Şimdi Ara

x540'e sound blaster yeterlimi yoksa x-fi mi almak lazım?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: necat447

ben x540 ı creative sb audigy value ve creative audigy 2 zs kartla denedim. her ikisinde de mükemmel sonuç veriyor. ses kartlarının cd den sürücülerini yüklemeden önce bir de onboard olarak denedim (intel D945GTP anakartım) 5.1 desteklemesine rağmen hiç güzel ses alamadım. özellikle tizler hem az hem de kötü geliyor. yani onboard olarak kullanan arkadaşlar bu hoparlörden tam performans alamaz. ses kartını takınca hoparlör hemen kendini belli ediyor. tizler hem canlanıyor hemde netleşiyor. sesi yükseltince dahi bozulma olmuyor. ses kartının driverinin içindeki programlar sayesinde(mixer+ekoalizer) yapılacak düzgün bir ayar sonrasında mükemmel bir sese ulaşıyorsunuz. isteyen bütçesine göre bu iki ses kartından birini gönül rahatlığı ile kullanabilir.

X540 ses sistemi value ile ve audıgy zs2 ses kartları ile kullanıldığında ses kalitesi çok farkediyormu

• Arkadaşım bende de X-540 var... şu anda creative audigy value ses kartı ile kullanıyorum ve çok memnunum. daha önce sb kullanıyordum tizleri sb ye göre cok cok daha iyi. bu sistemi x-fi ses kartında da denedim x-fi de bi baska oluyor ama fiyatı da bi başka... 40 liraya sıfır audigy al keyfine bak
  • SoundBlaster Audigy Value 7.1 24Bit
  • bende x540 almayı düşünüyorum benim ses kartım realtek ben x540 alsam yeni bir ses kartı almam gerekir mi?
  • ses kartı ihtiyaca göre tabiki de gerekir....temiz ve kaliteli ses istiyorsan ses kartı büyük etken..
  • anakart ses yongası alc8 serisi hd olanlar bence çok rahat idare eder biraz daha iyisi olsun dersek audigy serisi kalite olsun dersek audigy2 zs ama xi-fi bu sisteme çok fazla zaten sistem kadar fiyatı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemulas

SoundBlaster Audigy Value 7.1 24Bit

bu mantıklı görünüyor hesaplıda kaliteside idare eder ama ben bi zaman kullanmıştım driverlarda üvey evlat muamelesi yapmışlar sanki; bass redirection özeliği bir türlü verimli çalışmamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.