Şimdi Ara

x1900xt / Sorun bendemi yoksa kart dami anlayamadim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum o kadar az ram ile bişey oynayamassın. Bende de 2*512mb ramle x1800xl bf2 de 1024*768 de full detaylarda kasıyordu. Sonra ramlerimi 2*1024 mb ile deiştirdim ve sonra bırak 1024*768 çözünürlüğü 1280*1024 çözünürlükte herşey full olarak çoook büyük haritalarda bile takılmıyor. Senin sorunun ramlerde. Ramlerini 2048mb yap, sonra fps ye bak
  • SAolun arkadaslar dedikleriniz yapicam simdi kardesimin bil deki ramleride ciakrtip kendime takicam bakalim bisey deisecekmi herkese cvp lar icin tesekkur ederim bide bu ati nin bu driverlarla sorunu nedir ya kart yapiosun cikardiktan 1 ay oldu daha adam gibi driver yapamadilar nvidia yi gecicez die tam cocuk oyuncagina donusturduler walla
  • antiyoba hocam f.e.a.r da bu ayarda nasıl 349fps alıyo çözemedim ben bi gariplik var sanki bi anlatırsan memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

antiyoba hocam f.e.a.r da bu ayarda nasıl 349fps alıyo çözemedim ben bi gariplik var sanki bi anlatırsan memnun olurum.

Fearda bu fps yi gördüğümde inan ben de çok şaşırmıştım ve hemen kaydettim.Fear X1900XT ile diğer oyunların aksine çok değişken fpsler veriyor.25 fpslere de iniyor çok absürd gözüken değerlere de çıkıyor.Ortalama bir değere rastlıyamadım işin doğrusu.Ayarlar bu arada dediğim gibi.Kesinlikle bir hile söz konusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

antiyoba hocam f.e.a.r da bu ayarda nasıl 349fps alıyo çözemedim ben bi gariplik var sanki bi anlatırsan memnun olurum.

Fearda bu fps yi gördüğümde inan ben de çok şaşırmıştım ve hemen kaydettim.Fear X1900XT ile diğer oyunların aksine çok değişken fpsler veriyor.25 fpslere de iniyor çok absürd gözüken değerlere de çıkıyor.Ortalama bir değere rastlıyamadım işin doğrusu.Ayarlar bu arada dediğim gibi.Kesinlikle bir hile söz konusu değil.

anladım hocam anlık bir şey yaşanmış bu fraps ta demek ki. zaten ati' nin f.e.a.r ' a olan yatkınlığı
    ve nvidia'dan bu oyunda üstün olmasının da büyük katkısı var.

bilgi için teşekkürler.

• 300küsür fps hemde fear hemde ati
  • 2048 ram ise yaramio beyler denedim
    Buarada cahilligimi mazur gorun ekran kartinin bios unu nasi guncellicem??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha85 -- 17 Nisan 2006; 1:49:33 >
  • Beyler sorunu hallettim galiba daha dogrusu kardesim yapti neyse PSU nun PCI-E guc çıkışı 14A weriomus ama kart 25 istio kututnun içinden çıkan bu güç çıkışı dönüştürücüyle denedim kart koptu insallah dusunduum gibidir simdi oblivion u yeniden yukliycem bakicam dier oyunlarda mesela timeshift de super oldu kart herkese tesekkurler yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha85 -- 17 Nisan 2006; 19:20:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.