Şimdi Ara

x2 4200. 2gb Adata. Biostar TA690G. 750gb hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kararımı açıklıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum

elimde olan

hdd: 750gb seagate sata2
    sc: creative xtreme music
    od: philips dvdrw & lg cdrw & samsung flopy & kart okuyucu
    m: samsung 205bw
    spkr: creative megaworks
    cs: feel 550w
    k&m: microsoft masaüstü kablosuz set
    cam: microsoft vx6000

yanına bir sistem oluşturmak için

cpu: amd x2 4200
    mb: biostar ta690g
    ram: Adata vitesta ddr2 800mhz 2x1gb kit

almayı düşünüyorum ne dersiniz. o anakart işlemci yada ram yerine önerebileceğiniz başka birşeyler var mı. şimdiden tşk

• slm biostar ta690g yerine BIOSTAR TF7025 veya ASUS 690G düşüne bilirsin.
    ram: Adata vitesta ddr2 800mhz 2x1gb kit yerinede KINGSTON 2 GB DDR2 533 MHz DUAL KIT (2X1 GB) düşünebilirsin.
    KINGSTON iyi OC oluyor ve amd x2 4200 de öle. X2 4000 o kadar iyi deyil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanozgen

slm biostar ta690g yerine BIOSTAR TF7025 veya ASUS 690G düşüne bilirsin.
    ram: Adata vitesta ddr2 800mhz 2x1gb kit yerinede KINGSTON 2 GB DDR2 533 MHz DUAL KIT (2X1 GB) düşünebilirsin.
    o kasanın yanına sistemi oluşturmanı tavsiye etmem yada güzel bir güç kaynağı almanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

o kasanın yanına sistemi oluşturmanı tavsiye etmem yada güzel bir güç kaynağı almanı tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

Kesinlikle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

Kesinlikle!

Alıntıları Göster
    Kasa 550 Watt diyor ama benim bildiğim o power supply 290 Watt

• quote:

Orijinalden alıntı: Blitz

Alıntıları Göster
    E4300
    XFX 650i
    2x1 gb Veritech 800mhz
    CM Centruion 534+
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreDD1903

E4300
    XFX 650i
    2x1 gb Veritech 800mhz
    CM Centruion 534+

Alıntıları Göster
    Bellekler Kingston olursa daha iyi olur. Anakart ve işlemci tercihi güzel bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Ekran kartini yazmamis ama eger HD2900XT degilse arkadasin bahsettigi sisteme rahat rahat yeter. Panige gerek yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ermanozgen

arkadaşım x2 modelleri içinde 4000 F/p kralı olarak görülüor...
    oc bölümünde bi kaç topic var x2 4000@3ghz bi daha düşün istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

quote:

arkadaşım x2 modelleri içinde 4000 F/p kralı olarak görülüor...
    oc bölümünde bi kaç topic var x2 4000@3ghz bi daha düşün istersen

Alıntıları Göster
    Anakartın tan fp kartı işlemcini de 4000+ al ekrankartı onboardlar içinde en iyi olanı powerini de kafaya takma sisteminde aşırı güç tüketecek arça yok ileride ekran kartı alacağında belki değişim olabilir. Ramlari de o kadar pahalı almana gerekyok Veritechler bile iyi oc oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Surfer

quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Ekran kartini yazmamis ama eger HD2900XT degilse arkadasin bahsettigi sisteme rahat rahat yeter. Panige gerek yok

Alıntıları Göster
    ekran kartını yazmadım çünkü ekran kartı ob kullanacağım. sanırım bir problem olmaz power.

• quote:

Orijinalden alıntı: akordion

ekran kartını yazmadım çünkü ekran kartı ob kullanacağım. sanırım bir problem olmaz power.

Alıntıları Göster
    Yazdığın bileşenler fena değil fakat ramleri 2x1gb ddr 675 corsair xms2 öneririm o/c de ram sınırına takılmazsın 900 mhz'ye kadar sorunsuz çıkar. Hatta forumda 1000 mhz'de kullanan bir arkadaş var. Fiyatıda 90 usd 2x1 gb işlemciyide x2 4200 yerine x2 4000 almalısın amd'nin en iyi f/p ve o/c işlemcisi

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 3 Eylül 2007; 12:41:22 >
  • quote:

quote:

diğer anakartlara baktım ama mimarileri gereği uygun değiller yani pci-ex slotuna bir ekran kartı taktığında pci slotların biri kapanacak. malum yeni ekran kartları birz kalıplıca. fazları yer tutuyor. banada en az 2pci lazım ses kartı ve tv kartı için
    yardım için tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

Yazdığın bileşenler fena değil fakat ramleri 2x1gb ddr 675 corsair xms2 öneririm o/c de ram sınırına takılmazsın 900 mhz'ye kadar sorunsuz çıkar. Hatta forumda 1000 mhz'de kullanan bir arkadaş var. Fiyatıda 90 usd 2x1 gb işlemciyide x2 4200 yerine x2 4000 almalısın amd'nin en iyi f/p ve o/c işlemcisi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

Yazdığın bileşenler güzel fakat ramleri 2x1gb ddr 675 corsair xms2 öneririm o/c de ram sınırına takılmazsın 900 mhz'ye kadar sorunsuz çıkar. Hatta forumda 1000 mhz'de kullanan bir arkadaş var. Fiyatıda 90 usd 2x1 gb

benim dediğim anakartta bu ramlarin oc kabiliyetini kullanabilecek miyim
    dediğiniz ramlar için bir link verebilir misinis tşk

• birde işlemci konusuna birz takıldım 4000 kötü 4200 diyen var 4200 alma 4000 al diyen var. biraz yardımcı olabilir misiniz
  • quote:

birde işlemci konusuna birz takıldım 4000 kötü 4200 diyen var 4200 alma 4000 al diyen var. biraz yardımcı olabilir misiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: akordion

birde işlemci konusuna birz takıldım 4000 kötü 4200 diyen var 4200 alma 4000 al diyen var. biraz yardımcı olabilir misiniz

"4000 kötü" diye sallayan yalnızca 1 kişi! Nedenlerini bilimsel dayanaklarıyla yazsın, anında özür diler, lafımı geri alırım.

Gene de içini rahat ettirmek istiyorsan x2 4000 brisbane hakkında foruma bir göz at derim.

Rastgele.

• quote:

Orijinalden alıntı: @mc@bey

quote:

"4000 kötü" diye sallayan yalnızca 1 kişi! Nedenlerini bilimsel dayanaklarıyla yazsın, anında özür diler, lafımı geri alırım.

Gene de içini rahat ettirmek istiyorsan x2 4000 brisbane hakkında foruma bir göz at derim.

Rastgele.

Alıntıları Göster
    4000, 4200 e gore daha iyi overclock oluyormus. hem olmasa bile ikisi arasindaki islemci hizindan kaynaklanan farkı anlaman icin beyninin bilgisayar gibi calismasi lazim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

Yazdığın bileşenler güzel fakat ramleri 2x1gb ddr 675 corsair xms2 öneririm o/c de ram sınırına takılmazsın 900 mhz'ye kadar sorunsuz çıkar. Hatta forumda 1000 mhz'de kullanan bir arkadaş var. Fiyatıda 90 usd 2x1 gb

Alıntıları Göster
    quote:

Bahsettiğim ramleri aynı anakartla bende kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ramleriwww.gigatek.com.tr'den bulabilirsin üye fiyatı 46 usd+kdv
    ayrıca x2 4000'in amd'nin elde bulunan en iyi f/p ve o/c işlemcisi olduğunu bu işten biraz anlayan herkes bilir. İstersen forumun o/c bölümüne biraz bak
    Hatta sana benim spi test sonucunun ss'ini vereyim x2 4000+ , biostar ta690g ve 2x1gb corsair xms2 ddr675

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/b5f76f10ed.jpg

Gördüğün gibi 2940 mhz'de spi 29 sn ramler 4-4-4-12'de 840 mhz'de çalışıyor. Bunlar stok fanla alınmış sonuçlar günlük kullanım için stok fanla 2800 mhz ideal ama iyi bir fan olsa günlük 3ghz'de de kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

quote:

Bahsettiğim ramleri aynı anakartla bende kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ramleriwww.gigatek.com.tr'den bulabilirsin üye fiyatı 46 usd+kdv
    ayrıca x2 4000'in amd'nin elde bulunan en iyi f/p ve o/c işlemcisi olduğunu bu işten biraz anlayan herkes bilir. İstersen forumun o/c bölümüne biraz bak
    Hatta sana benim spi test sonucunun ss'ini vereyim x2 4000+ , biostar ta690g ve 2x1gb corsair xms2 ddr675

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/b5f76f10ed.jpg

Gördüğün gibi 2940 mhz'de spi 29 sn ramler 4-4-4-12'de 840 mhz'de çalışıyor. Bunlar stok fanla alınmış sonuçlar günlük kullanım için stok fanla 2800 mhz ideal ama iyi bir fan olsa günlük 3ghz'de de kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    750 gb hdd...

• quote:

Orijinalden alıntı: @mc@bey

quote:

Rastgele.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amcebey

quote:

Rastgele.

slm bizat araştırmalarımla hemde kendi denemelerimle OC potansiyelini denedim X2 4200 ,X2 4000 den daha iyi OC oluyor. ASUSTEK M2A-VM de ikisinide denedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.