Şimdi Ara

X1600 ALMALI MIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anlaşılan bu konuda konsensüs sağlamak zor. ortalama bir oyun bilgisayarı için(aoe3-nfs most wanted-bfme2 vs) en optimum verimi nasıl alırım diye sormalı belkide. x1600'ün yeni nesil bir ekran kartı oldugunu okumustum. bu yüzden bu modeli düşündüm öncelikle. x1600 olacak diye bir şart yok elbette. dediğim gibi amac mevcut sistemde optimum verim almak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

@XDiscovery x1600pro pcı-e ekran kartını celeron bir pc ye nasıl bagladın??

neden takılmasın ki
  • 6600 gt GDDR3
    yada 7600gs (agp ver. varmı bilmiom).
    celeronla da idare et artık yapcak bişe yok.
  • Eski nesil oyunlarda 4 pixel shader ,yeni oyunlarda 4*3=12 pixel shader gibi çalıştığı söyleniyor. Sonuçta 4 iş hattı var.Bu yüzden eski ve yeni nesil oyunlarda farkediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

neden takılmasın ki

Celeron sistemler pcı-ex anakartlara takılıyormu o yüzden bu sruyu ssormuştum..
  • Pci-Ex 478 anakartlar var piyasada,onu alıp takmıştır...

Soruya gelince,işlemcini satıp 2.66 P4+X1600 Pro alırsan iyi edersin.6600 Gt ile aşağı yukarı aynı kartlardır,2.ele giriyorsan 6600 Gt al ucuz fiyatları.

Sıfırda 1600 Pro pahalı gelirse,X1300 Pro agp de alabilirsin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

neden takılmasın ki

Celeron sistemler pcı-ex anakartlara takılıyormu o yüzden bu sruyu ssormuştum..

benim board'ım tüm Celeron ve Celeron D (533MHz'ler için) işlemcileri destekliyor
    yani ben de Celeron takabilir ve imzamdaki ekran kartını kullanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 22 Haziran 2006; 20:22:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: korgeneralim

Eski nesil oyunlarda 4 pixel shader ,yeni oyunlarda 4*3=12 pixel shader gibi çalıştığı söyleniyor. Sonuçta 4 iş hattı var.Bu yüzden eski ve yeni nesil oyunlarda farkediyor.

Kart 4 pipe fakat 3 iş birimi düştüğünden normal olarak çok yüksek gpiksel rakamları elde ediliyor,yeni nesil oyunlarda sıçrama yaratmasının sebebi bu.Fakat 4 pipe olduğu için,3dmark 2003 skorlarına bakarsanız anlarsınız 6600 Gt nin gerisindedir.Eski oyunlardada bu böyle.Ati'ın R5xx mimarisinin nimetlerinden faydalanan bir gpuya sahip olmasaydı 3dmark 2003'de x700 den pekde farkı olmayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.