Şimdi Ara

x5 ve radyo ikilemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

Bi de B528 deki en buyuk sorun radyo demis arkadas fakat en buyuk sorun gelen giden sesidir eminim herkes bunda hemfikirdir

ben hemfikir değilim 1 ay kullandım b528'i hiçbir şekilde ses sorunum olmadı.

aynen bende b528 de de hiç bir sorun yoktu sadece biraz performans için custom rom arayışına giriştim ve şu an ics deyim ve bence hiç bir sorun yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Bi de B528 deki en buyuk sorun radyo demis arkadas fakat en buyuk sorun gelen giden sesidir eminim herkes bunda hemfikirdir

ben hemfikir değilim 1 ay kullandım b528'i hiçbir şekilde ses sorunum olmadı.

İyi ne guzel

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki101

yahu duyan da 24 saat radyo dinliyoruz zannedecek allahaşkına, radyoyu geçin, kore'de üretilmiş tv'li telefonlar var 200 tl, alın rahat rahat kullanın madem?

x5'in en büyük kusuru radyo oldu çıktı, bir radyo furyasıdır gidiyor, sırf radyo için sorunların içinde yüzen ics aurora kullanmak ne kadar mantık içerir aklım almıyor.

+1

• Dzo ya sadece yabanci oldugu icin saygi duyuluyor denilmiş. Hatali bir yaklasim. Adam oradan buradan bulduklari ile rom çıkarmıyor. Karnelin icinde savasiyor. Karnel çıkarıyor.

• Custom rom orjinal rom tamamen tercih meselesi. TAbiki custom rom yapanlardan çok mükemmel işler beklemek haksızlık olur. Rom yapma işi bir sürü bilgisayar mühendisi ile aylarca çalışma ile yapılabilecek bir iştir. Custom romlar zaten sıfırdan rom yapma işi değil ve olması da oldukça zor zaten. Eğer telefonu satan firma güzel bir rom hazırlayıp yayınlasa custom romlarda bunun üstüne bir takım kolaylıklar getirdiği için daha da güzel olacaktır.
  • konu başka yerlere kayıyor ben sadece orjinal b528 romunda çalışacak radyo yokmudur mesela u8800pro nun radyosu veya türkcell t20 nin radyosu x5 e uyarlanamazmı?
  • Konuyu hortlattı felan diyeceksiniz ama, ben de soruyorum b528 de çalışan radyo uygulaması yok mudur?

Custom rom yapan arkadaşlarımıza saygımız sonsuz, zaten b528 için radyoyu da ancak onlar yapabilirler, bu bir istektir ve lütfen radyoya ne gerek var felan demeyin, gerek duyuyoruz ki talep ediyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilYkY -- 10 Ocak 2013; 13:30:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.