Şimdi Ara

X1600 ALMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİSTEM CELERON 2.4 / 80 GB HD / 1 GB DDR-RAM / FX5200 EKRAN KARTI
    BU SİSTEME X1600 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. PC OYUN AMACLI KULLANILACAK.
    ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

• ekran kartına verebileceğin maximum değer nedir? Ona göre öneri yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnertocmacia

ekran kartına verebileceğin maximum değer nedir? Ona göre öneri yapalım.
    Dostum bence önce işlemcini değiştir.Çünkü ekran kartını alsan da bu sefer işlemci tekleyecek.Celeron işlemciler oyunlarda zayıf kalırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hotvote

SİSTEM CELERON 2.4 / 80 GB HD / 1 GB DDR-RAM / FX5200 EKRAN KARTI

Önce sistemi doğru dürü yaz.FX5200 ekran kartı demişin zaten.Anakart ne belli değil.
    Kaldı ki sistem bir bütündür.Bu işlemci ile gelmiş geçmiş en iyi ekran kartını alsan bile sistemin performansı bir noktadan sonra çıkmaz.
    Eğer bu sistemi daha almadıysan önce alacağın işlemci ve anakartı değiş.Yok kullanıyorsan
    bütceni yaz ki sana optimum hangi kart uyar tavsiye edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih GÜRER

quote:

Önce sistemi doğru dürü yaz.FX5200 ekran kartı demişin zaten.Anakart ne belli değil.
    Kaldı ki sistem bir bütündür.Bu işlemci ile gelmiş geçmiş en iyi ekran kartını alsan bile sistemin performansı bir noktadan sonra çıkmaz.
    Eğer bu sistemi daha almadıysan önce alacağın işlemci ve anakartı değiş.Yok kullanıyorsan
    bütceni yaz ki sana optimum hangi kart uyar tavsiye edelim.
    İşlemcini değiştirmesen bile oyunlarda seni tatmin edecek farklar muhakkak olacaktır..x1600pro alabilirsin dostum..

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

İşlemcini değiştirmesen bile oyunlarda seni tatmin edecek farklar muhakkak olacaktır..x1600pro alabilirsin dostum..

Alıntıları Göster
    ilk işlemciyi değiştir abi daha sonra ekran kartı al

• ustam ben 512 mb x1600 proyu amd 3500 de kullanıyorum canavar gibi ama celereona fazla bu be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz110

ustam ben 512 mb x1600 proyu amd 3500 de kullanıyorum canavar gibi ama celereona fazla bu be...
    Celeronla oyunlarda muhakkak takılmalar yaşanır.İşlemci darboğaz oluşturur.Bende 3.2 işlemciyle fx 5700 var. Arkadaşım 2.6 işlemcisiyle ekran kartı daha iyi oldugu için benden daha stabil oynuyor oyunları..(ekran kartı 9800)..Eger bütçe sınırlıysa x1600 pro yu al ileri de de ucuza bulursan işlemcini değiştirirsin diger dostların dediği gibi.Çok paran olursa da pcı-e bir sisteme geçersin...
  • quote:

Celeronla oyunlarda muhakkak takılmalar yaşanır.İşlemci darboğaz oluşturur.Bende 3.2 işlemciyle fx 5700 var. Arkadaşım 2.6 işlemcisiyle ekran kartı daha iyi oldugu için benden daha stabil oynuyor oyunları..(ekran kartı 9800)..Eger bütçe sınırlıysa x1600 pro yu al ileri de de ucuza bulursan işlemcini değiştirirsin diger dostların dediği gibi.Çok paran olursa da pcı-e bir sisteme geçersin...

Alıntıları Göster
    arkadsalar oncelikle soruyu algılama onemli ben olaya sadece ekran kartı acısından bakmak istiyorum
    bence bu sistem dual ramle ve 3ghz veya daha ustu ne oclanmıs bir cpu ile 1600 ile problem yasamayacaktır

• quote:

X1600Pro Pci-e Kullanıyorum ;

Dostum ben Celeron 2.6 ve 512 MB DDR266 ram ile performans alamadım. 3D mark 2005 Scorum 2500 Civarı çıkıyordu.

Daha sonra 2* 256 DDR400 Ram aldım. Şu anda hiçbirşey OC siz 3000 civarı scor alıyorum 3dmark2005 ten.

İşlemci ve ekran kartına hafif bir Oc yaptığımda ise 3300 civarına kadar çıkıyor 3dmark2005 scoru.

MostWanted oyununu 1280*1024 çözünürlükte 24 fps ile oynuyorum.

Şu haliyle gayet mükemel ve tatmin edici.

Kısaca ben memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDiscovery

quote:

X1600Pro Pci-e Kullanıyorum ;

Dostum ben Celeron 2.6 ve 512 MB DDR266 ram ile performans alamadım. 3D mark 2005 Scorum 2500 Civarı çıkıyordu.

Daha sonra 2* 256 DDR400 Ram aldım. Şu anda hiçbirşey OC siz 3000 civarı scor alıyorum 3dmark2005 ten.

İşlemci ve ekran kartına hafif bir Oc yaptığımda ise 3300 civarına kadar çıkıyor 3dmark2005 scoru.

MostWanted oyununu 1280*1024 çözünürlükte 24 fps ile oynuyorum.

Şu haliyle gayet mükemel ve tatmin edici.

Kısaca ben memnunum.
    @XDiscovery x1600pro pcı-e ekran kartını celeron bir pc ye nasıl bagladın??

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

Valla açtım kasayı taktım Pci-e slotuna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: XDiscovery

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

Valla açtım kasayı taktım Pci-e slotuna :)

Alıntıları Göster
    ANLADIGIM KADARIYLA CELERON İŞLEMCİDEN PENTIUM'A TERFI ETMEMI ONERIYORSUNUZ. ACIKCASI TEKNIK OLARAK YAZILANLARDAN COK SEY ANLADIGIM SOYLENEMEZ. EKRAN KARTININ OC EDILMESI FILAN BENIM VAKIF OLMADIGIM KONULAR.
    AYRICA YAZMAYI UNUTTUM BAGISLAYIN. 150-200 USD ARASI BUTCE AYIRABILIRIM BU UPGRADE ICIN. BIR PC DERGISINDEN OKUDUGUM KADARIYLA OLDUKCA YUKSEK BIR FIYAT/PERFORMANS ORANINA SAHIPTI BU KART. O YUZDEN DANISAYIM DEDIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotvote

ANLADIGIM KADARIYLA CELERON İŞLEMCİDEN PENTIUM'A TERFI ETMEMI ONERIYORSUNUZ. ACIKCASI TEKNIK OLARAK YAZILANLARDAN COK SEY ANLADIGIM SOYLENEMEZ. EKRAN KARTININ OC EDILMESI FILAN BENIM VAKIF OLMADIGIM KONULAR.
    AYRICA YAZMAYI UNUTTUM BAGISLAYIN. 150-200 USD ARASI BUTCE AYIRABILIRIM BU UPGRADE ICIN. BIR PC DERGISINDEN OKUDUGUM KADARIYLA OLDUKCA YUKSEK BIR FIYAT/PERFORMANS ORANINA SAHIPTI BU KART. O YUZDEN DANISAYIM DEDIM.

Alıntıları Göster
    Evet bende bu kartı almayı düşünüyorum ama arkadaşların da dediği gibi sen işlemcini P4 2.66 (prescot) yapsan 100$ civarı x1600 pro agp si 140$ +kdv civarı 240$ +kdv yapar.en ucuz yükseltme bu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 21 Haziran 2006; 15:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

Evet bende bu kartı almayı düşünüyorum ama arkadaşların da dediği gibi sen işlemcini P4 2.66 (prescot) yapsan 100$ civarı x1600 pro agp si 140$ +kdv civarı 240$ +kdv yapar.en ucuz yükseltme bu olur

Alıntıları Göster
    512 MB X1600 KÖTÜ 256MB X1300PRO ALABİLİRSİN VEYA 6600GT ÇOK DAHA İİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraY_FoX

Alıntıları Göster
    bencede alma 3 günde 20 format 50 driver yükledik hep hata verdi kitlendi durdu en sonun da iade ettik o paraya 6600 gt aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraY_FoX

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GraY_FoX

6600 gt nin neresi daha iyi x1600pro dan testlerin 4 ünde pro iyi 1 inde gt hem pro nun avivo ve hdr desteği ayrıca yeni nesil kart olması da (yeni çıkacak oyunlarda) avantajları.Zaten gt lerin ikinci eli bile bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedah

bencede alma 3 günde 20 format 50 driver yükledik hep hata verdi kitlendi durdu en sonun da iade ettik o paraya 6600 gt aldık

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jedah

Bişey daha söyleyeyim kartı kullanmdan testlere göre yorum yapıyorum.bazı arkadaşlar karttan şikayetçi ama bazıları da son derece memnun bişey anlamadım ben bu işten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

quote:

Orjinalden alıntı: jedah

Bişey daha söyleyeyim kartı kullanmdan testlere göre yorum yapıyorum.bazı arkadaşlar karttan şikayetçi ama bazıları da son derece memnun bişey anlamadım ben bu işten.

Alıntıları Göster
    Aslında çok açık, eski nesil oyunlarda kötü perf. olmasına rağmen yeni nesil oyunlarda iyi. Örneğin NFFS2 underground2 performansını beğenmememe rağmen most wanted için iyi bir performansı var diyebilirim. Oblivion ve Graw genelde kasan oyunlar olmasına rağmen bu oyunlarda da x1600 pro iyi bir perf. gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Aslında çok açık, eski nesil oyunlarda kötü perf. olmasına rağmen yeni nesil oyunlarda iyi. Örneğin NFFS2 underground2 performansını beğenmememe rağmen most wanted için iyi bir performansı var diyebilirim. Oblivion ve Graw genelde kasan oyunlar olmasına rağmen bu oyunlarda da x1600 pro iyi bir perf. gösteriyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korgeneralim

abi bu cvp beni kitledi acikcasi? nasil olur ya, genelde yeni teknoloji eskisini destekler ve daha ii performans verir??? hakikatten bunu yasiyan var mi???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.