Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iebalcik , batum06 , mst262 , mst262 , koray_a Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
5.744
Cevap
166
Favori
337.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben güncellemeri yaptım sıfırlamadım .Cihaz yeni sonuöta sıfırlama gerektirecek kadar bir yük binmedi henüz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst262 -- 19 Ocak 2024; 23:14:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gsmarena'nın pil testi sonuçlarına pek inanmadım ben..13t pro ile poco f5 pil süreleri nası aynı olabilir ki.

• Benimde pil ile ilgili sıkıntım yok ortalama 7.5 - 8 saat ekran süresi alıyorum şuan için 8 saati görmedim. Genelde 7.5 saat civarı. ama biraz zorlarsam 8 saati de görür bence. Gün geliyor evden %60 sarjla çıkıp günün sonunda %25-%30 şarjım kaldığı da oluyor. Wifi mobil veri karışık , bt kulaklık bağlı 120hz ve karanlık mod aktif. Arada oyunda oynuyorum fakat maksimum 1 saat civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 19 Ocak 2024; 23:35:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon daha çok yeni batarya şarj alıp boşaldıkça yavaş yavaş oturur tahminimce şimdiden hemen karaları bağlamayın bence.

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    İki yıllık X3 gt ile şu an 8-10 alıyorum ekran kalitesi farkı tabi vardır 120 hzde 8 saat iyi rakam oyun ile 6 filan olur kanımca

• Sarjdan 21 saat önce çekmişim, sabah saat 8 gibi %94 ile evden çıktım. Mobil veri full acıktı - parlaklık otomatik. Saat 19 gibi eve gelip wifiye geçtim şu an sarj 61. Çok abartı bir kullanımım olmadı gün içinde, 2-3 saat arası ekrana bakmışımdır

• Batarya yüzdesi aslında sandığınız kadar doğru bir veri değil arkadaşlar, ölçülebilen bir şey değil, tahmini bir şekilde hesaplanıyor. Özellikle yeni alınan telefonlarda batarya kalibrasyonu tam oturmadığından o yüzdesel değerler çok doğru değil, en az 1 hafta kullanmak lazım. Telefonu şarj ettikçe batarya kendi kendine kalibre olur, yüzdesi de daha doğru bir şekilde hesaplanır.

Yani sizin batarya aslında %50 doluyken telefon %35 dolu olduğunu sanıyor olabilir vb.

• Lhijilin kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum 2019 yılında Note 8 Pro aldığım zamanda aynısı olmuştu batarya kalibrasyonu biraz zaman alan hadise sabırlı olmakta fayda var. Yalnız şöyle bir gerçek de var ki Snapragon işlemciler batarya optimizasyonu konusunda hep bi tık önde daha iyi olmuştur onun için X6 7s Gen 2 ile bu konuda daha şanslı diyebilirim. Gücünüz var ama onu kontrol altında tutup en iyi verimi almakta önemli bir husus.Mediatek'in güce odaklanıp verimlilik konusunu biraz es geçtiğini varsayıyorum bu da bir strateji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 20 Ocak 2024; 18:32:17 >
  • xsw X kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, ama 7s gen 2 özelinde istisna olabilir, bildiğim kadarıyla bu çip 6s gen 1'in overclocked yapılmış hali, samsung tarafından üretiliyor. 6s gen 1'de batarya ve ısınma konusunda problemler vardı. X6'da da ısınma problemleri yaşanabilir, ayrıca X6 pro'nun çipine göre çok aşırı zayıf kalıyor.

Aradaki fiyat farkına da bakınca X6 almanın hiçbir mantığı yok diye düşünüyorum.

• bende pilden memnunum , en son 28 saat önce şarj etmişim ve hala %49 şarj var

günün çoğu wifi a bağlı oluyor 2 saat civarı mobil veri 1 saat civarı bluetooth kulaklık, sosyal medyayad çanım sıkıldıkca bakıyorum , oyun oynamıyorum , sadece clash of clans açıp biraz zaman geçiriyorum , bildirimler sadece işime yarıyanları işaretledm gereksiz hiçbir uygulama bildirim almıyorum , konumda aynı şekilde benim için önemli olanlar harici konumlar kapalı

28 saatin 12 saatini 60 hz sonrası 120 hz e çektim ekranıda , parlaklık ortadan az yukarıda sabittir herzaman , gayet iyi şuanda pil süreleri benim için

• Arkadaşlar görüşmelerde ahize sesi nasıl

• Gs batery monitor orogrami bende neden sağlıklı çalışmıyor anlamadım iki kez kaldırıp kurdum yine aynı , ekran 3 saat açıktı ama program farklı değerler gösteriyor başka guz l program tavsiyesi olan varmı , niye ayarlar pil menüsüne ekran suresi koymazlar anlamıyorum.
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• re_death kullanıcısına yanıt

İlk iki gün su gibi içiyordu şarjı ve ısınıyordu ,cebimde hissediyordum ısıyı , gereksiz programların bildirimlerini kapattım , pil ayarından önemli uygulamalar dışında diğer uygulamaları arkaplan calismasini kisitladim şimdi çok güzel ekran süresi aliyorum .

• İlk şarjdan sonra 60 saat oldu 6.5 saat ekran süresi almisim şarj yüzde 22.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Ben de yok hocam çok ilginç 😀

• sawash35 kullanıcısına yanıt

bende 2 gündür kullanıyorum ben ilk kurulumdan sonra bütün ayarları yaptığım için pilin hızlı tükenmesini hissetmedim , sadece güncelleme yaparken çok az ısınma oldu okadar onun dışında ısınma gözlemlemedim , benim için şuanlık stabil ve pozitif bir telefon ,

sadece eski telefonumdan gelen bir kaç alışkanlıklar var yazılımsal farklılıklar okadar onlarada alıştım gibi.

• sawash35 kullanıcısına yanıt

Bu şekilde yapıp uygulamayı kilitleyin. Kapatsaniz bile çalışmaya devam edecektir.

• Exterminatee kullanıcısına yanıt

Teşekkürler denerim uygun bir zaman

• dimsum kullanıcısına yanıt

Ses olarak gayet yeterli. Sensör olarak da düzgün çalışıyor bir sorun yaşamadım

• Pil klavuzu:
    İlk şarjdan sonra 60 saat bekleme ve 7 saat ekran süresi aldım. Şarj %20 kaldı.
    Önce 1.0.4.0 sistem güncellemesini yapın, ardından Google güvenlik pacth guncellemesini yapın, ardından cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp kurun.
    Ayarlar-mobil ağlar-sim karta girin, wifi kullanarak arama yapın i kapatın.
    Ayarlar-mobil ağlar-sim karta girin-tercih edilen ağ türü-prefer 4.5g seçin.
    Kullanmadığıniz durumlarda NFC,konum,Bluetooth u kapatın.
    Ayarlar-google-reklamlar-reklam kişiselleştirmek kapat seçeneğini açın.
    Ayarlar-gizlilik-kullanim ve teshih verilerini kapatın.
    Ayarlar-konum-konum hizmetleri-kablosuz ağ taramasıni kapatın, Bluetooth taramasını kapatın, işinize yaramayan seçenek varsa kapatın.
    Ayarlar-ses ve titresim-dokunsal geri bildirim i kapatın.
    Ayarlar-uygulamalar-arkaplanda otomatik başlatma kısmından çok kullanmadığıniz uygulamaların seçeneğini kaldırın,(bende bir tek WhatsApp a izin var)
    Ayarlar-uygulamalar dan sistem uygulamaları hariç çok kullanmadığıniz uygulamalara girip pil tasarrufu kısmından arka plan uygulamalarını kisitla ya da etkinliklerini kisitla seçin.
    Son olarak tarayıcı Firefox+ublock origin eklentisi kullanıyorum reklamsız gezinme deneyimi yaşıyorum. Yandex+adguard da iyidir.
    Ayarlar-ek ayarlar-klavyeleri yonet-gboard a girip gizlilik e girin kullanım istatistiklerini paylas i kapatın, herkes için iyilestir i kapatın, ses bagislari ni kapatin, istediginiz sekilde kisisellestiri tercihinizr lle gore kapayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 20 Ocak 2024; 14:8:39 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.