< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (20. sayfa)
-
-
-
İstnbulda bu cihazı standda görüp inceleyebileceğim bir yer yok mu? Hiçbir yerde bulamadım mi store larada henüz gelmemiş görmeden cihazı direk almak tuhafıma gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklamları engelleyince bosluklar kalıyor onu sevmiyorum o yüzden Firefox + ublock origin eklentisi kullanıyorum.
Rengi ne siiznkinin, birisi soruyordu burada 14gun iade olayını umarım okumuştur. Kabul edildi mi iade para geldi mi.
Yok reis ne boşluğu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi browser kullanıyorsun mesela son dakika com dan bir ekran görüntüsü atar mısın, haberlerin üstünde altında beyaz boşluk kalıyor. Kayan ilk ana sayfasinda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 21 Ocak 2024; 18:45:11 >
f4 gt modelinden buna geçmeye değer mi? cihaz bende oyun oynarken 55-60 dereceleri buluyor. sıcaklık durumları nasıl x6 pro'da?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an aldığımın rengi sarı. X5 Pro'nun rengi maviydi. Sorunsuz iade edildi param Xiaomi'nin kendi sitesi üzerinden ama iade şartlarını eksiksiz yerine getirdim. Ürünün arkasındaki imei etiketini sökmemiştim mesela 14 gün boyunca, olur da iade ederim diye. Aynı şekilde 67W şarj adaptörünün dışındaki kağıdı da çıkarmamıştım. İade koşullarında bunları özellikle belirtmişlerdi, bunlara dikkat etmek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompalsif -- 21 Ocak 2024; 18:52:11 > -
-
Özelden yazdım ilk ana sayfasını atalım burada konuyu saptirmayalim diye özel yazdım :)
-
Anladım, bizde sokmedik, bu süre cihaz elimize geçtiği günden itibaren mi basliyor. Gri ile sarının şarjı siyaha göre daha iyi gibi sanki birde uygulama kasası APK sında gride 13.15 e son sürüm diyor benim siyahta 13.16.1 var sizinkinde kaç acaba.
Benimki böyle, sizinkinde beyaz bosluklar var reklam yerlerinde işte ben onu sevmiyorum :)
cihaz elinize gectigi sureden itibaren basliyor, kargoya teslim ettiginiz tarih onemli. uygulama kasasi apk surumune nasil bakilir bilmiyorum, yeni gectim android'e daha acemiyiz :)
Uygulama odaklı kullanıyorum reklam engellemeyi reis o yüzden pek takmıyorum
Ayarlar-uygulamalar-uygulamalari yönet oradan uygulama kasasına girince yazıyor isminin altında yukarida
13.16.1 hocam.
Teşekkürler. Bir deneyelim 🙂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam s23 ile Poco X6 Proyu test ettik kamera olarak. Pocoda gcam yüklü s23te kendi kamera uygulaması. Bariz fark var poco x6 pro s23ü solladı gcam sağolsun 😀
Hem video da hem fotoğraf kalitesinde X6 Pro öne geçti. İki cihazda da 4k60fps videoda yine X6 Pro öne geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 21 Ocak 2024; 19:26:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X