|
Bildirim
On beş yıldır Asusun bir çok ürününü severek kullanırım. Ancak yeni ürünlerinde malesef eski kaliteyi bulamıyorum. En son ryzen işlemcili laptoplarda AMD ye attığı kazığı öğrendikten sonra markadan iyice soğudum artık. AMD işlemci alacak olsam, Asus anakartı aklımdan ucundan bile geçirmezdim. (Asus Z170-A anakart kullanıyorum)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 7 Ağustos 2020; 1:2:19 > |
B550 Anakartların en iyi üç modeli bunlar. Biraz paraya kıyıp bunlar tercih edilmeli. Pek çok giriş seviyesi X570 anakarttan çok daha iyiler. |
Şöyle listelere falan baktım 500-550 liraya bile B450 bulabiliyorken, B550 en ucuz 1100-1200 lira. Bu kadar abartılacak ne var bu B550'lerde PCI 4.0 haricinde? |
|
500-550 TL'ye B450 bulabiliyorken, B550 1100-1200 lira. 450 daha mantıklı değil mi 550'den ? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İnceleme için teşekkürler b550 anakartlar gerçekten iyiler ama bir şey dikkatimi çekti r20 skorunuz bu skoru görünce yeni üretim r5 3600 aldığıma bir kez daha mutlu oldum 4.4 1.200v gibi düşük sayılacak voltaj eğrisinde 4k+ üstü puan elde ediyorum. |
Eline sağlık Burak iki güzel hem fiyat bazında hem de fiyatlarına göre sundukları özellikler bazında dikkat çeken anakartı incelemişsin genel olarakta gayet yeterli şunu eklemek istiyorum. ALC 1200 yongalarda bir çok anakartta görüyoruz asus b550m tuf plus vs. gibi ALC 1220 ses yongası ile arasında ki farkları merak edenler olursa altta ki linki bırakıyorum. En temel farklardan biri yüksek desibel ses çıkışı ve kulaklık amfisi bunun yanında alc 1220 lerde 32bit playback ve dsd playback var.. Ve çok ince bir püf nokta var igorlabs önerisinde belirtiyor ki ALC 1220 ses yongalarından kulaklık amfisi ile yüksek ses elde etmek için FRONT PANEL ses çıkışının kasadaki bağlanmış olması ve o çıkışın kullanılıyor olması gerekliymiş.. Asus ekstra çift op amp eklediği için arka çıkışta da sanırım yükseltici etki var ama diğer marka kullanıcıları hatta alc1220a suprame fx ses kartı kullanan asus kullanıcılarıda bunu test edebilir sürücülerden kulaklık gücü üstün mutlaka seçilmeli. Benim bordum msi b450 gaming pro carbon ama örnek olması için atıyorum asusta kontrol paneli ve ayarlar farklı yerlerde olabilir.. Birde ek dip not bu realtek sürücülerinin 2-3 tipi var Universal olan HDA olan Asus için olan veya Nahimic için olan gibi kullandığınız anakart hangisini destekliyorsa onu kurmak lazım ben HDA Nahimic kullanıyorum. ALC 1200 VS ALC 1220 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 8 Ağustos 2020; 10:1:4 > |
|
|
1700 tl ye orta sınıf bir anakart çok güzel, birde 350 tl nin lafı olmaz demiş. Asgari ücretilinin 1 haftalık çalışması demek. |