Şimdi Ara

X2 ==> X4 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar.. gigabyte ma785gt model anakartıma phenom ii x2 550 islemci taktım. islemci normal calısıyor. fakat acc özelligini aktive edip cekirdek acma islemini gerceklestirmek istedim. bunu yaptıgmda acılısta islemci modeli x4 olarak görünüyor buraya kadar hersey tamam. fakat windows loading ekranından sonra ekran siyah olarak kalıyor. pc acılmıyor. bios ayarlarını eskiye getirdigmde ise normale dönüyor. cekirdek acınca bu sorun cıkıyor. ne yapmam gerekebilir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2 çekirdek işlemcilerde çekirdek açıldığını duymamıştım daha önce 3 çekirdekten 4 çekirdek yapılıyo diye gördüm hep. 2 çekirdekte işe yaradığına emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

2 çekirdek işlemcilerde çekirdek açıldığını duymamıştım daha önce 3 çekirdekten 4 çekirdek yapılıyo diye gördüm hep. 2 çekirdekte işe yaradığına emin misin?

Bende şaşırdım.Benim PC'yide mi böyle yapsak ?
  • her cpu nunda çekirdek açma yeteneği kesin var diye bir olay yoktur ancak 3 çekirdek lerde bu olay mevcut diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiroku

merhaba arkadaslar.. gigabyte ma785gt model anakartıma phenom ii x2 550 islemci taktım. islemci normal calısıyor. fakat acc özelligini aktive edip cekirdek acma islemini gerceklestirmek istedim. bunu yaptıgmda acılısta islemci modeli x4 olarak görünüyor buraya kadar hersey tamam. fakat windows loading ekranından sonra ekran siyah olarak kalıyor. pc acılmıyor. bios ayarlarını eskiye getirdigmde ise normale dönüyor. cekirdek acınca bu sorun cıkıyor. ne yapmam gerekebilir?

Yaşadığın sorunu ilk defa duyduğum için çözüm üretemeyeceğim.Kusura bakma.Ama ilgili arkadaşları bu konuya yönlendiririm.
  • x2 550 ve x3 720 modellerinde bu özellik mevcut. tabi anakartın da çekirdek açma özelliğine sahip olması gerekiyor. ancak islemci biraz sans isiymis sanırım. o yuzden yapabilcegim birsey war mı die sormak istedim.. umarım bir çözüm yolu wardır yada islemciyi satmak gerekicek =/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    13 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.