Şimdi Ara

x360 live account nerden uzatılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, yaklaşık 1 senedir xbox PAl cihaza sahibim. Az önce COD4 ün multiplayer da ne kadar keyifli olduğunu okudum. makinayı ilk aldığımda live e girebiliyordum ama sonra süresi doldu.
    Şimdi yeniden eğer banlenmediysem, onu nasıl anlıycam onu da bilmiyorum, live üyeliğimi nerden uzatabilirim mesela 3 aylık filan bişiy?
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler

tag: rodenstock

• ben live.xbox.com sitesinden uzatmıştım. ama makinedende kredi kartı ile uzatabiliyosun
  • makineden nereden system ayarlarından filan mı? en güvenli ordan olur tahminen.

bir de buradaki x360 live üyelerini kendime eklemenin kolay yolu var mı acaba?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodenstock -- 28 Kasım 2007; 14:22:08 >
  • Uzatmak için 2 yolun var: yukarıda da belirtildiği gibi kredi kartı...

Başka bir yol da prepaid kartı alıp (kontur misali) direk olarak kod girerek üyeliğini uzatman...

Açıkcası banlandığını Gold üyeliğin olmadan da anlayabilirsin...

Sonuçta Live'a standart olarak silver (yani Gold almamış) üyeler de login olabiliyor, tek fark online oyun oynayabilmek diyebiliriz. Eğer login olabiliyorsan (ki login olunca ana ekranda messages, friends, chat&IM seçeneklerin geliyor, o zaman banlanmamışsın demektir ki Gold alıp yoluna devam edebilirsin.

Banlandığını kontrol etmenin bir yolu da ethernet kablonu taktıktan sonra connection'ı test etmekten geçiyor. Fail eden Live seçeneği olursa yanındaki "more info" kısmına giderek bağlanamamanın sebebini görebilirsin. "This console is banned vs.vs.vs." şeklinde devam eden ekranı kaplayan bir pragraf yazıyla karşılaşırsan banlanmışsın demektir. Eğer hepsi "passed" veriyorsa o zaman yoluna devam ederek Gold üyelik temin edip aleme dalabilirsin :)))

Arkadaş eklemenin pek alternatifli kolay yolu yok fakat en kolay ve hızlısı açıkcasıwww.xbox.com üzerinden login olarak bilgisayarından yapman... Burdan gamertag'leri copy-paste yaparak hızlıca friend request gönderebilirsin,

• teşekkürler
  • Eğer kredi kartı ile üye olduysan bittipinde kredi kartı ile uzatmana gerek yok.Prepaid ile de devam edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.