Şimdi Ara

x58a ud7 vs p6 x58 d premium (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xanberk

Ben i7 930 alıcam ud3r veya ud5 3.8 4.0 GHz stabil kullanamammı ?

ud3r ile cık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

quote:

ud3r ile cık.

o zaman elendi ud3r ud5 le çıkarmıyım ? stabil olurmu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

quote:

ud3r ile cık.

o zaman elendi ud3r ud5 le çıkarmıyım ? stabil olurmu

asus rampage iii extreme i gururla sunar diye bir haber vardı orda arkadaşlardan biri yazmış oc yapamıyorum diye habere bir göz at istersen arkadaşla konuş.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39281330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comissar -- 27 Haziran 2010; 23:23:23 >

• ud5 ile diyorum o arkadaş ud3r den bahsetmiyormu ? okumadım ama
  • Aşağıdaki topicte olan boardu değerlendirmeni tavsiye ederim.220 bclkya kadar rahat çıkıyor zaten her cpu bu değerlere ulaşamıyor..Şu an piyasada daha uygun fiyata x58 board yok.i7 930u eğer cpun takoz çıkmazsa iyi soğuttuğun takdirde rahatlıkla 4.0ghz ve üzeri bu boardla çalıştırabilirsin..

http://forum.donanimhaber.com/m_40955670/tm.htm
  • artık 4GHz sorun değil hocam ben i7 860 ı Maximus III Extreme ile 4GHz de çalıştırıyorum. daha üste çıkmak için voltaj vermem gerkiyor o zaman da soğutucum müsade tmiyor kendileri biraz dandiktir(TT Silent 1156). ama sizin söylediğiniz hem ucuz hemde x58 tabi. hayırlı satışlar.
  • Cok eskıden nvidia 680 asus commander(ismini yanlıs hatırlıyor olabılırim.ROG olarak cıkan baba bı anakarttı) anakart almıstım cok yuksek fıyata.Ama bır suyru sorun cıkmıstı.Su anda ud7 kullanıyorum.Bundan once ud3r kullanıyordum.930 işlemcimi degistirdim 980x e gectım.Sıcak fılan ıvır zıvır sıkıntım yok.Ayrıca ud7 heatsinki takmasanız bıle mıs gıbı serın serın calısıyor ud7 :) yanlıs yonlendırme yapmayalım :)
  • türkiyede anakart aldığınız zaman bakacağınız tek şey bence satış sonrası destek ve tr de teknik servis ve distribitörlüğünün kimin aldığıdır. asus ürünleri çizgi elektronik temin ediyor satış sonrası çizgi elektroniğin gerçekten mükemmel gigabyte kullanıcısı olarak asus u tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.