Şimdi Ara

X2 3800 e hangi ram? (Ddr2800 vs ddr2667)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. Yakında amd x2 3800 lü sistem toplamak istiyorum malum fiyatlar baya düştü. Aslında c2d x2 arasında kalmıştım x2 fiyatları düşünce ona yönelme kararı aldım. Size sormak istediğim am2 anakartların hepsi ddr2800 ram desteğine sahip ram olarak veritech ddr2800 ve twinmoss ddr2667 arasında kaldım.Twinmos daha ucuz ama ve sevdiğim bi marka ama veritech de 800mhz. Am2 ler normalde rami ddr2 800 olaraktanmı kullanıyor (ben öyle tahmin ediyorum). O halde twinmosu taktığım takdirde ramler 667 mhz olarak mı çalışacak. Yani işlemci ile ram frekansı arasında bir oran var o değişmiş olacak heralde. Bunun performansa etkisi ne derece olur? Twinmosları 800 mhz de kullanmaya kalksam ne olur? Bide siz hangisini tavsiye edersiniz. Ayrıyeten gigatekte tray işlemci var box olmayan ama ucuz ondan almamın bir sakıncası olurmu? Yanında evercool fan veriyor. Cevap vercek arkadaşlara şimdiden tşkler.

• 667 ile 800 mhz arasındaki fiyat farkına bağlı 3-5 dolar bişi ise 800 mhz almanı tavsiye ediyorum.
    fiyat farkı daha fazla ise 10-15 dolar kesinlikle değmez 667 ile devam et. ram işlemci frekansı arasındaki oran
    her iki farklı mhz deki ramdede vardır onu kafana takmana gerek yok çünkü işlemci 200 mhz te çalışmaktadır.
    try almanın bir sakıncası yok sonuçta oda garantili
  • Cevabın için tşkler 512 liklerde arada 9-10 dolar fark var .1 gb da da yaklaşık25 dolar bencede 667 almak daha mantıklı geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.