Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.737
Cevap
166
Favori
336.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet hocam her kullanıcı için ayrı ayrı dertleri var. Kendimi çok özel hissediyorum 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Yeni poco x6 pro cihaz aldım şuanda pil harici memnunum android 15 daha gelmedimi bende 14 var güncelleme gözükmüyorda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HyperOS 2 'nin global sürümünü çıktığı günden beri kullanmaktayım, Telefonun batarya performansının düştüğü eski akıcılığını kaybettiğini gözlemledim. Telefonu kızıma verip Poco maceramını sonlandırmak istiyorum. Android 14'e HyperOS 1.17 sürümüne geri dönüş için ne yapmalıyım. Telefonun hala 1 yıl garantisi +1 yılda kaskosu bulunmakta. Garantiyi bozmadan sürüm 1.17 sürümünü güncelleme paketi yükler gibi yükler miyim ? Veya başka bir yolu var mıdır ?

Ek olarak kullanan burada var mıdır bilmem ama , s24 ultra ile s25 ultra arasında ki 22.000 liralık bir fark var mıdır ? Konuyu kirletmek istemem ama bütçeyi sonuna kadar zorlayacağım, güncel telefonlardan hangisini alırdınız. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Poco X6 Pro konusunda da pişman değilim yine olsa yapardım. 20.000'e iyi telefondu. Büyük ekranda çok güzel PUBG'ta Pochinki falan basardık  

• SerkanAk1903 kullanıcısına yanıt

O sürüme nasıl geçtiniz bende tr cihazı kullanıyorum güncelleme gözükmüyor şuanda hyper os 1 deyim

• batum06 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda birkaç sayfaya yukarıya göz atsanız görürdünüz. Tr ye henüz güncelleme gelmedi, ancak ayarlar bölge olarak farklı bir ülke seçerseniz geliyor örnegin mısır Romanya Fas v.s. ancak HOS2 çok stabil değil, tavisyem 1.0.17 sürümden yukarıya çıkarmayın.

• Pusula sıkıntısı devam ediyor. Sanırım da hiç düzelmeyecek. Konunun orta sayfalarında bir arkadaş paylaşmıştı, poco x6 pro haritalarla ilgili bir gereksinimi tam desteklemiyor demiş hatta liste vermişti.
    Baya karıştırdım fakat o paylaşımı bulamadım.

Ahize sesi gibi donanımsal veya sertifika gibi bir durum sanırım.

Şimdilik böyle devam.

• juveline J kullanıcısına yanıt

o zaman durayım şimdilik tryede yayınlanır sanırım yakın zamanda

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Önceki sürümlerde bende güneş ışığı modunda sorunlar yaşamıştım şu anda o moda alınca yüksek ışık görmediği takdirde ayarladığım parlaklıkta sabit kalıyor ama karanlıkta değişmiyor. Diğer otomatik mod çok stabil göz alma durumu enteresan seninde şansına kişiye özel sorun bu çıkmış çünkü %20 kadar düşüruyor parlaklığı yanlız şöyle bir durum var bunu yaptıysan sorun yaşamis olabilirsin mesela otomatik parlaklık açıkken manuel olarak müdahale edersen bir süre tepkileri kararsiz olabiliyor tekrar kapat aç yapana kadar sapıtabilir . Otomatik parlaklığı kapat aç yaptıktan sonra birdaha manuel olarak ayara dokunmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 30 Ocak 2025; 15:19:2 >
  • Hos2 güncellemeyle ilgili sorun yaşayanlar acaba bölgeyi değiştirdiğiniz için olabilirmi.Ben de bölge Türkiye olduğu için güncelleme hala gelmedi.Demek ki güncelleme tam olarak hazır değil.Herkesin kendi bölgesinde daha stabil çalışıyor diye düşünüyorum.O yüzden acele edip bölge değiştirip almaktansa biraz bekleyip daha oturmuş bir şekilde kendi bölgemizde almak daha doğru bence.

• koray_a K kullanıcısına yanıt

aosp rom kurunca, kullanıcının istediğine göre parlaklığı ayarlaması normalden daha uzun sürüyor stock rom yarım gün-bir gün sürerken aosp 2-3 gün sürüyor. Ben yüksek parlaklık sevmediğim için mecburen düşürüyorum.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Tahminen böyle bir ayar açık kaldı😃

Ayrıca telefonu yeniden başlatınca rastgele ayar değişikliği yapıyor. Okuma modunu kapatmış, Ana ekran uygulama çekmecesini açtıktan sonra aramayı açmış...

• Hepsiburada üzerinde eskiyi yenile kampanyası ile alınan telefonlar içinde bizimki yok. Easycep ye ölü para veriyor. Donanımsal özellikleri bizi tavladı ama ölü model aldık piyasası yok.

Bu cihaz temaya göre bile kafayı yiyebilen bir cihaz eurom en stabil olarak konuşuluyor ama globalromun günlük kullanım için en iyisi olduğunu söyleyenlerde var. Alphadroid android 14 sürüm için en kararlı olarak tavsiyeler okudum ama her halükarda aos tabanlı romlarda şu an için hatalar varda deniyor. Güvenlik kaygılarından dolayı pek ilgilimi çeken konu değil hocam ama otomatik parlaklık bu telefonda çok muazzam çalışıyor ben aşırı memnunum yani hicbirzaman gözümü alıp rahatsız edecek seviyelere çıkarmıyor saniyelik olarak tepkileri oldukça düzgün veriyor ayar yaparken global stok rom bendeki navigasyon GPS sorunu yaşamıyorum pusula sorununu zaten ayikamadim nedir ne değildir bendeki pusula güneş doğumundan batımına kadar güneşi düzgün takip ediyor denediğimde yön gosterimleride doğru sadece her girişte kalibrasyon soruyor pusula sorunu bumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 30 Ocak 2025; 20:45:32 >
    Uygun tema var mı ki hocam bu telefon için 🤣 bak dedi dersin iphone gibi temalar olayını kaldıracaklar tek tip kullanmaya mecbur bırakacaklar. Çünkü marketteki hiçbir tema tam uyumlu çalışmıyor. Resmen market çöp.

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsun, stok temaya geçtiğim zaman birçok sorun kendiliğinden düzeliyor ama stok temada bu sefer klavye sorunu düzelmedi bir takim sorunlar gördüm o yüzden boşuna stokda durmaya gerek yok dedim iyi kötü yine bir ayarlar tutturdum şu anlık batarya hariç kısmen çok memnunum yinede oyuna girmediğim sürece 8 saat 16 dakika ekran süresi aldım oyunda alabildigim degerlerdi bunlar yazık oldu belkide batarya yalan oluyor bilmiyorum nede olsa çin malı 5 6 aydır canını alıyorum her fırsatta cayır cayır telefon alev alacak sonunda 🤣

HyperOS 1'de parlaklık sorunu yoktu zaten, HOS 2'ye güncelledim ve pil sorunu düzeldi ama otomatik parlaklık sorunu geldi. Toksik insan gibi sevdiğim telefon :D GPS eski sürümde yan ya da test gösterebiliyordu, yenisinde çok ufak sapmayla doğru gösteriyor. Android auto'ya çok nadir bağlanmama ve biraz geç bağlanıyordu, yeni sürümde bağlantı çok hızlı gerçekleşiyor. Güneş ışığı modu ve gelişmiş şarj koruması vs iki sürümde de çalışmıyor.

Bu arada ortam ışığı yüksekken parlaklığı yükseğe artırıyor, ortam ışığı azaldığındaysa parlaklığın düştüğünü gösteriyor ama sadece gösteriyor. Herhangi bir azalma olmuyor.

Cihaza özel sorunlar anlamadım nasıl iş . Bendede hos1 ekran ışığı parlaklığında güneş modu sorunluydu şimdi sorun yok şarjım daha uzun gidiyordu şimdi yük altında rezalet resmen 5 saat vermiyor.Birde enteresan birşey yaşadım bu gün sadece ve sadece %1 şarj ile netflixden ortalama 45 dakikalık bir bölüm dizi izledim 45 dakikada %65 parlaklık ile sadece %1 arkasından oyuna girdim yarım saat sonra bir çıktım %28 düşmüş yinede fiyat performans iyi gerçek bir cep telefonu cebe sığıyor 🤣

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.