< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (13. sayfa)
-
-
Uzun süre sıkıntısız kullanayım diyorsanız x6 pro mantıklı
-
Yukarıdaki gönderide paylaştığım gcamı kurabilirsiniz 4K60FPS video ve daha kaliteli fotoğraflar çekmek için. İşlemci desteklediği için sadece gcam kurmak yetiyor 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yanlış yaptığımı düşünüyorum şuan m serisi batarya performansı mükemmeldi ama xiaomi optimizasyon işini beceremediği için şarj tüketimi yüksek gibi ve ben öncede belirttiğim gibi eski bir samsungdaki kamera ve ekran bunla ya denk ya da daha iyi diyebilirim bir de siz inceleyin bakalım fikriniz ne olacak
Cihaz yeni çıktı, güncellemeler ile bu şikayetler giderilecektir. Kullandığım hiç bir Xiaomi telefonda şarjın su gibi gittiğini hatırlamıyorum.
-
Geliştirici seçeneklerinde yokmuş o ayar , bluetoth ayarlarından oluyor mutlak ses yerine "ses seviyesini tutarlı tutun" seçeneği var onu pasif yapıp dene birde. Arkaplanda muzik çalarsa değiştiremiyorsun o ayarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 18 Ocak 2024; 23:18:5 >
En son kullandığım xiaomi cihaz mi 5 ti onda da su gibi gitmese de muadil cihazlara göre daha az şarj süresi alıyordum ve sistemdeki buglar bir türlü bitmiyordu
Fiyat çok uygun olunca bir şans verdim ama m31le devam edebilirim bir süre daha x6 yı belki anneme veririm
Öyle bir yazdın ki kutudan çıkarmadım daha teli iade etmeye bahane arıyorum gibi 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amoled çok başarılı ekran cidden arkadaşlarım da hayran kaldı. Telefonda farklı bir Samsung ve iPhone cihaz ile browser benchmark testleri yaptık yani telefonu zorladık biraz. O iki telefon alev alırken bizim cihazda kıpırdama bile yoktu neredeyse ısınma anlamında gayet başarılı.
-
Ekran kalitesi baz alırsak 67 milyar renk crystal res vb. M31 420 nit parlaklik amoled dışında bir artı göremedim nasıl bir fark ki sizi bu telefonu kullandirmamaya itiyor merak ettim
Kullandığınız kulaklıkla alakali bir durum benim kulaklık bağlıyken böyle bir seçenek göremiyorum.
Kağıt üstüne m31 ekranını tokatlıyor. M31 çok iyi cihaz da değil ya piskolojik ya da poco x6 pro çöp eve gidince bakıcam ekranına. Ama amoled ekranın lcd ekrandan daha kötü olma ihtimali vermiyorum.
Arkadaşlar,m31'in ekranı lcd değil super amoled,super amoled bir ekranı hangi oled ya da amoled ekranla renk doygunluğu,keskinlik vb ne açıdan kıyaslarsanız kıyaslayın soluk gelecektir,kimi daha doygun daha renk patlatan super amoled ekran seviyor kimi de bu renk patlamasını değil doğala yakın renkleri sevdiğinden oled ya da amoled ekran seviyor kısaca kıyas noktanız super amoled,amoled kısmıysa zaten farklı yapılarda üretilen ekranlardır.
Ayrıca super amoledden sonra s23'ün dynamic amoled x2 ekranı bile bana daha soluk geldi yani bende aslında super amoled ekranın görselliğini seviyorum ama yapısal olarak farklı olan iki ekran türünde amoled olanın doğal renk üretip soluk gelmesi ya da öyle görünmesi zaten bu farkı doğuruyor.
Cihaz inanılmaz bir hızda şarj oluyor bu arada. Yine kullanan diğer arkadaşlar da yorum yapabilir de, yeni hali ile şarj süresi deneyimimi paylaşacağım.
120 w şarj için Note 11 pro plus aldığımda pil dengeli modda idi şarj hızlı bitiyordu.Pil deki modu Performans moduna aldım pil %100 den %99 kolay kolay inmiyor ve şarj baya çok uzun süre gidiyor.Pil deki modu Performans moduna alıp %100 şarj ettikten sonra birde öyle denemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler,benim pille alakalı bir sorunum yok aksine ekran süresi olarak çok da memnunum,dediğiniz şekilde de bir denerim eğer süre daha da artacaksa kim hayır der :)
Ben de cihazı bugün aldım. Baya ayar vs yaptım ilk şarjı bitirdim. Şarja koyduktan sonra hızlıca doldu çok iyiymiş hızlı şarj 😁 neyse şarj konusunda ben de memnunum. Şarjdan aldığımdan beri 45 dkdır kullanıyorum yüzde 96'ya düştü. İnşallah böyle, hatta daha iyi devam eder
Bu sol üstte bir bildirimden sonra ... şeklinde gözüküyor. Oradaki bildirim simge sayısını genişletmenin bir yol var mı acaba?
-
Şayet denemediyseniz sunuda deneyin, müzik dinlerken telefondan son sesi açtıktan sonra kulaklık üzerinde de ses açmayı deneyin
Aydınlanma geldi yorum için teşekkürler. Bunu başka cihazlarda bende yaşamıştım aklıma hiç gelmemişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X