Şimdi Ara

X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci bugün eve ulaşmış. Akşam fotoğraflarını (nesi çekilecekse artık işlemcinin) atarım arkadaşlar.
  • Yerimizi alalım. Ben de benzer sistem için önümüzdeki hafta sipariş geçeceğim. Monitör olarak Predator XB281HK düşündüm. Soğutucu olarak Kraken X52 bulamıyorum H115'e kaldık sanırım.
  • X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek] X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]

• Asus TUF X299 Mark 1 bugün kargoya verilmiş, perşembe elimde olacak fotoğraflarını atarım arkadaşlar.
  • Hayırlı olsun.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam!

MNG Kargo beni şaşırttı sabah 11 de teslim etmiş. Fotoğraflar akşam gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Teşekkürler hocam!

MNG Kargo beni şaşırttı sabah 11 de teslim etmiş. Fotoğraflar akşam gelecek.

Hayırlı olsun, darısı benim başıma
  • Çok teşekkürler :) Siz biraz lükse kaçmışsınız hocam size de hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lundy -- 12 Temmuz 2017; 13:29:31 >
  • quote:

Çok teşekkürler :) Siz biraz lükse kaçmışsınız hocam size de hayırlı olsun :)

Teşekkürler, uzun soluklu olsun en az 5 yıl hiçbir para harcamamak istiyorum sınırları zorladık o yüzden :)
  • X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]

Anakart beklediğimden daha güzelmiş. Biraz ağır. Kasa üzeri soket açıklamaları Termal Armor yüzünden çoğu yerde kapanmış fakat onlara artık kılavuzdan bakacağız :) Özellikle VRM ısıları için anakart arkasındaki Fortifier Armor ile PCB arasına baktım, baya kalın bi termal pad var o arada, bütün VRM kısmını ve fazlasını da arkadan kaplıyor. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama etkili olacak gibi. M2 ve yonga setini soğutan 40mm fan mevcut. Paket içeriğine gelecek olursak;

-I/O Shield
    -TUF Stickerları
    -Güç ve Led girişleri için kolaylık sağlayan soket
    -Dikey M2 slotu aparatı
    -VGA tutucu
    -PCI Express slotları için toz kapakları
    -TUF Detective Bluetooth aparatı
    -SLI Bridge & Tri SLI Bridge
    -Kullanma kılavuzu
    -Driver cd'si
    -TUF Dayanıklılık testleri sertifikası

Sıcaklık değerlerini kısmetse Ağustos ayında test edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lundy -- 12 Temmuz 2017; 20:45:56 >

• Lundy kullanıcısına yanıt
    Tuf kalitesi konuşmuş yine.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    İçime fazlasıyla sindi hocam bakalım testlerde nasıl performans gösterecek :)
  • quote:

İçime fazlasıyla sindi hocam bakalım testlerde nasıl performans gösterecek :)

Tuf serisi hiçbir zaman üzmez, eski adı sabertooth z97'yi 3 yıldır kullanıyorum daha tık demedi.
  • Hayırlı olsun biz hala testleri bekliyoruz
  • güzel makine hacım inşallah hakkını verirsin
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    Elimizden geleni ardımıza koymıycaz Teşekkürler hocam.
  • Tuf'u bir de çalışır görmek için Ağustos'u bekleyelim Hayırlı olsun tekrar o alet anakart gurularını şu hale sokar:

X299 | Canavarı toplama zamanı! [Testler gelecek]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 14 Temmuz 2017; 1:21:48 >
  • Tüm parçalar sonunda geldi, odayı biraz düzeltmek zorunda olduğum için montaja 10 gibi başlayabildim. Fakat tamamiyle bitmedi haliyle. Saat 1 gibi anca darmadağınık topladım, W10 kurdum ve yattım.

400C ve h115i biraz sıkıntı çıkarttı. Açıkçası h115i kasaya göre çok büyük kalıyor. Borular çok kıvrılıyor ve bu beni biraz korkuttu. İlerde kopma gibi bir sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Öyle eğiliyor ki kasadan dışarı çıkıyor, yan kapak kapanacak mı ona bile emin değilim. Fotoğraf henüz çekemedim, dün akşam biraz sinir harbiyle geçti. Bu akşam komple bitirip kablo düzenlemesi yapıp kapatmayı planlıyorum. (umarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lundy -- 28 Temmuz 2017; 9:13:49 >
  • TUF daha en başından üzdü. Bilgisayarı dün çalıştırdım herhangi bir problem olmadan yarım saat çalıştı. Bugün tekrar parçaların düzenlemesini yaptım çalıştırdım ve format atmaya başladım. Formatın bitmesine yakın sistem kendini kapattı. 5 saniye sonra tekrar açtı ve kondansatör patladı. En sağ üst kondansatör. Sebebi voltaj mı bilmiyorum. Çünkü aynı prize bağlı 1 bilgisayar daha çalışıyor monitörler var modemler var aynı prizde ve onlarda herhangi bir problem yok. Daha sistemi kullanamadan anakarta garanti yolu gözüktü..
  • quote:

TUF daha en başından üzdü. Bilgisayarı dün çalıştırdım herhangi bir problem olmadan yarım saat çalıştı. Bugün tekrar parçaların düzenlemesini yaptım çalıştırdım ve format atmaya başladım. Formatın bitmesine yakın sistem kendini kapattı. 5 saniye sonra tekrar açtı ve kondansatör patladı. En sağ üst kondansatör. Sebebi voltaj mı bilmiyorum. Çünkü aynı prize bağlı 1 bilgisayar daha çalışıyor monitörler var modemler var aynı prizde ve onlarda herhangi bir problem yok. Daha sistemi kullanamadan anakarta garanti yolu gözüktü..

Geçmiş olsun dostum üzüldüm, tuf serisinde böyle birşeyin olması ise daha tuhaf. Ortada daha oc falanda yok, yüksek voltaj bile gelse güç kaynağının anakartı koruması gerekirdi şansınıza üretim hatalı bir anakart gelmiş olabilir.

Nereden almıştınız anakartı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.