Bildirim
X550vx dm324d
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu bilsisayarda donma sorunu başka kullanıcılar tarafından da dile getirildi. Bütün oyunlarda mı böyle acaba? -
Yeni aldığım için sadece gta 5 de denedim. Ama dediğim gibi her seferinde olmuyo bazen düzgün oynayabiliyorum. Bende baktım diğer konulara cs go'da donduğu söyleniyor onuda yüklüyecem bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende salı günü sipariş ettim yarın elime ulaşır okuduklarıma göre bilgisayarda birtakım sıkıntılar varmış ama garantiye yollayınca 1 hafta içinde halledip tekrar gönderiyorlarmış
Oyun orjinal mi crack mi? Crackli oyunlarda donmalar olabilir. -
Geldimi laptop durumu nasıl?
Cracli yükledim . Ama laptopun modelini araştırdığımda bazı kullanıcılarda da varmış bu sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X