Şimdi Ara

x2 6000+ CRYSIS WH sorunu COZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDASLR ımzadkı sıstemle ramım sımdılık 2x1 dual 3 gb dııl ıste bu sıstemle crysis wh oynuodum oynamz olaydım 1024x728 en ılerı grafıkler aa kapalı daha bırıncı levelde en yuksek fsp 40 ama nasıl kırk bos bos gezerkn 40 cogunlukla 25 lerde bazen 17 ler de suruonuom oynıyabılrlık yok kadar az sızce crysiste bu normalmı gta 4 ve farcry2de de boylemı olur bu sıstemle abıler yoksa sadce crysıstemı rezıl olurum dıılerlerını sorunsuz oynıyabılırmyım

yoksa bnm sıstemde sorunlarmı war format atalı 1 ay oldu yenı pc zaten bı yorumalarsanız ıyı olur walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anNKe -- 23 Ekim 2008; 14:42:09 >

• noırmal diyebiliriz aslında amd nin bu serisinin oyun basarımı ve atinin crysisdeki basarımına bakarak işlemci ve ekran kartına biraz oc yapmak cok daha iyi sonuçlar verebilir... bu arada crysis cok agar bi oyun gta ve farcryda bu kadar zorlanmaz merak etme rahatlıkla min fps 30+ alırsın diger oyunlarda
  • saolasın abı ıcıme walla su serptın yaw bnde cok korktum nasıl olur falan dıe ıns gta IV DA ve farcry2 de sorunsuz akıcı bı oyun oynıyabılrım ıns amin
  • hocam bnde de phenom 9550 war aynı konudan bnde şikayetçiydim ama araştırınca bunun oyundan kaynaklandığını gördüm.çünkü tam werim alabilmek için crysis'in updatelerini kurmak ve denemek lazımmış okuduğum yorumlar bu yönde.

bn imzamdaki ilk sistemle 1280x1024 çözünürlük detaylar medium bi şekilde oyun esnasında en düşük aldığım fps 15-16.

bnm önerim diğer sistemi zorlayacak oyunları denemen yönünde iyi günler. ayrıca kurduğun sistem yabana atılacak bi sistem değil gayet yeterli.bazen neden 6000x2 almadım die kendi kendime soruyorum
  • Oyunla ilgili bi sorunun olduğunda ilk işlemcinemi bakarsın.konu başlığında mükemmel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anNKe

ARKDASLR ımzadkı sıstemle ramım sımdılık 2x1 dual 3 gb dııl ıste bu sıstemle crysis wh oynuodum oynamz olaydım 1024x728 en ılerı grafıkler aa kapalı daha bırıncı levelde en yuksek fsp 40 ama nasıl kırk bos bos gezerkn 40 cogunlukla 25 lerde bazen 17 ler de suruonuom oynıyabılrlık yok kadar az sızce crysiste bu normalmı gta 4 ve farcry2de de boylemı olur bu sıstemle abıler yoksa sadce crysıstemı rezıl olurum dıılerlerını sorunsuz oynıyabılırmyım

yoksa bnm sıstemde sorunlarmı war format atalı 1 ay oldu yenı pc zaten bı yorumalarsanız ıyı olur walla

oynanabilirligin dusuk olmasi pek zor...

Windows ustundeki ATI Catalyst surumunu yenile, ayarlarinin detaylarini ver... ben senin aldigin cozunurlukte aldigin detayi 3850 ekran karti ile 5000+'la aliyordum ki; 4000+ iile bu oyunu oynayanlar var...

Kaldiki olabilirde bu oyun Intel icin yapilmis bir oyun, ama bu kadar olmasi beni dusunduruyor... tahminen gerek donanim gerek programsal olarak bir durum var..

• ya kardeşim hemen suçu amd ye atıyorsunuz belki driverlarını kuramadın ekran kartının? belki driverlarda yanlış seçenekleri işaretledin hemen gel amd 6000x2 kötü başlık açıyim yeter artık ama ya ben amd 6000x2 1280*1024 te 4xaa hd4850 ile akıcı bir şekilde oynadım işlemcinin hiçbir kusuru yok başlıgı değiştir yoksa konuya giren her kullanıcı yazdıklarından utanır!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UTAN!

ama yazdığın her kelimede harf eksikliği var Türkçeyi katletmişin bundan UTAN

UTANSIN!

senin eline 6000+ işlemcisini ve bilgisayarı veren utansın!
  • arkadasa ne bicim konusuyorsunuz yahu.. Sakin olun belli ki, bir durum var.. hemen asip kestiniz yahu...
    iki dakika agresif halinize dur deyin...

burasi mahkeme degil arkadaslar...
    bir sorun varsa halledilir... ama bu sizin yaptiginiz idam etmek gibi..
  • Sakin olun hele.. Ekran kartın güzel normalde daha iyi oynaman gerek ama işlemcin malesef limit koyuyo.. Mesela ekran kartın 200km hızla gidiyor ama işlemcin 100km hızla gidiyor ama işlemcin diyor ki ekran kartına hooppp nereye gidiyon beni beklesene davar! EE mecbur bekliyor ekran kartın da 100 km hıza çekiyor hızını öyle çalışıyor malesef. Ama sen işlemcini 200km hıza çıkartsan ekran kartını tutan olmaz
  • arkdaslar ve abıler ıns sorun sadece crysıs2 ıcın gecerlıdır ıns baska oyunlarda oyle olmaz

bakın fıfa 09 da 1238x1024 te 60 fps hersy ful

pro street de aynı cozunurluk 60 72 fps hersy full vsync kaplı aa 4x

pure aynı cozunurluk genlde 60 yer yer 53 falan

gears of war aynı cozunurluk hersy full aa acaık 60 fps bazen yer yer 47 56

flat out stabıl 60

sızce donanmımda bı sorun warmı yoksa hersy crysıs 2 ıcınmı gecerlı yanı boyle bı durum sadce crysıs ıcınmı gecerlıdır

ıns mırros edge fallout3 nfs under cover cod5 GTA IV ve farcry2de boyle bı sorunla karsılasmam en son olarak ıns sorun sadce crysıs 2 ıcın gecerlıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: myd

Sakin olun hele.. Ekran kartın güzel normalde daha iyi oynaman gerek ama işlemcin malesef limit koyuyo.. Mesela ekran kartın 200km hızla gidiyor ama işlemcin 100km hızla gidiyor ama işlemcin diyor ki ekran kartına hooppp nereye gidiyon beni beklesene davar! EE mecbur bekliyor ekran kartın da 100 km hıza çekiyor hızını öyle çalışıyor malesef. Ama sen işlemcini 200km hıza çıkartsan ekran kartını tutan olmaz

esasen islemciden degil... sadece Crysis'den dolayi o... Crysis 4 cekirdek istiyor... 40fps almasi bence gayet iyi bir sonuc... ama bende 3850 ile oynuyordum 5000+ islemci ile...

2560x1600 cozunurlukte full aa full af yapildiginda islemcinin bir olayi kalmaz.. q9770 29fps; Athlon 4850e 26fps... arada sadece 3 fps fark var... olay islemci degil yani anlayacagin...
    ama sen eger 1024x768 de test edersen ayni sistemde 4 cekirdekli islemcinin yarisi kadar sonuc alirsin. onda da q9770 67fps aliyor. Athlon 4850e islemcisi ise 34fps aliyor..

ilgili test'de 8800GTX ile yapilmis olup grafiklere Guru3D adresinden bakabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 23 Ekim 2008; 13:42:19 >

• abı sıstemımde sorun yok yanı dımı hersy gayet normal ve performnslımı calısıo yanı sorun sadce crysıstemı bıde bak en son msj atmıstım ordakı frpslar normal degerlermı o oyunlar ıcın bı yorumlasan orayı ha bıde sımdı şu sas secure tomorrow dıe bı oyun aldım hersy maxımum ayarlarda 189 190 210 bazan 130 frabs yapıom sence ıyımı yanı sıstemde sorun yok dımı abı hersy fulde yanı sorun sadce crysıste dımı abı gcen msjda yazdıgım altta yazıdgım oyunları sorunsuzca full grafıkte oynıyabılcemmı sence
  • quote:

abı sıstemımde sorun yok yanı dımı hersy gayet normal ve performnslımı calısıo yanı sorun sadce crysıstemı bıde bak en son msj atmıstım ordakı frpslar normal degerlermı o oyunlar ıcın bı yorumlasan orayı ha bıde sımdı şu sas secure tomorrow dıe bı oyun aldım hersy maxımum ayarlarda 189 190 210 bazan 130 frabs yapıom sence ıyımı yanı sıstemde sorun yok dımı abı hersy fulde yanı sorun sadce crysıste dımı abı gcen msjda yazdıgım altta yazıdgım oyunları sorunsuzca full grafıkte oynıyabılcemmı sence

bir cok oyunda ayni seyi yasamazsin... ama bazi Intel islemcilerine gore yazilmis oyunlarda boyle sonuclarla karsilasilabiliyor... nitekim bu senin bilgisayarinin kotu oldugunu gostermes.. sistemin gayet sorunsuz...
  • abı bak ustedıkı msjımı bı okuabılcenmı orda oynadıgım oyunları fpslerıı yazıo sence onlar normalmı yanı olması gereken degelerlermı BIDE abı ıns o altta yazdıgım oyunları sorunsuzca full grafıkte oynayabılırım
  • Towarscke
    abı hanı bıde su l2 ccahe sorunu wardıya bı arkds yazmıstı hanı l2 cahce bllek 0 gorunuo dıe bnde ewerst ultımeden baktım bnde de 0 gorunuo amam bı abı demısstı o dogal bısy cunku pc onu war dıe goruo orda yazması onemlı dııl dıe sen bu konu hakkında bısy soylemk sıtermısın yoksa bnmde o arkdasında l2 cache calısmıo mu ???????
  • amd nin oyun performansi gercekden cok vasat
    direk arkadasdaki islemci ile bendeki inteli karsilastirmistim
    amd x2 serisiydi ondakide
  • quote:

Towarscke
    abı hanı bıde su l2 ccahe sorunu wardıya bı arkds yazmıstı hanı l2 cahce bllek 0 gorunuo dıe bnde ewerst ultımeden baktım bnde de 0 gorunuo amam bı abı demısstı o dogal bısy cunku pc onu war dıe goruo orda yazması onemlı dııl dıe sen bu konu hakkında bısy soylemk sıtermısın yoksa bnmde o arkdasında l2 cache calısmıo mu ???????

L2'nin 0 gozukmesi bir sorun deil.. Windows bunu bu sekilde algiliyor... esasen registry'den duzeltilen bisey. ama aslinda L2 calisiyor.. eger calismasaydi bilgisayarda "cache bellek yetersiz" diye bir uyari cikardi...

anakart ve islemci bir cok konuda windows'dan bagimsiz calisabilir.. Windows bazi degerleri hatali gosterebilir.. ama bu bir sorun teskil etmez...

@CeOfFuture

bu nasil bir islemci ile nasil bir islemciyi karsilastirdigin, hangi oyunu oynadigin ve sistemin genel donanim profili ile etkilenen bisey oldugundan senin yazdigin yazinin elle tutulur olmadigini soylemek yerinde olur...

amd islemcisi kullanan X bilgisayari, Intel islemcisi kullanan Y makinasi ile karsilastiriyorsun... ama hic bir detay yok...

• yaw be abı muhendıs gıbı adamsın yaw abı bn bu baslıgı sılmek ısıtom konu baslıgını bı yardım etsende duzletsek ardslar kısıler yanlıs anlamsın barı sorun cozuldu zaten
  • konuyu acmak icin yazdigim mesajin uzerinde degistir butonunu tiklayacan... boylece mesaji ve basligi degistirebilirsin..

yani taaa ilk acilis mesajini degstirmek icin uzerindeki "degistir" butonuna basican.. sonra baslik ve mesaji istedigin gibi degistirecen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 23 Ekim 2008; 14:36:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.