Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orphaned_land , iebalcik , batum06 , mst262 , mst262 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
5.744
Cevap
166
Favori
337.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şarj 100 den beri 2.gunun akşamı 5saat ekran almışım %43 şarj var daha 46 saat olmuş toplam açık kalma 100den beri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Bu uygulama daha iyi sonuç veriyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Edit: şuan 60hz modunda kullanıyormuşum hiç farketmedim.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 19 Ocak 2024; 20:24:4 >
  • Uygun fiyatlı kulak içi kulaklık önerisi olan var mı enco Air 2 almayı planlıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mammatus28 kullanıcısına yanıt

soundpeats capsule 3 pro öneririm , ldac desteği var, anc var, Hi-res . 4 aydır kullanıyorum çok memnunum , fiyat performans ürünüdür.

Uygun fiyatlı Redmi Buds 4 Lite var bende kullanıyorum memnunum son sesi diğer modellere göre bi tık düşük gibi 2000 lira fiyat bandı üzerine çıkacaksınız size Redmi Buds 4 Pro'yu tavsiye ederim tatmin olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 19 Ocak 2024; 23:45:14 >
  • Teşekkürler

• Telefonun SAR değeri bilgisine ulaşabilen var mı düzgün bir kaynaktan? Bir youtube kısa videosunda 0,9 görünüyor ama...

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Kutu içindeki dökümanda yazıyor 0.992/0.997 sar değerleridir.

• Benim cihaz şarjı iciyor hiç güncelleme yapmadım bı etkisi olabilir mi bide 14 gün içinde iade edebiliyor muyuz sebep göstermeksizin

• Heisenberg58 kullanıcısına yanıt

4g ye ayar yapın, NFC kapatın, konum kapatın. 1.0.4.0 sürümü var bende guncelledim, fabrika ayarlarına sifiriladim, guncelleyince birde Google güvenlik pacth guncellemesi geliyor ikisininlde yapıp fabrika ayarlarına dönüp ilk yazdigim ayarları yapın farkeder belki, elektroniklerde kullanıp iade olayı olmuyor diye biliyorum.

Hangi renk idi sizin, benim siyah hanımın gri sanki onun bataryası daha iyi gibi geldi ama bana , belki yaniliyorumdur kutudan onun 64 benim 62 şarj ile çıktı teller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 19 Ocak 2024; 22:6:33 >
  • mdbjk kullanıcısına yanıt

number of notification çıkmıyor bende orada

• Yabancı kanalların videolarimi izledim genel sorun pil tüketimi

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Benimki de siyah renk hat bile takmadım henüz ona rağmen aşırı bir pil tüketimi var diğer herşey kapalı zaten niye böyle bende anlamadım

• s700 kullanıcısına yanıt
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

Gsmarena incelemesinde pil testi baya iyi puan almisti ona güvenip almıştım aslında ama maalesef üzdü

• Heisenberg58 kullanıcısına yanıt
    Daha kutuyu açmadım pil olayının akıbetine göre yol alacağım

• Kimi pil sorunu diyor kimi de bende sorun yok diyor mesela bende bir sorun yaşamıyorum,3 gündür wifi ve mobil veri karışık ortalama 8-9 saat civarı ekran süresi alıyorum.

Gelen iki güncellemeyi de yapıp temiz kurulum da yaptım,gereksiz ve kullanmağım uygulamalarda silinebilenleri sildim ya da,devre dışı bıraktım.Kullandığım ama bildirimlerini kapattığım uygulamalarda da "arka plan kısıtlaması-Arka planda veri kullanımını kapattım" bildirim aldığım uygulamaların ayarlarına da dokunmadım.

Ekran sürekli 120 hz,koyu mod akşam açılıyor,telefon da bütün gün at gibi elimde pil de at gibi gidiyor bir sıkıntım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 19 Ocak 2024; 23:10:34 >
  • Pil konusunda ben çoğunluğun aksine memnunum .Cihazı kullanmaya başlayalı daha 2 gün oldu.Dün gece 2 de şarjdan çektim bu akşam 6 ya kadar wife mobil veri karışık yaklaşık 1 saat oyun (Marvel contest of champion ) tüm uygulamalar 120 Hz de otomatik parlaklık açık da yaklaşık 9 saat ekran süresi aldım . Bir iki haftaya kadar cihazın pili eminim daha da iy olacaktır ama bu haliyle bile memnum kaldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst262 -- 19 Ocak 2024; 23:9:54 >
  • Güncelleme yaptıktan sonra mutlaka sıfırlamak şart mı sonuçta bunlar büyük android güncellemesi değil,böyle olacaksa sürekli sıfırlama ile mi uğraşacağız.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.