Şimdi Ara

X470 gigabyte gaming 7 montaj hakkindaar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu anakarti ve ryzen 2600x islemci almis bulunmaktayim. Anakartin uzerinde ust tarafta 8pin altinda 4pin li bir soket var. Oraya kablo takmam gerekiyormu bilginiz varmi ?
    Birde ram sıralamasi en sağdan basliyor ilk olarak en sagdaki soketemi ram i takicam ? Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uç seviyelerde o.c yapıldığında işlemciyi daha stabil ve tek noktadan anakartın ısınmasını önlemek için yapılmıştır.takılması şart değil.
  • Gerek yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekstra 4 pin aşırı hız aşırtma içindir sadece 8 pin gerekli yani normal olarak yeterli
    kitapçığın da tek - dual - çoklu ramlerin nasıl takılacağı yazar resimli olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablam -- 3 Mayıs 2018; 21:36:33 >
  • 1-3 ya da 2-4 takmanin bir farki yok diye biliyorum. Ben ax370’te dual rami 2-4’e taktim duzgun calisiyorlar. Arada bir tane atla yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ram varsa dual çalışması için A2 B2 ye takılır yani işlemci soketinin tarafından 2.ci slot ve 4.cü slot fark etmez diyenlere bakma tüm anakart kullanım kılavuzların da resimli gösterir zaten ayrıca sorduğun üstte 4 pin işlemci gücü için psunda ayrıca 4 pin varsa tak zararı olmaz

• Tek 8pin takman yeterli, ramler her zaman 2 ve 4e takılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.