...

hal.dll hatası.. bootcfg hatası..ntfs hatası ...daha neler... of ki of...

2 laptop 6 tane xp cd si 2 tane usb hdd VE biraz SABIR ......ama sonunda oldu......
  • kardeşim banada yardımcı olurmusun bende uğraşıyorum ama yapamdım hala frmcixs@hotmail.com ekle konuşalım
  • merhaba arkadaşım,

yaklaşık 1 haftadır bende uğraşıyorum, sürekli bi hata oluşuyor , her deneme bi yerde tıkanıyor. en son olarak xp yi kurdum fakat ilk açılıştan sonra tekrar başlattığımda pc açılmadı, mavi ekran geliyor 1-2 saniye ve yeniden başlatıyor.

senden ricam eğer düzgün çalışan bir xp yapabildiysen , emeğinin maddi ve manevi karşılığını vermek kaydıyla paylaşırmısın ?
  • arkadaşlar bu site belki faydalı olur ama ingilizce bu akşam evde bir proğram deneyecem ben kurdum x130 a xp sorunsuz çalışıyor ama nasıl kurdum hatırlamıyom yarın haber veririm size .

http://gregoryalussier.com/2010/01/04/install-windows-xp-from-a-usb-drive/
  • arkadaşlar verdiğim site işe yaradımı ? ben evde denedim kendi kafama göre ama olmadı bu sefer nerde ne yaptığını hatırlayamamak deli ediyor beni. denemelere devam bitince yazarım buraya.
  • Novicorp WinToFlash programını indirin

usb flash diskinizin iççini boşaltın
    bu programla bi winxp atın usb nin içine (piyasada resimli anlatımları vardır)
    ama atarken menüden format menüsünü açın
    dosya sistemini FAT16 LBA olarak seçin

kolay gelsin
  • recovery açın pc açılırken F11 e basınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.