Şimdi Ara

X550LB <> G510 Uygun dizüstü arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum Ramazan-ı Şerif'in bereketi üzerinizde olsun inşallah.

Bütçem 1500-1600 arasında bulunduğum ildeki teknoloji mağazalarından yapıcaktım fakat karar değiştirdim. Hepsiburada'dan beğendiklerim aşağıdadır;

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-x550lb-xo024h-intel-core-i5-4200u-16ghz-26ghz-6gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601047&categoryId=98

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-g510-intel-core-i5-4200m-25ghz-31ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-405833/productDetails.aspx?productId=bd600955&categoryId=98

Kesinlikle oyun için kullanmayacağım, PS, Aİ, FW, AE ağırlıklı olarak kullanacağım PHP,ASP,C# ile uğraşıyorum zaman zaman iş grafiğe kayıyor.

Ürünlerden şikayetçi olan var mı ısınma vb. sorunları varsa lütfen bilgilendirir misiniz, aldığım ürünün pişman etmesini istemiyorum :redface:

Konu yanlış yerde ise doğru bölüme taşırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoKerim -- 12 Temmuz 2014; 8:26:27 >

• TeknoKerim T kullanıcısına yanıt
    Asus mu lenovo mu derseniz büyük çoğunluk Asus'u seçer. Donanımsal olarak benzer ürünler seçmişsiniz. Size tavsiyem Asus ancak seçtiğiniz model bir önceki nesil ekran kartına sahip. Yeni yenil 840m ekran kartı olan modeller satışa sunuldu. X550LN olarak aratabilirsiniz. Şuan için hepsiburada'da yok. Alternatif mağazalara yönelmeniz gerekiyor.
  • Aleykum Selam Hocam. Aynı ürünü hepsiburada.comdan bugün siparis verdim. Ben mühendislik okuyorum 2. Sinifa gectim. Çalışan mühendis ve teknikerlere sordum. Asusu düşünmeden al dediler. Büyük ihtimal yarın pazar. Pazartesi elime ulaşır inşallah

Bu arada araştırırsan ice cool teknolojisi var asusda ve Aliminyum kasası var aliminyum iletken isiyi iyi iletir.dirk dışarı atar. Lenovo plastik isiyi icinde hapseder .plastik kesinlikle tavsiye etmem.bizim plastik kasali samsung vardi. Allah için plastik nasıl erimedi hala onu düşünüyoruz . Asus alan arkadaslarimdan hiç şikayetçi olan duymadim. Yinede siz bilirsiniz

Ayrıca kapıda ödeme secenegiyle siparis verdim bakalim.18 küsür lira masrafi var ek olarak. Kredi karti vb kart yoksa kapida ödeme secenegi çok iyi olmuş. Bircok sitede yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saymın diyorki -- 12 Temmuz 2014; 13:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ürünler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum iyi yada kötü :)
  • arkadaşlar bende 2 ay önce aldığım asus x551ca var. almak isteyen olursa satacam.garnatisi var. dedimya daha 2 ay oldu.
  • Konu günceldir yorumlarınızı bekliyorum ürün hakkında söylemek istediğiniz bir şey varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.