Bildirim
x233/p2250
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yeni karar vermiş ve monitorunu 4 gundur kullanan biri olarak ben x233h diyorum
fazladan neden ufal monitore para vereym
acerde ghosting yok bende olu piksel cıkmadı allahtan mat erkan gunes gorur adam guneste sorunum yok ekranın parlaklık oranı cok iyi full hd 23" backligh cok cok iyi birtek renkleri abartı degil onuda abartmak istersen kendin ayarlarsın zaten user modu var ayarlıyorsun yada driverden dijital vibrationdan ayarlıyorsun
takıorm joystick imi pes2009 koltuga uzanarak ohh
tavsiye ederim istersen ekle beni sana foto ceker yollarım -
Eğer 23 bana çok gelir dersen o zaman 21,5 al yeter oda ise samsung P 2250 serisi yada LG nin 2261 vp serisi almanı öneririm çünkü LG de hdmı çıkışı var.. ayrıca yok LG ile işim olmaz dersen samsung bak ama ben 23 inclik almak istiyorum diyorsan acer al çünkü ikiside gayet güzel iyi ürünlerdir tek kararın sadece 21,5 mu istiyorsun 23 mü ona göre siz karar verin. -
lg w2261 vp-pf de çok hoşuma gitti.youtube da inceleme ve ps3 performans videosu vardı gayet gzldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X