Şimdi Ara

x2 4200 - 2650 mhz den öteye nasıl gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x2 4200 (windsor) işlemcimi 2650 mhz den öteye geçiremedim. Son sınır bu mudur? Değilse ne yapmam lazım?

Sistem
    x2 4200 - thermaltake sogutucu
    2 x 1 667 mhz kıngston
    epox mf4 ultra 3
    450 w t.take power

YArdım edecek herkese şimdiden teşekkürler.

• Boşa ugraşma kardeş bu degeri bulduysan stabil olarak dua et daha fazla çıkmaz windsor lar.
  • Dostum ne güzel gideceği kadar gitmiş , benimki 2570 den yukarı çıkmıyor
    Neyse bunada şükür....
    Bu arada benimki sc 939 o zaman ben yine iyi gitmişim
  • slm arkadaşlar bence anakartının potansiyeli yeterli değil fakat şuda bir gerçek çekirdek yapısı o.c pek uygundeğil
    ben AMD X2 4200+ max:2,2@2,86 2,84 ghz de stabilteyi buldum 3,00 ghz bulanlar var fakat ii soğutmak gerekiyor...
    kolay gelsin dostum

• Valla ben daha stabil olarak sadece 2530 mhz yi gördüm.Bunun üzeri hiç bir frekansta stabil deildi.Anakart bile değiştirdim ama fayda etmedi.Yarın gidip 65nm bir 4400+ alacağım.Borsapazara veririm eski Windsoru(4200+
    )
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TİMİ

slm arkadaşlar bence anakartının potansiyeli yeterli değil fakat şuda bir gerçek çekirdek yapısı o.c pek uygundeğil
    ben AMD X2 4200+ max:2,2@2,86 2,84 ghz de stabilteyi buldum 3,00 ghz bulanlar var fakat ii soğutmak gerekiyor...
    kolay gelsin dostum

anakartında olacağını zannetmiyorum, bende o anakartın bir düşük modeli var şu anda brisbane 3600+ ü 2.8ghz de 294fsb de kullanıyorum.
    güney köprüsü çok ısındığı için 300 ün üzerini denemedim, soğutucu alsam belki daha da çıkar çünkü işlemci daha gidecek orası belli.

aslında çarpanı düşürüp max fsb yi bulursan sorunun anakarttan mı işlemciden mi kaynaklandığını bulabilirsin rahatlıkla.
    ama ddiğim gibi sanki işlemci tamam artık demiş gibi.

windsor çekirdek için 2.6ghz çok kötü bi rakam değil, sana da biraz takoz bi işlemci gelmiş olabilir sonuçta şans işi.
    eğer ram lerinden kaynaklı bi durum yoksa, limitlere gelmiş olabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.