Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.821
Cevap
167
Favori
341.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de kullanımda şarj sıkıntısı yaşamıyorum ama sanki beklemede fazla şarj harcıyor gibi geldi. Fazla kurcaladım teli, gereksiz şeyler de kurdum vs belki ondandır. Sizde beklemede şarj harcama durumu nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon hakkında değerlendirmem
    Lansman fiyatıyla 15600 aldım. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. 8 GB ramin eksiğini hissetmedim. 3.8gb şuan boş yer var 6 gb sanal ram verdim 256 gb yeterli gibi.
    -Kamera bahsedilen kadar kötü değil işlemci görüntüyü iyi işliyor bence poco f5 ten daha iyi foto çekiyor. Fotoğraflar instagrama atılacabilecek kalitede gcamle gece performansı iyi ama kendi uygulaması yapay zekayla gcamden daha iyi.
    - Batarya ekran kapatınca şarj hızlı gidiyor gibi genel kullanımda sonuç iyi başta çok hızlı bitmişti ama doldurup boşalınca daha iyi gidiyor. 4 saat 36 dk ekran açık kalmış şarjım yüzde 63 chrome ve YouTube dan video izledim.
    - Hızlı sarj gerçekten de muhteşem bir şey başta inanmadım. Yüzde 10 dan 30 dk yüzde 80 e geldi bitince çok sorun olmadan sarj ediyorsun 10 dk performansı da iyi.
    -İşlemci güncellemelerle daha iyi hale getirebileceğini düşünüyorum. Günlük kullanım da ısınma olmuyor. Ama ps2 simülatorden god of war indirdim. Onda çok ısındı ve şarjı çok kullandı. 2.5 native 60 fps oynatabildi. Deadth cells 67 fps sabitken oynadım. Oyunlarda ki performansı gerçekten de iyi ama güncellemelerle birlikte ısınmayi biraz daha indirirlerse daha iyi olabilir.
    - ekran alışması zor oldu biraz renk ayarlarıyla oynayarak daha iyi renk alabilirsiniz ekranı sevdim renk yoğunluğunu belli ediyor. Parlaklik en yüksekken kapalı mekanda kullanılamıyor.
    -wifi wifisi evde gerçekten de iyi çekiyor
    - hoparlör yüksek ses verebiliyor müzikte çok kaliteli diyemiyecem ama kulaklık taktığım için çok dert değil. Bir anda ses çok kısılmıyor veya yükselmiyor. İyi optimize etmişler istediğim ses seviyesini alabiliyorum.
    Genel değerlendirme olarak 15-17k bu cihazdan daha iyi cihaz alabileceğimi zannetmiyorum. Kamerası daha iyi olabilir ama işlemcisi yönünden kısıtlı kalıyor. 12/512 gb 19k modeli de f5 le kafa karışıklığı yarattığı için çok rekabetçi gelmiyor bana. 8/256 tekrar stoklara gelirse 16k civarı olursa bence alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

Beklemede şarj kullanımı bende yüksek buluyorum. iOS'da hiç olmuyordu gece 12'den sabah 6'ya %2-3 farkeder veya etmezdi fakat bunda %7-8 vs. fark edebiliyor çözemedim. Arkaplan vs. kısıtlamalarını da yaptım WhatsApp için vs. bir çözümü var mı acaba ?

• S23 fe ile arasında çok kaldım. Açıkçası beni rek endilelendiren mediatek işlemci. Snapdragon olsaydı düşünmeden alırdım. Mediatek batarya, optimizasyon v s konusunda neler yaşatır hiç bilmiyorum.

• oguz_61_61 O kullanıcısına yanıt
    Ben şu an dimensty 1100 lu telefon kullanıyorum X3 gt 2 yıldır sorunsuz performansı iyi 8300 ilk beşte zaten sıralamada

• oguz_61_61 O kullanıcısına yanıt

Mediatek G Serisiyle birlikte toparladı ve Dimensity Serisiyle birlikte de çok iyi işler yapmaya başladı,bir kaç orta segment Dimensity olan model ve şimdi de 8300 Ultra olan üst segment denebilecek modelleri içeren cihazlar kullandım,stabilite,pil süresi,ısınma vs hiç bir noktada bir sorun yaşatmadı.

Snapdragon işlemcilerin TSMC üretimi olanları çok iyi (8 plus gen 1-8 gen 2) ama Samsung üretimi olanları da özelikle ısınma ve pil performansı olarak bir o kadar kötü (8 gen 1) diyebilirim.

Marka,malzeme kalitesi,fotoğraf kalitesi ve arayüz olarak S23 Fe önde diyebiliriz ama işlemci özelinde Exynos ile Dimensity 8300 Ultrayı ben kıyaslamam bile tabi kıyaslayana da saygı duyarım :)

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

Teşekkürler , konu sahibi ilk sayfaya sabitlese iyi olur .

• Fabrikadan çıkışlı cam koruyucu ile mi geliyor ? Alanlar soylebilir mi ?

• Patren kullanıcısına yanıt

Üzerinde koruyucu jelatin ile geriyor

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Redmi note 7 gibi mi ? Yoksa direk çıkartıyor muyuz ?

• Patren kullanıcısına yanıt

Çıkarmadan kullanıyoruz hazır şeffaf filmli, ben temperli cam sevmediğim için önceki telde de şeffaf esnek film kullaniyordum.

• Şeffaf film olayı çok iyi, uğraştırmıyor.

Kullanan arkadaşlar Yüksek performans modunda mı kullanıyorlar acaba yoksa dengeli modda mı? Ben kararsız kaldım. Yüksek performansda şarj daha hızlı düşüyormuş gibi geldi.

• sysarchitect kullanıcısına yanıt

Benim dengelide hocam şarjım bir kaç gündür çabuk bitiyor gibiydi bugün bir nebze düzene girdi sanki. 10. Şarjım sanırım

Dengelide kullaniyorum, otomatik parlaklık ve otomatik ekran Hz ayari,

Bug var galiba. Şarja taktigimiz zaman pil tasarrufu veya Performans modları arasında geçiş yapabiliyoruz. Performans moduna alıp şarja takarsanız biraz daha hızlı doluyor ve şarj tamamen dolduktan sonra %100den %99a ortalama 20-25 dakika sonra düşüyor denedim( performans modu açık ) bu şekilde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 20 Ocak 2024; 21:0:11 >
  • sCrew41 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. İlk güne nazaran bende daha olumlu oldu dün gece 23:50 gibi şarja taktım bu akşam 21:20 şarjım %52 ve kullandım da.

• S23 ten poco x6 pro ya geçilir mi oyunlarda çok şarj yiyor mu s23 te 2.3ü saate yakın Mobil Legends oynuyorum geri kalanda tiktok Twitter vs kullanıyorum %20 ye kadar kullanıyorum 6,30 saat civarı ekran süresi alıyorum poco x6 pro da nasıl

• Fenerli23907 F kullanıcısına yanıt

Bence de geçilmez.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.