Şimdi Ara

X550 JK yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gb'lık modeli kardeşime aldık 8.1 kurdum bir süre kullandı ve win7'nin daha randımanlı olduğundan onu kurmamı istedi. 8.1 kurulumunda hiçbir aksilik yaşamazken 7'yi kurduktan sonra kepkel bir win7 karşıma çıktı. ne etherneti görüyor ne wireless'ı ne de usb'yi. cd'ye yazıp bu driverları kurdum allahtan DVD'yi tanıyordu. Şu an en büyük sorunlarım:

1.enerji yönetimi yok nasıl kuracağımı da bilmiyorum. ekranı elle kapatınca uykuya geçmiyor.
    2.sitesinden indirdiğim touchpad, hotkey vs. driverları çalışmıyor. sesi ve ekran parlaklığını klavyeden ayarlayamıyorum.
    3.Hep kullandığım office 2007 cd'imden buna kurdum ancak ofis yazılımları hata veriyor hemen kapanıyor.
    4.harddiskte ilk aldığımızda tıkırtı vardı ancak sanki daha da arttı. tüm foruma bakmadım ama bu sorun başkalarında da varmı? asus iade alır mı? alsa da ne kadar mantıklı 2.25 kurdan aldık şuan 2.63 oldu direkt zarar 250 TL civarı:( veya garantiden Hdd değişimi oluyor mu?

Gün içinde cavap alırsam sevinirim akşam kesinlikle sorunu gidermem gerekiyor:(

• Win 8.1 en iyisidir. Win 7 boşver. Tüm driverler 8 ve sonrakiler için gunxelleniyor artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Win 8.1 en iyisidir. Win 7 boşver. Tüm driverler 8 ve sonrakiler için gunxelleniyor artik

Kesinlille katilmiyorum win 8 dandikdir kepazelikdir.hdd sesi win 8 de yaptigini bile soylemisdi arkadaslar.kullanici forumunda driverlari bilen var ordan alabilirsin linki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Win 8.1 en iyisidir. Win 7 boşver. Tüm driverler 8 ve sonrakiler için gunxelleniyor artik

Kesinlille katilmiyorum win 8 dandikdir kepazelikdir.hdd sesi win 8 de yaptigini bile soylemisdi arkadaslar.kullanici forumunda driverlari bilen var ordan alabilirsin linki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.