Şimdi Ara

X1900xtx oyun screenshotları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel ss ler hayırlı olsun ekran kartın. benimki cod2 de kırmızımsı gösteriyo etrafı o kadar dandik yani...
  • hayırlı olsun walla...İyi kart ama bende 6600gt var gözle anlaşılır bir fark göremedim cod2de...tabi ben 1024*768 oynuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguror

hayırlı olsun walla...İyi kart ama bende 6600gt var gözle anlaşılır bir fark göremedim cod2de...tabi ben 1024*768 oynuyorum...

Eyvallah Görüntüde çok büyük fark yoktur eminim(hiç nvidia kullanmadım)
    Fakat kart 1280*1024 4xaa af+hqaf full detay da call of duty 2 yi min 45 max 80 frame ortalama 55 60 frame il oynayabiliyorum.Kartın en güzel tarafı bu (full aa af açıkkken kasma diye bir şey yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualtina -- 26 Şubat 2006; 22:43:06 >
  • kart cok süper o ayrı ama bnm 7800gt dede aynı ayarlarda gıdım kasma yok
    quote:

Orjinalden alıntı: WHiZz

quote:

Orjinalden alıntı: ozguror

hayırlı olsun walla...İyi kart ama bende 6600gt var gözle anlaşılır bir fark göremedim cod2de...tabi ben 1024*768 oynuyorum...

Eyvallah Görüntüde çok büyük fark yoktur eminim(hiç nvidia kullanmadım)
    Fakat kart 1280*1024 4xaa af+hqaf full detay da call of duty 2 yi min 45 max 80 frame ortalama 55 60 frame il oynayabiliyorum.Kartın en güzel tarafı bu (full aa af açıkkken kasma diye bir şey yok.)

• ekran görüntüleri gerçekten güzel.

x1900xtx görüntüleri ile x1800 ve 6600gt görüntülerini karşılaştırmak bana göre gerçekten yanlış, kartların arasındaki farkları ve önemli olanın bu görüntülerle birlikte fpsnin olduğunu hepimiz biliyoruz. Durağan resimlere -still pictures- bakarak şunla bunun görüntü kalitesi arasında fark yok demek çok yanlış.
  • uzun zamandır söylüyorum şu an için bu kartlar çok ekstrem benim 7800gt de de aynı görüntüler var nasıl olsa zaten 1024*768 de oynamak zorundayım. yani benim gibiler için oldukça gereksiz tabi şöle bi durum var fırsat olur durum uygun olur o zaman alabilirim almamda demiyorum yani.
  • ati kenar düzeltmede 1 numara.nvidianın çok önünde.görüntüler mükemmel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

ati kenar düzeltmede 1 numara.nvidianın çok önünde.'(]

• adam 6600 gt ile x1900 ü karşılaştırmış helal olsun.Gelir fx5200 le 9800 pro yu da karşılaştırır.Tabi oyunda 1280 *1024 de 4 aaf high detail açmanın buna karşın 50 -60 fps almanın nasıl birşey olduğunu bilmiyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

walla ben da ASUS EN 6600GT VAR görüntü farkı yok bu resimlerle o yüzden

al konuyu açan arkadaşla aynı ayarda ss ler al.. aldığın frame i de koy yanlız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Nisan 2006; 16:18:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.