Şimdi Ara

X550JX Driver Power State Failure hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha 2 hafta oldu alalı makinayı (ASUS X550JX)ancak başlıkta ki mavi ekran hatasını almaya devam ediyorum.. Bazen oyunlardan sonra bazen durup dururken alıyorum bu mavi ekranı. Windows 10 64 bit Pro kullanıyorum. İnternette olan tüm çözüm yollarını denedim..

-Driverler güncel
    -Memtest ile Ram testi başarılı.
    -Windows verifier.exe ile tarama başarılı.
    -HDD taraması başarılı.
    -Malware taraması başarılı.
    -Windows Uptade başarılı.

BlueScreen ile minidump dosyaları ekteki resimde.. Bilen duyan birisi yardımcı olursa sevinirim.

• Aynı sorun bende var ve aynı model.
    Bugun biosu güncelledim format attım
    En son intel ekran kartı driverı ile nvidianın en son driverini kurdum bakalım ne zaman mavi ekran verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni model bende de var 3-4 kere ard arda verdi 1 haftadir vermiyor. Bende sizin gibi butun taramalari yaptim hepsi tamam. 1 haftadir sorun yok ama. Bir de power tusundan kapatmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up
  • yok mu yardım edecek biri
  • Bendeki bu hatanın sorunu farklı ramden kaynaklanıyormuş arkadaşlar uygun bir ram takınca düzeldi 2 aydır sorunsuz kullanıyolrum fakat 1 haftadır oyundayken söyle bir sorun ortaya çıkıyor
    ekranda böyle çizgiler cıkıyor laptop donuyor ve cızıltılı bir ses cıkartmaya baslıyor hiç birşey yapamıyorum ancak kapatmam gerekiyor asus cok sorunlu bir laptop yapmış açıkcası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.