Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.741
Cevap
166
Favori
337.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben şeffaf kılıf arıyorum zaten kutudan çıkan da siyah renk. Telefonun gri renginin güzelliğini kapatıyor 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Arka taraftaki geniş alanı daraltmış ama. Bence bu şekil daha iyi.
    Zevkler ve renkler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi com tr den aldık 8/256 gri ve siyah 2 tane gayet güzel telefon. Hanım fatura mailini silmiş,Xiaomi destek e yazdık tekrar gönderin diye birde bana gelen maildeki maile yazdık baskanyolu var mı tekrar fatura maili almamızın arkadaşlar.

• Cinadam kullanıcısına yanıt

Evet kağıtüstünde tokatlıyor diye aldım zaten   gerçek performansı pek iyi gelmedi bana ama çok inceleyemedim ve sadece yanyana aynı resimlere videolara bakarak karşılatırmamı baz aldım

Ama görünen şarj durumu kötü şu xiaomi sene de 2 telefon az çıkarsa da şu yazılımları düzgün yapsa diğer telefonlara hiç şans tanımayacakta işi yokuşa sürüyorlar.

Birazda x6 pronun iyi yönlerinden bahsedelim o zaman hoparlörü güzel geldi bana stereo çift hoparlör olması iyi olmuş birde oyunlarda gayet iyi pubg kurdum en yüksek ayarda bile çok akıcı ve ısınma az oldu. İşlemci gücü hissediliyor

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Gönderirler mail adresinize sorun olmaz.
    mi@mieko.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 19 Ocak 2024; 17:25:16 >
    Kılıflı kullanınca sorun olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • judger90 kullanıcısına yanıt

5g ayarını devre dışı bıraktınız mi, şarj gayet iyi bizde.

• e_coul E kullanıcısına yanıt
    Mevcut X6 Pro uyumlu kırılmaz camlarda parmak izi okuyucu çalışmıyor diyenler var satın alanların yorumlarında okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

• Neredeyse 24 saattir açık. Bütün gün Wifi'a bağlı şekilde kullandım. SoT paylaşamıyorum çünkü veriyi ne yazık ki göstermiyor arayüzde.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

3-5 yorum daha var şarjın az gittiğini söyleyen ama bizim daha 1-2 gün oldu net yorumlar 15 güne ancak belli olur biraz daha deneyelim

• Ben şarj sorununu önemli uygulamalar haricinde geri kalan uygulamaların arka plan çalışmasını sınırlayarak çözdüm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 19 Ocak 2024; 18:59:54 >
  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Enteresan. Bende performans moduna alıp %25 civarı şarja taktım 30dakikada veya daha az bir sürede %100 oldu. Peki tam şarj sonrasında performans modunun açık kalmasına gerek varmı.

Performans modu açık şekilde %100den %99a 20 dakika sonra düştü bu nasıl olabiliyor 😀

Performans modu daha yüksek ekran süresi mi veriyor hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 19 Ocak 2024; 19:35:34 >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Kamera kısmını kapatabilecegimiz kılıfların çıkması lazım yada masaya veya herhangi biryere bıraktığımız zaman kameranın o nesne ile temas etmemesi gerekiyor. Zamanla yeni kılıflar çıkacaktır.

• g3vxy G kullanıcısına yanıt

GSam battery monitor uygulamasını indirin hocam oradan takip edebilirsiniz tüm herşeyi ekran süresi vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 19 Ocak 2024; 19:14:49 >
    Tabii öylesi daha daha iyi. Ben de o tarz kılıf alırım hep.

5g ayarı nerede acaba bulamadım. Bir de sol üstte sadece 1 bildirim simgesi gözüküyor onu nasıl arttırabiliriz biliyor musunuz?

• Arkadaslar araclar menusunden widget eklediginiz menu oradan digital dengeyi widget olarak ekleyin gunluk ekran suresini alabilirsiniz....
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 19 Ocak 2024; 19:53:43 >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Ayarlar-Mobil Ağlar-Sağ Üstte Aktif Sim Kart kısmına girin-Tercih Edilen Ağ Türü,orada prefer 4.5G seçin.

Ayarlar-Bildirimler&Durum Çubuğu-Number Of Notification Icons Show kısmında 3 ikons olarak seçin max 3 bildirim ikonuna izin veriyorm

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Ayarlar mobil ağlar oradan sim1 e girin veya hangi slot kullanılıyorsa oradan tercih edilen ağ türü prefer 4.5g yapın 2.secenek.

Ayarlar bildirimler ve durum çubuğu orada number of notificasyin icons var 1 var onu değiştirin ,

NFC kapatın konum kapatın

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.