Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.752
Cevap
166
Favori
337.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam buldum reis aynen dns.adguard.com sıfır reklam Maçkolik dahil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x6 pro 20k civarı bir fiyatla tanıtılır diye mi.com/tr üzerinden 2023 aralık sonunda 15.999 tl'ye x5 pro sipariş etmiştim. sonra x6 pro tanıtıldı ve 14 günlük ihbar süremin son gününde x5 pro'yu iade ettim, 2 gündür de x6 pro 12/512 kullanıyorum. 

alta ekran görüntüsünü koyacağım, aldığımdan bu yana 1 kere %5'ten %100'e şarj ettim, alttaki sonuçlar da buna ait. Sabit 120 hz refresh rate kullanıyorum, tasarruf modunda kullanmıyorum ve ekran ışığı da sabit %50'de; gerekli görmediğim arkaplan uygulamalarını, notifikasyonlarını ve izinlerini zaten otomatikman her telefonumda olduğu gibi kapatıyorum/sınırlıyorum. Bunun haricinde dikkat ettiğim bir şey olmadı. Gece modunda bile kullanmadım telefonu. Ekran süresinin tamamı da wifi üzerinden instagram, twitter ve whatsapp ve chrome gezinmeleri. 30 dk da denemek için full ayarlarda, ultra hd çözünürlükte pubg mobile oynadım. 30 dklık oyunda %19'dan %10'a düştü. 

14 günlük x5 pro deneyimimde de gördüğüm üzere pilin optimize olup tam performansına ulaşması 7-10 günlük bir süreyi bulabiliyor. İki telefonun pil performansı arasında pek fark göremedim. Bunun yanında x5 pro'ya kıyasla aletteki ısınma daha az. Bunu çok net söyleyebiirim. x5 pro'da rahatsız eden bir ısınma yoktu fakat günlük kullanımda, alete yüklenmiyorken bile arkada hafif ısınmayı hissediyordum. Hoşuma gitmiyordu bu açıkçası. Bu alette henüz böyle bir ısınmaya rastlamadım. Hele pubg'deki ısı seviyesi beni çok şaşırttı, ultra ayarlar olmasına rağmen beklediğimin çok çok altındaydı ısınma. Tabi 1-2 saatlik bir süreçte biraz daha ısınabilir ama kapalı sistem bir ürün için gayet tatmin edici. 

Kamera performansı olarak da beklentilerim zaten düşüktü, ama x5 pro'ya oranlara kamerasının daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Şu ana kadar sadece gündüz çekimlerine baktım fakat renkler ve ışık kullanmı x5 pro'dan iyi, genel olarak kesinlikle ideal bir performans değil ama beni bir şekilde götürür. Kağıt üzerinde 108 mp'den 64 mp'e bir geçiş olsa da bunların bir öneminin olmadığını görüyorsunuz kullanırken. Kağıt üstünde şeyler çoğu zaman. İşlemci farkını fotoğraf işlemede hissediyorsunuz, en azından ben hissettim. Renkler, keskinlik vs kesinlikle ideal doğrulukta diyemem ama bu fiyat bandı için beklentinizi ona göre ayarladığınızda üzeceğini sanmıyorum ama X5 pro'ya oranla stock performansı kesinlikle daha iyi, onu net söyleyeyim. Stock foto app'inin pro moduna daldığımda daha tatminkar sonuçlar alabileceğim izlenimini de aldım bu arada. X5 Pro'nun avantajı snapdragon olması ve gcam kurulabilmesiydi, fotoğraf performansını üst seviyelere çekebiliyordum gcam ile. Bunda uygun gcam sürümü çıkacak mı, ya da halihazırda hangileri uyuyor, denemek görmek lazım; henüz bunları deneme fırsatım olmadı.

Bence bu fiyata çok çok iyi bir alet, özellikle seçimlerden sonra, birkaç ay içinde 8/256 modelinin bile 20k altında kalmayacağını düşünüyorum. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

1 gun sonra edit: telefonu bu posttan sonra bir kere daha full sarj ettim, tum kullanimlar ayni, kalan sarj %7 itibariyle ekran suresi 9 saat 48 dk. 1 saate yakin daha gidebilirdi yani sarj. daha bir sarjda bile oldukca optimize oldu gibi pil.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompalsif -- 22 Ocak 2024; 18:53:18 >

• İstnbulda bu cihazı standda görüp inceleyebileceğim bir yer yok mu? Hiçbir yerde bulamadım mi store larada henüz gelmemiş görmeden cihazı direk almak tuhafıma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Reklamları engelleyince bosluklar kalıyor onu sevmiyorum o yüzden Firefox + ublock origin eklentisi kullanıyorum.

• kompalsif kullanıcısına yanıt

Rengi ne siiznkinin, birisi soruyordu burada 14gun iade olayını umarım okumuştur. Kabul edildi mi iade para geldi mi.

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Yok reis ne boşluğu

Hangi browser kullanıyorsun mesela son dakika com dan bir ekran görüntüsü atar mısın, haberlerin üstünde altında beyaz boşluk kalıyor. Kayan ilk ana sayfasinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 21 Ocak 2024; 18:45:11 >
  • f4 gt modelinden buna geçmeye değer mi? cihaz bende oyun oynarken 55-60 dereceleri buluyor. sıcaklık durumları nasıl x6 pro'da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şu an aldığımın rengi sarı. X5 Pro'nun rengi maviydi. Sorunsuz iade edildi param Xiaomi'nin kendi sitesi üzerinden ama iade şartlarını eksiksiz yerine getirdim. Ürünün arkasındaki imei etiketini sökmemiştim mesela 14 gün boyunca, olur da iade ederim diye. Aynı şekilde 67W şarj adaptörünün dışındaki kağıdı da çıkarmamıştım. İade koşullarında bunları özellikle belirtmişlerdi, bunlara dikkat etmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompalsif -- 21 Ocak 2024; 18:52:11 >

Özelden yazdım ilk ana sayfasını atalım burada konuyu saptirmayalim diye özel yazdım :)

Firefox focus son SS reis bir şey olmaz

Anladım, bizde sokmedik, bu süre cihaz elimize geçtiği günden itibaren mi basliyor. Gri ile sarının şarjı siyaha göre daha iyi gibi sanki birde uygulama kasası APK sında gride 13.15 e son sürüm diyor benim siyahta 13.16.1 var sizinkinde kaç acaba.

Benimki böyle, sizinkinde beyaz bosluklar var reklam yerlerinde işte ben onu sevmiyorum :)

cihaz elinize gectigi sureden itibaren basliyor, kargoya teslim ettiginiz tarih onemli. uygulama kasasi apk surumune nasil bakilir bilmiyorum, yeni gectim android'e daha acemiyiz :)

Uygulama odaklı kullanıyorum reklam engellemeyi reis o yüzden pek takmıyorum

Ayarlar-uygulamalar-uygulamalari yönet oradan uygulama kasasına girince yazıyor isminin altında yukarida

13.16.1 hocam.

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bir deneyelim 🙂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerli23907 F kullanıcısına yanıt

Hocam s23 ile Poco X6 Proyu test ettik kamera olarak. Pocoda gcam yüklü s23te kendi kamera uygulaması. Bariz fark var poco x6 pro s23ü solladı gcam sağolsun 😀

Hem video da hem fotoğraf kalitesinde X6 Pro öne geçti. İki cihazda da 4k60fps videoda yine X6 Pro öne geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 21 Ocak 2024; 19:26:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.