Şimdi Ara

x1800xt ve 3D mark testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CanDostum

Beyler bir müddet donanım falan almaya niyetim yok,fx60 da bana göre iteleme oldu,,,
    elime geçseler ben onlara iteleyecem de işte dünya bu ,,,biz mecburen vazelin sürüp canımız yanmasın bari diyoruz.

aynen senin gibi düşünüyorum abi benimde bir muddet almaya niyetim yok
  • Böyle olacağı belliydi şimdiden x1900xt almayı düşünenelere isen 1-2 ay sonra g71 çıkacak o zmanda 1900xt yalan olacak sonra ati yapacak vs..Oldum olası böleydi ancak son dönemde highend vga çıkma hızı inanılmaz şekilde çabuklaştı..Ben şahsen 256gtx sli ile yola dewam edicem taki g80 dx10 veya ati dx10lu gerçekten fark yaratacak vga çıkardığı zaman... yoluna yoluna bi hal olduk artık yeter..
  • Ben x1900xt alacaklara su an icin tüm ictenligimle diyorum 1-2 ay beklemek en mantıklısı. 2 firma arasında ortalık inanın müthis kızısmıs vaziyette, su an resmen kozlarını oynuyorlar, hemen kartlara sarılanlar bence zararlı cıkacak simdiden belirtmek isterim.. ama bende bok gibi bara var alırım diyende olur elbet onada hayırlı olsun demek düser..
  • arkadaşlar hepimiz biliyoruzki aldığımız şeyler aldıktan sonra eskiyor ve yenileri çıkıyor bu işin sonu yok
    ancak high end kartların geçerliliği uzun süre kalabiliyor
    örnek olarak x800 agp kartı halen iyi bir kart.
    bir kaç ay sonra dx10 çıkacak ve ona optimize edilmiş yeni kartlar çıkıcak
    bekleyerek karlı çıkılacağına çokta inanmıyorum

bu arada guru3d.comdaki testlerde oyunlara göre 7800gtx ile 1800xl farklılıklar gösteriyor
    buda driver optimizasyonundan kaynaklanıyor yada iki firma arasındaki oyun firmalarına para yedirmelerinden.

neyse
    bence üstteki arkadaşın dediği gibi ati x1800 serisine sağlam bir driver çıkartıcak
    hatta 1900 için çıkacak olacak driver muhtemelen x1800üde çoşturucak şekilde optimize edilmiştir
    ayrıca bilinmeyen oc fonksiyonlarıda cabası
    daha yeni bir kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Ben şahsen 256gtx sli ile yola dewam edicem taki g80 dx10 veya ati dx10lu gerçekten fark yaratacak vga çıkardığı zaman...

Peeeh..adamın gtx sli'ı war konuşuo walla

Ben elimden x1800ü çıkardım zaten..6600gt ile devam ediom şimdilik (: x1900test sonuclarına göre x1900e geçebilirimde..anca çok büyük değişiklik olursa fenonun dediği gibi( yani dx10 sm5.0 ıvır zıvır şeyler)o zaman değişme gereği duyarım birdaha..2 ayda bir kart değişilcekse ben vga işinden uzak duracagım..kesin kararlıyım

Daha x1800 tam olarak çözülmemişken,sınırları bilinmıyorken,getirdiği ring bus gibi teknolojılerı içeren adam gibi uygulama vs yokken,çıkalı 2 ay olmasına rağmen adam gibi software desteği bulunmayan bir kartın niye yeni revizyonu olan x1900ü gözümüze soktular tam anlam veremedim..bu kartı drıverlar,optimizasyonlar vs ile çok daha ileri götürebilirdi..fazlasıyla potansıyel içeren bir karttı benım gözümde...7800gtx ve gt slıdan alınamayacak oyun performansını verıyordu açıkca söyleyebilirimki...

Sonuçta olan bize oluo..ne nvidia ne ati bişi kaybetmıo

• abi adamlar bi kartt çıkarmadan neredeyse diğerini çıkartacaklar yaa
  • Millet içini dökmüş resmen topiğe
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

iyki de 3 ay önceden almışın çift çekirdeğimi.. yakında kıtlık başlar

Katılıyorum sana
  • Candostum
    bence yine çok güzel Topic , çalışma vs. olmuş
    ellerine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.