Şimdi Ara

x540'e sound blaster yeterlimi yoksa x-fi mi almak lazım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar önce kendimden bahsediyim...
    ben üniversite öğrencisiyim ailemden ayrı izmirde okuyorum, ne kadar para verdikleri belli, bi de kredim var allaha şükür aç değiliz
    ses sistemi almak üzereyim (x540) 140 tl ye falan buldum, formdan edindiğim bilgilerle ses kartsız pek bi anlam ifade etmeyecek, ama önerilen ses kartları (x-fi gamer'lar falan) benim ses sistemim kadar. ben bu x540 a uygun olarak ne almalıyım?? lütfen yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.burakcu -- 14 Şubat 2008; 0:21:30 >

• Bak 2. elde 20 liraya güzel bir kart var.Kaçırma bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_21114367/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Bak 2. elde 20 liraya güzel bir kart var.Kaçırma bence.

hepsi burada da bile 32 tl bu ses kartı. dışarda daha ucuza da bulabilirim yani
    bu arkadaşın sattığı ses kartı 1 yıl kullanılmış 12 tl için ikinci el almam herhalde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.burakcu

bu arkadaşın sattığı ses kartı 1 yıl kullanılmış 12 tl için ikinci el almam herhalde??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: z.burakcu

o zaman şu anda 2. elde 100 liraya sıfır audigy2 zs ve 2. el extreme music 120 liraya satıyorlar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: z.burakcu

o zaman şu anda 2. elde 100 liraya sıfır audigy2 zs ve 2. el extreme music 120 liraya satıyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

hımm onlar olabilir peki sence hangisi daha uygun? bu arada extreme music creative x-fi extreme music mi?

• quote:

quote:

hımm onlar olabilir peki sence hangisi daha uygun? bu arada extreme music creative x-fi extreme music mi?

Alıntıları Göster
    bende yardım alacaktım bu konuda ama kimse iyi yada kötü olur dememiş bilgi verebilirmisiniz bu ucuz karttan(sound blaster) bende alabilirimde

• quote:

Orijinalden alıntı: THe_CRaFT

bende yardım alacaktım bu konuda ama kimse iyi yada kötü olur dememiş bilgi verebilirmisiniz bu ucuz karttan(sound blaster) bende alabilirimde

Alıntıları Göster
    X-540 için 40YTL ye alınacak sıfır Audigy Value yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soultrap

X-540 için 40YTL ye alınacak sıfır Audigy Value yeterli olacaktır.

Alıntıları Göster
    M-Audio Revolotion 5.1 Yada X-Fi Extreme Gamer İle İyi Performans Alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

M-Audio Revolotion 5.1 Yada X-Fi Extreme Gamer İle İyi Performans Alabilirsin.

Alıntıları Göster
    important onlar pahalı kartlar herhalde bende 30-40 ytl lik bi kart arıyordum o yüzden audigy value uygun olacaktır. Eğer gerçekten iyi performans veriyorsa onu alacağım yada onboard ses kartına devam edeceğim.
  • quote:

important onlar pahalı kartlar herhalde bende 30-40 ytl lik bi kart arıyordum o yüzden audigy value uygun olacaktır. Eğer gerçekten iyi performans veriyorsa onu alacağım yada onboard ses kartına devam edeceğim.

Alıntıları Göster
    Madem öğrencisin, kredi de kullanıyorsun.
    Vista değilse işletim sistemin;
    2. el SB kodlu eski seri live al sana şimdilik yeter (SB100, SB220 vb. 10-20 lira arası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

Madem öğrencisin, kredi de kullanıyorsun.
    Vista değilse işletim sistemin;
    2. el SB kodlu eski seri live al sana şimdilik yeter (SB100, SB220 vb. 10-20 lira arası)

Alıntıları Göster
    s.b live al fazlasıyla yeter eğer hi-fi bi sistemin olsaydı o zaman x-fi alırdın..x-530 ile s.b 5.1 kullanıorum gayet güzel memnun kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

s.b live al fazlasıyla yeter eğer hi-fi bi sistemin olsaydı o zaman x-fi alırdın..x-530 ile s.b 5.1 kullanıorum gayet güzel memnun kalırsın

Alıntıları Göster
    istediğin sistem dayımda var ve onboarde ses kartı var onla bile canavar gibi çıkıyo valla. özellikle bassları ama odan biraz daha genişse seni kesemeye bilr. ama bass yeter bence. sen ses sitemini al önce duruma göre ses kartını düşünürsün. ayrıca 140 ytl de çok iyi 130 aldı dayım. int. tabii daha ucuz ama bi sorun yaşayınca yok kargoya ver yok kıl tüğ zor iş en iyisi dükkandan alda bir sorun çıkarsa zırt diye alır götürürsün:D

• quote:

Orijinalden alıntı: tmert0

istediğin sistem dayımda var ve onboarde ses kartı var onla bile canavar gibi çıkıyo valla. özellikle bassları ama odan biraz daha genişse seni kesemeye bilr. ama bass yeter bence. sen ses sitemini al önce duruma göre ses kartını düşünürsün. ayrıca 140 ytl de çok iyi 130 aldı dayım. int. tabii daha ucuz ama bi sorun yaşayınca yok kargoya ver yok kıl tüğ zor iş en iyisi dükkandan alda bir sorun çıkarsa zırt diye alır götürürsün:D

Alıntıları Göster
    ileride seti değiştirmek istiyorsan x-fi al bende audigy var 2 yıldır cillop gibi :) ses kartsız sistemler çok kötü...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

ileride seti değiştirmek istiyorsan x-fi al bende audigy var 2 yıldır cillop gibi :) ses kartsız sistemler çok kötü...

Alıntıları Göster
    yorumlar ve öneriler doğrultusunda s.b live alıcam çok teşekküerler herkese
  • quote:

yorumlar ve öneriler doğrultusunda s.b live alıcam çok teşekküerler herkese

Alıntıları Göster
    sound blaster live ile audigy value ses kartının fiyatları aynı neredeyse hangisi daha iyidir acaba x540 a hangisi gider
  • quote:

quote:

al işte bu kartı 20 lira bişey de değil

• quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarRize

quote:

al işte bu kartı 20 lira bişey de değil

Alıntıları Göster
    Ögrenciymissin ugraşma bence x-fi 'iyle falan zatan 140 lira hoparlöre vermişsin. ondan daha fazlasını şimdide karta mı verecen parana yazık olur. Bence audigy value al gitsin SB live ile aralarında fazla bi fiyat farkıda yok.

• quote:

sound blaster live ile audigy value ses kartının fiyatları aynı neredeyse hangisi daha iyidir acaba x540 a hangisi gider

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: THe_CRaFT

cevap verebilecek var mı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: THe_CRaFT

cevap verebilecek var mı

Alıntıları Göster
    SB live bilmiyorum ama ben audigy kullanıyorum gayet güzel. İkisini bende araştırmıştım ama audigy live'den sonra çıktığı için daha iyi olur diye onu tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warcraftx

SB live bilmiyorum ama ben audigy kullanıyorum gayet güzel. İkisini bende araştırmıştım ama audigy live'den sonra çıktığı için daha iyi olur diye onu tercih ettim.

Alıntıları Göster
    ben x540 ı creative sb audigy value ve creative audigy 2 zs kartla denedim. her ikisinde de mükemmel sonuç veriyor. ses kartlarının cd den sürücülerini yüklemeden önce bir de onboard olarak denedim (intel D945GTP anakartım) 5.1 desteklemesine rağmen hiç güzel ses alamadım. özellikle tizler hem az hem de kötü geliyor. yani onboard olarak kullanan arkadaşlar bu hoparlörden tam performans alamaz. ses kartını takınca hoparlör hemen kendini belli ediyor. tizler hem canlanıyor hemde netleşiyor. sesi yükseltince dahi bozulma olmuyor. ses kartının driverinin içindeki programlar sayesinde(mixer+ekoalizer) yapılacak düzgün bir ayar sonrasında mükemmel bir sese ulaşıyorsunuz. isteyen bütçesine göre bu iki ses kartından birini gönül rahatlığı ile kullanabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.