Şimdi Ara

x2 4200. 2gb Adata. Biostar TA690G. 750gb hdd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasa F/p oranı iyi olsun diyorsan AOPEN a bak derim. ASUS modelleride iyi.
  • quote:

slm bizat araştırmalarımla hemde kendi denemelerimle OC potansiyelini denedim X2 4200 ,X2 4000 den daha iyi OC oluyor. ASUSTEK M2A-VM de ikisinide denedim.

Değerli kardeşim;

Eğer araştırmalarınızla ilgili linkleri ve denemelerinizin sonuçlarına ilişkin resimleri koyabilirseniz, bizlere de yanlış olan bilgilerimizi düzeltme fırsatı vermiş olursunuz.

Bu, aynı zamanda sizin açınızdan da iyi olur. Aksi halde hiç bir gerçek veriye dayanmaksızın konu hakkında detaylı bilgisi olmayan forumdaşlarınızı "benim araştırmalarıma göre" "denemelerime göre" gibi yuvarlak laflarla yanıltmış olursunuz.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

quote:

Orjinalden alıntı: akordion

benim dediğim anakartta bu ramlarin oc kabiliyetini kullanabilecek miyim
    dediğiniz ramlar için bir link verebilir misinis tşk

Bahsettiğim ramleri aynı anakartla bende kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ramleriwww.gigatek.com.tr'den bulabilirsin üye fiyatı 46 usd+kdv
    ayrıca x2 4000'in amd'nin elde bulunan en iyi f/p ve o/c işlemcisi olduğunu bu işten biraz anlayan herkes bilir. İstersen forumun o/c bölümüne biraz bak
    Hatta sana benim spi test sonucunun ss'ini vereyim x2 4000+ , biostar ta690g ve 2x1gb corsair xms2 ddr675

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/b5f76f10ed.jpg

Gördüğün gibi 2940 mhz'de spi 29 sn ramler 4-4-4-12'de 840 mhz'de çalışıyor. Bunlar stok fanla alınmış sonuçlar günlük kullanım için stok fanla 2800 mhz ideal ama iyi bir fan olsa günlük 3ghz'de de kullanılabilir.

neden ısrarlar a-data nın 800mhz ramleri yerine corsair 675mhz diyorsunuz. sonuçta 675i 800e çıkarmıyor muyuz oc ile. diğeri zaten 800mhz. a-dataların oc kabiliyeti yok mu daha artıramıyor muyuz onları. onunda üstünde soğutucuları mevcut. bir dergide a-dataların aslında kaliteli olduklarını okumuştum. sizin fikriniz nedir. bu hafta sonuna kdr bunları alıp 2. bir sistem için 939p anakart araştırmasına girmem gerekiyor. elimde olan ram işlemci ve hddyi değerlendirmek için ob vga bir anakart

• quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Kasa 550 Watt diyor ama benim bildiğim o power supply 290 Watt

265-280 arasında gümlemiş ,ayrıca korumaları da yok. Kesintisiz güç k. yoksa bu dandik güç k. bilgisayarı bir güzel yakar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amcebey

quote:

slm bizat araştırmalarımla hemde kendi denemelerimle OC potansiyelini denedim X2 4200 ,X2 4000 den daha iyi OC oluyor. ASUSTEK M2A-VM de ikisinide denedim.

Değerli kardeşim;

Eğer araştırmalarınızla ilgili linkleri ve denemelerinizin sonuçlarına ilişkin resimleri koyabilirseniz, bizlere de yanlış olan bilgilerimizi düzeltme fırsatı vermiş olursunuz.

Bu, aynı zamanda sizin açınızdan da iyi olur. Aksi halde hiç bir gerçek veriye dayanmaksızın konu hakkında detaylı bilgisi olmayan forumdaşlarınızı "benim araştırmalarıma göre" "denemelerime göre" gibi yuvarlak laflarla yanıltmış olursunuz.

Her işlemcinin aşırtma potansiyeli değişktir. Üretim bandında arka arkaya çıkan işlemcilerin bile değişik olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: amcebey

quote:

Değerli kardeşim;

Bak kardeşim kullandığım ASUS m2a-vm ekran kartı entegreli. Buda OC potansiyelini engelliyor. Ben sistemi 2850mhz de kullanıyorum amaç olarakta 3ghz hedefim. Sen bana ekran kartı entegreli anakarta X2 4000 potansiyelini göster. ("4000 kötü" diye sallayan yalnızca 1 kişi) bulafı ye sen. Ben X2 4000 i kötü falan demedim.

x2 4200. 2gb Adata.  Biostar TA690G. 750gb hdd

x2 4200. 2gb Adata.  Biostar TA690G. 750gb hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 4 Eylül 2007; 5:04:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: akordion

neden ısrarlar a-data nın 800mhz ramleri yerine corsair 675mhz diyorsunuz. sonuçta 675i 800e çıkarmıyor muyuz oc ile. diğeri zaten 800mhz. a-dataların oc kabiliyeti yok mu daha artıramıyor muyuz onları. onunda üstünde soğutucuları mevcut. bir dergide a-dataların aslında kaliteli olduklarını okumuştum. sizin fikriniz nedir. bu hafta sonuna kdr bunları alıp 2. bir sistem için 939p anakart araştırmasına girmem gerekiyor. elimde olan ram işlemci ve hddyi değerlendirmek için ob vga bir anakart

Senin bahsettiğin ram'ler 800 mhz'de 5-5-5-15 zamanlarında çalışıyor ve 64 usd, benim bahsettiğim corsair'ler 675 mhz'de 4-4-4-12 zamanlarında çalışıyor ve 46 usd+kdv. Ayrıca bu corsair ramlar 4-4-4-12'de 800 mhz'i bile geçebiliyor ki 5-5-5-15'te de en az 950 mhz görüyor. Bahsettiğin a data ramlerin o/c potansiyellerini bilmiyorum ama 950 mhz'ye kadar çıkabilirler. Fakat bu hızlara corsair xms2'de çıkıyor fazladan 30 ytl vermenin alemi yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

Senin bahsettiğin ram'ler 800 mhz'de 5-5-5-15 zamanlarında çalışıyor ve 64 usd, benim bahsettiğim corsair'ler 675 mhz'de 4-4-4-12 zamanlarında çalışıyor ve 46 usd+kdv. Ayrıca bu corsair ramlar 4-4-4-12'de 800 mhz'i bile geçebiliyor ki 5-5-5-15'te de en az 950 mhz görüyor. Bahsettiğin a data ramlerin o/c potansiyellerini bilmiyorum ama 950 mhz'ye kadar çıkabilirler. Fakat bu hızlara corsair xms2'de çıkıyor fazladan 30 ytl vermenin alemi yok.

bahsettiğim a-datanın özelliklerini aşağıda yazıyorum. iki siteye baktım aynı şeyler yazıyor.

Kapasite : 2 GB (2 X 1 GB 800 ) Veriyolu: 6.4 GB/sn (PC2 6400).
    FSB : 800 MHZ nVIDIA EPP teknolojisini destekler. 4-4-4-12
    Pin : 240
    Garanti : ÖMÜR BOYU

2gblık kit halinde fiyatı 190ytl

5-5-5-15 yapıldığında bant genişliği 667lere göre %20 fazla olduğu için hızı 1000mhz olabilmekte imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akordion -- 4 Eylül 2007; 12:48:16 >

• # Desktop PC.
    # Konfigürasyon: 64Mx8.
    # Zamanlama: 4-4-4-12-2T.
    # Kapasite: 2 x 1024 mb.
    # Bellek Yuvası:
    # 240 iletkenli DIMM.
    # Etkin Frekans: 800 MHz.
    # Veriyolu: 6.4 GB/sn
    # (PC2 6400).
    # nVIDIA EPP teknolojisini destekler.
    # Voltaj: 2.0V-2.1V.
    # Soğutuculu!

# Extreme Edition DDR2 800+ OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT (Unbuffered-DIMM Non ECC Memory)

# Vitesta Extreme Edition DDR2 800+ düşük gecikme zamanı ile oyuncuların ve üst düzey kullanıcıların kendi sistemlerini maksimum performanslı kılmak için tercih ettikleri bir bellek modülüdür.
    # DDR2 800+ son zamanlarda bilgisayar sektöründeki gelişmelerle ortaya çıkan Intel Core 2 Duo ve Extreme CPU platformalarını Intel 965/975x Xpress Chip seti ile ve AM2 platform soketli AMD Athlon 64 ailesi işlemcileri için vazgeçilmez bir hafıza modülü çözümüdür.
    # Extreme Edition Vitesta DDR2 800+ hafıza modülleri mükemmel bir güvenilirlik ile beraber Dual Channel konfigürasonları için tam uyum gösterir.
    # DDR2 667+ ile DDR2 800+ kıyaslandığında bant genişliği %20 arttırılmış olmasına rağmen (5.3GB/s-6.4GB/s) JEDEC standartlarına göre hem DDR2 667+ için hem de DDR2 800+ için CAS gecikmesi 5’dir.
    # A-DATA’nın DDR2 800+ modülü gecikme durumuyla çok başarılı olmuş CAS gecikmesi ile 4’e ve tRCD, tRP, tRAS’ı 4-4-4-12’ye çıkartarak standart DDR2 800’lerin 5-5-5-18 olan gecikmesinin ötesine geçmiştir. Performansı neredeyse DDR2 1000+’yı yakalamıştır. Bütün bu mükemmel performansı ile oyuncuların ve Overclockcuların hız için olan susuzluğunu gidermiştir.
    # A-DATA’nın çok sıkı olan kalite kontrol testlerine bağlı olarak Extreme Edition Vitesta 800+ modülleri en kaliteli 64x8 FBGA çiplerini kullanarak en yüksek kapasite olarak 1GB’a ulaşıp yiksek kapasite ihtiyacı duyan 3D oyun platformlarının bütün ihtiyacını karşılar.
    # “Extreme Edition” logosu parlak kırmızı renkte ısı yalıtıcıları üzerine Extreme Performansı vurgulamak için yazılmıştır.
    # Dual kanal anakartların hızla popular olması ile A-DATA yeni Extreme Edition Vitesta DDR2 800+ modüllerini birbirlerine tam uyumluluk garantisi vererek Kit şeklinde veya tek olarak üretmektedir.
    # Bütün A-DATA Extreme Edition serileri A-DATA’nın çok sıkı dual kanal testlerinden geçmiştir. Kullanıcıların beklentilerinin ötesinde dual channel uyumluluk garantisi verilmektedir.
    # Tecrübeli olan ve tecrübeli olmayan Overclock kullanıcıları için A-DATA’nın Extreme Edition Vitesta DDR2 800+ modülleri EPP (Enhanced Performance Profiles) fonksiyonunu sağlar.
    # EPP daha az tecrübeli kullanıcıların sistemlerini daha güvenli Overclock yapmalarını ve çok daha tecrübeli kullanıcıların daha yüksek performans almalarını sağlar.
    # Örneğin NForce 590 SLI platformu ile kullanıldığında anakart otomatik olarak Optimum kurulum profili belirler ve ilk başlayanlar için bile DDR2 800+ hafıza modüllerinden en üst performans almalarını sağlar. EPP aynı zamanda uyumluluk v e güvenilirlik konusunda da yardımcı olur. A-DATA EPP tarafından önerilen ilk modüldür. Bu modül (1GBx2) Kit şeklinde ve kutusunun içinden Overclock kullanım klavuzu ile beraber son kullanıcıları ile buluşmaktadır.

# A-DATA Vitesta Kalitesi

# A-DATA dünyanın ikinci büyük DRam üreticisi olması yanında çip üretiminde de önde gelen global liderlerden birisidir. Son kullanıcıların yaşam kalitesini arttırmak için RD (Araştırma-Geliştirme) faaliyetlerine büyük bütçe ayırmaktadır. Bu faaliyetler sonucu elde edilen ürünler fiyat/performans olarak dünyada çok itibarlı test merkezlerinin ve innovasyon ödül merkezlerinin ödüllerini almaktadır.

# Lifetime Warranty

# A-DATA Extreme Edition DDR2 OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT ürünleri dünya piyasasındaki kendi fiyat aralığında en yüksek performanslı ve en güvenilir ürünlerdir. A-DATA bu özelliğini ürünlerine lifetime warranty ve bire bir değişim desteği vererek zirveye taşır.

# Ödüllerimiz

# A-DATA Extreme Edition DDR2 OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT ailesi dünyanın en itibarlı kuruluşlarından, test merkezlerinden online ve yazılı sektör medyasından bir çok ödül almıştır.
    # Şubat 2007 tarihinde Chip Türkiye dergisi A-DATA Vitesta’ya 5 adet bellek arasından test birincisi ödülünü vermiştir.
    # Türkiye’deki diğer sektör dergilerinden PCNet’in Aralık ayında yaptığı testte fiyat/performans olarak en yakın rakibini geride bırakarak önemli bir üstünlük sağlamıştır.

# Teknik Destek ve Satış Sonrası Hizmet

# Endeks Bilişim ithalatçısı olduğu bütün A-DATA ürünleri gibi A-DATA Vitesta Extreme Edition DDR2 OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT ürünlerine de Lifetime Warranty ve bire bir değişim desteği vermektedir.
    # Dünya ortalamasının çok altında olan arızalı dönüş oranı (%0.3-binde 3) bu ürünü çok cazip kılmaktadır.
    # Çok düşük olan arızalı dönüşü Endeks Bilişim teknik servisi tarafından beş gün içerisinde bire bir olarak yenisi ile değiştirilmektedir.
    # Bununla birlikte son kullanıcıların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan ve satış sonrası müşteri tatminine yönelik sorulabilecek her türlü soruya Endeks Bilişim teknik servisi tam zamanlı olarak yanıt vermektedir.

• Corsair xms2 2x1gb 140 ytl aradaki 50 ytl farkı göze alıyorsan alabilirsin a-data ramlerde iyi gözüküyor ama yakın hızlara corsair xms2 lerde çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.