Şimdi Ara

x2 6000+ CRYSIS WH sorunu COZULDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • warhead denen oyun 2gb ile ariza cikariyor ne alaka ki islemci soyle boyle yetmiyor kisitliyor diye bu kadar yorum yapmissiniz.intel de olsa bu oyun 2 gb ram ile oynanmaz ki bir de 4850 ile oynarsan olacagi bu.bu oyun 2gb uzeri istemesinin yaninda nvidia oyunu.ben 4gb ram ve 260 ekran karti ama 6000 islemci ile gelsem desem ki fps'ler bana gore dusuk o zaman dersiniz islemciden diye ama dedigim sistemde bu oyun rahat oynanir.windsor serisi ve yeterli hizdaki bir islemcinin yetmedigi bir oyun ben daha gormedim bu nvidiaholic oyun haric ki bu oyun da duzgun bir sey degil zaten.
  • EWET ABI BN CRYSISI OYUN AMACLIM ALMADIM YANI BN BU CRYSIS I SEWDIGIMDEN DIIL TEST AMACLI ALDIM KESINLIKLE OYNAMA AMACLI DIIL AMA BAKTIM BU KADAR DUSK BEKLEMIODUM DEDIM HERHALDE ISLEMCI FALAN SORUNLU HERNEYSE DEMMKKI SISTEM GAYET NORMAL CRYSIS CANAVAR BI OYUN ISTE GTA 4 TE SIKINTI CEKMEYIZ
  • arkadaşlar bende 2gb ram vardı.oynanmaz haldeydi. Çok takılıyodu rıva tuner la ram kullanımana bakmıştım oyundayken 2042 mb ram kullanıyodu makine. 2gb daha ekleme yaptım sorunsuz oynanabilir seviyede oynadım. Tamam amd şu anda oyunlarda daha az performans veriyo ama bu oyanmıcak düzeylerde bi performans düşüşü yaratmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 24 Ekim 2008; 12:24:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anNKe

Towarscke
    abı hanı bıde su l2 ccahe sorunu wardıya bı arkds yazmıstı hanı l2 cahce bllek 0 gorunuo dıe bnde ewerst ultımeden baktım bnde de 0 gorunuo amam bı abı demısstı o dogal bısy cunku pc onu war dıe goruo orda yazması onemlı dııl dıe sen bu konu hakkında bısy soylemk sıtermısın yoksa bnmde o arkdasında l2 cache calısmıo mu ???????

Dostum o L2 konusunu ben açmıştım.. http://forum.donanimhaber.com/m_21618101/tm.htm
    L2 sorunu kesinlikle işlemci ile ilgili değildi..Sadece Gigabyte anakartları ile ilgili bir Olaydı...
    Fakat İşlemci performansına bir etkisi yok büyük olasılıkla...Gigabyte a mesaj atmıştım Bu sorun için, ingilizcem iyi olmadığı için Sorunu pek anlamamışlardı..
    Bende işin peşini bıraktım..
    Zaten yeterli performansı alıyorum Pc den...

• işlemci amd ekran kartı ati kullanıyorum ikisindede sorun olduğunu sanmıyorum crysis wh de bi sorun var bence bu kardar kasmaması gerekiyor diğer oyunları 1440*900 de aa açık gayet akıcı bi şekilde oynayabiliyorum

gerçi oyunun açılışında nvida ve intel logoları var

zaten zevkte almadım direk kaldırdım
  • bnde hıc sewmedım crysısı zaten ha l2 sorunu acan arkds yanı sorun yok dımı l2 calısıo yane kkorkacak bısy yok ortada ıns
  • quote:

Orjinalden alıntı: anNKe

bnde hıc sewmedım crysısı zaten ha l2 sorunu acan arkds yanı sorun yok dımı l2 calısıo yane kkorkacak bısy yok ortada ıns

Bilgisayarın çalışıyorsa, oyun oynayacağın zaman açıp oynayabiliyorsan, durup durup garip hatalar vermiyorsa, yüklendiğinde sorun çıkartmıyorsa için rahat olsun. Bunlarla boş yere sıkma canını. Gayet güzel ve yeterli bir bilgisayarın var. Sen oyununa bak...

Crysis ise şu zamana kadar gördüğüm en güzel tasarlanmış ama en kötü optimize edilmiş oyunlardan biri. nVidia kartlarla bile vermesi gereken performansı vermiyor. Şahsen oynamıyor ve test amaçlı kullanmayı dahi düşünmüyorum.

• oyunlarda hata wermıo allaha sukur demmkkı sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.