Şimdi Ara

x17-24395.iso linki atabilecek var mi ? (yasal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x17-24395.iso Windows 7 Ultimate 64bit Ingilizce Deneme Surumu olsa gerek link bulamadim buna hepsi kirik acaba linki olan var mi ?

win 7 home basic 64 bit laptopum var (sp kac bilmiyorum gerekirse ogrenirim) bunu kullanabilir miyim yeni topladigim bilgisayarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pysn -- 1 Nisan 2015; 23:28:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette araştırırsanız, ultimate dvd sinde küçük bir dosyayı değiştirerek istediğin sürümü kurabileceğinizi görürsünüz. Basic yüklü gelen laptoba ultimate yüklersen üzerindeki key ile etkinleştiremezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sürüm bende var, kargo veya posta ücretini karşılarsan sana bir kopyasını dvdye ceker gönderirim. Burada upload hızları yerlerde süründüğü için upload yapma imkanım yok.

• trial ultimate yada laptoptaki home basici kullanicamda ultimate im yok trial ultimate bulmaya calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adresini özelden atarsan gönderirim, trial normal ayrımı yok. Keyini girmezsen trial, giresen full oluyor. İçerisindeki ei.cfg nin içeriğini basic olarak değiştirirsen basic kurabilirsin. Temia linkler çok zor bulunur, bulduklarında turbobit gibi siteler olur, indirene kadar ağaç olursun. Zamanında aradım da ordan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Nisan 2015; 10:00:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.