Şimdi Ara

x2 4800+ 60 derece...yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemciyi yeni aldım.Stok fan ile takılı,board msi K9N neo v3...Everest ile ölçtüğümde yüksüz 50 derecelerde.....Crysis veya UT3 oynarken 62 derecelere kadar çıkıyor....Board sıcaklığı yüksüz 35 derece yükte 42...Ekran kartı Gigabyte 8800gt yüksüz 39, yükte 58 derecelerde...işlemci niye bu kadar yüksek ısıda anlamadım.İşlemci fanı çalışıyor ve tam oturmuş konumda...yardımlarınızı bekliyorum

• kardeş bendede öle merak etme yanlış görüyo muhtemelen bios update yapınca geçer kasayı aç işlemcinin üzerine elini getir sıcak hafa üflemiyorsa sorun yok soğutucuya bir dokun muhtemelen 25-30 derece falandır anakartın programı warsa onu yükle bide ordan bak..
  • çok saol...ya birşey daha sormak istiyorum...
    evrest te cpu ısısını 50 derece gösterirken
    cpu core 1 10 decere
    cpu core2 11 derece civarında bu değerlerin cpu değeriyle yakın olması gerekmiyormu...
    hangisi doğru anlamadım?
  • Bios'u güncelle bide öyle bak.Benimki bile ocli halde 28 derece idle.Load'da 50'yi geçmiyor stok fanla, ayrıca kasanın soğutması iyi olmayabilir yan kapağı çıkartman sıcaklık için daha iyi olur.Kasa kapalıyken sıcak hava içerde kalıyor.
  • valla kasa soğutması iyi...2 adet fan daha var...zaten kasa içinde sıcak hava yok gayet serin....ayrıca fanın soğutucusuna dokunduğumda soğuk ve fanda soğuk üflüyor...yani 60 derecelerde gösterdiğinde bile fan sıcak hava üflemiyor.....heralde sensörler yanlış okuyor değerleri...bios güncelleyip deniycem...
    bide daha önce dediğim gibi
    everestte cpu 50 derece iken
    core1 ve core 2 10 derecelerde bu nasıl oluyor...
    orthoslada yaklaşık 3 saat stabil çalıştı...devam etsem daha devam ederdi heralde...
    yardımlarınız için çok sağolun...
    ama hala garip bi durum var ortada :)
  • Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürler....
    kendi sorunumu kendim çözdüm....
    Bios update yaptım..Zaten Msi ın sitesinde de yazıyormuş....İşlemci ısı değerlerini yanlış okuyor diye...Güncellemeden sonra herşey düzeldi...
    Yüksüz 15 Yükte 28 derece Şu anda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.