Arkadaşlar sorunu bir türlü çözemedim yüzüklerin efendisi serisini indirdim 810P x264 1 filim yaklasık 10 gb gomda açmaya çalıstıgım zaman siyah ekran geliyor ve görüntü gelmiyor ancak ileri alırsam sahne gözüküyor ama ilermiyor bs playerdada takılarak ilerliyor 1080p 720p filimlerde hiç bir sorun yok akıcı bir şekilde izleyebiliyorum ama x 264 filimlerde bu sorun var bir tek vlc player düzgün oynatıyor ama onada alısamadım gom player + klitecodec in son sürümü yüklü acaba bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Aynı sorun bendede var KM playeri yükledikten sonra Media player clasicde ne görüntü nede ses gelmeye başladı. Playerlerin codecleri ile alakalıdır.
Bir türlü çözüm bulamadım şuan başka bir film indiriyorum 1080p x264 bi onda deneyim aynı sorun cıkarsa format atmayı denicem
Şimdi Get.The.Gringo.2012.1080p.BluRay.DTS.x264. adlı filmi indirdim oda 10 gb gomda düzgün açıldı :D yüzüklerin efendisi serisini artık vlc de izlicem neden böyle bi sorun oldu anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky.Balboa
Aynı sorun bendede var KM playeri yükledikten sonra Media player clasicde ne görüntü nede ses gelmeye başladı. Playerlerin codecleri ile alakalıdır.
KMPlayer ile alakalı değil, MediaPlayer'in görüntü ve ses gitmesi. MediaPlayer, K-Lite kodeck ile gelen playerdir ve bu Codeck Pack yüklerken bazı ses ve Codeck seçimleri yapabilmeniz için ilk yükleme ekranında seçim sunar bizlere. KM Player ise kendinden codeckli gelen playerdir-ki(bende kullanıyorum KM Playerer LAV)codeck çatışmaması yapmaması lazım..
KM Player LAV (son sürüm)kur arkadaşım, birde öyle dene..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme