Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.732
Cevap
166
Favori
336.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5g olan yerde de global rom yüklü cihaz ile çektiğini görmedim ben. Farklı marka ve hatta X5 bile çektiği yerde benim tel çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatace kullanıcısına yanıt

Operatör ile alakalıdır bu durum cihaz destekliyor

Türktelekom ile Bursa, Angara da bağlanıyorum

Bizim burda 5 g var hava alanına yakın ama hat çok eski 4.5 g ayarlanmış bende çok gerek görüp araştırmadım açıkçası nasıl açılır diye . Ekranda 4.5 g yazıyor global rom kullanıyorum 5 g bilmem ama bu telefonun wi fi ve mobil cekiminden aşırı memnun kaldım söyle söylim s23fe ve iPhone 16 promax kullanan kuzenler ile şehirden oldukça uzak evde onların bir dış çekiyordu Turkcell hatları benim türk Telekom iki diş yer buluyordum ama bazen şebeke gidiyordu onlar sürekli tek diş kesintisiz kullanılıyordu denizde ise denediğim yerlerde kesintisiz çok güzel çekim sağlıyor telefon Marmara denizinin ortasında kopmadan bağlanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 29 Ocak 2025; 17:42:50 >
  • ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Telefonda frekans kıstıklarını düşünüyorum V2 ile birlikte. Güncelleme yapmadan önce karşılaştırmak için örnek bir test yapmıştım. Kaç kez denedim bu değerlere yaklaşamadı bile. Yani performans düştü diyen arkadaşlara katılıyorum. Ama telefon şahsen daha akıcı çalışıyor. HyperOs genel çalışma hızı arttı yani. Ama x6p sırf x7p den geri kalsın diye yavaşlatıldı diyen arkadaşların komplo teorisi de haklı olabilir. :D

Belki doğru tespit belki yanlış anladım belki niyetleri kötü değildir farketmez, Xiaominin Allah belasını versin her türlü. X7 proyu beklemeliydim diyorum ama onda ne marifetler vardır kim bilir.
    Xiaomi aynı Nokia gibi mantık olarak. Sonu da aynı olur bu gidiş.

• O değilde arkadaşlar şöyle işleyen hoş gözüken özellikle kontrol paneli ve durum çubuğu simgeleri değişik olan tema bulabildiniz mi? Hos1 deki temalar hos2 ye geçince sapıttı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hukumran H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende poco pad var, hyperos 2 önce ona geldi. Güncelledikten sonra tablet daha düzgün çalışmaya başladı, daha akıcı oldu, kaydırmalar daha iyi oldu vs. Ya ben de şey düşündüm, tamam hyperos 2 x6pro'da ufak tefek sıkıntı yapan şeyleri tamamen çözer vs. Sonra bi yükledim 🥲 işlemcisi orta sınıf bi cihaz kullanıyormuş gibi bi hale döndü.. şimdi yeni güncelleme bekliyorum ama artık umutlu değilim 😅

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Ben baya bakındım yok hocam. YouTube üzerinden hyperos 2 ile tema paylaşımları da kesildi, bulamıyorum bir şey. Bazı tema yedekleri paylaşan kişiler var, yedeği geri yüklüyorsun vs o zaman oluyor sanırım ama onlara da güvenemedim.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Herhalde iphone gibi tema olayını kaldırmayı düşünüyorlar anladığım kadarıyla. Gerçektende pişmanlık ya. Samsung o konuda da güzel temalar çıkartıyor valla.

Hocam bence öyle değil ama bu temalar ücretsiz ya kimse güncellemekle uğraşmıyor. Halbuki xiaomi'nin desteklemesi lazım, hızlıca güncellemeler olmalı. Hos 2 çıkalı kaç ay oldu. Güzel olanlar da çin tema mağazasına çıkıyor vs.
    Bir de mesela google play store'da çok güzel ikon paketi yapan biri var. Buna yazdım, bu ikon paketini xiaomi tema markete koy diye. Oraya paralı koyamıyorum uğraşamam vs dedi 🥲

• hukumran H kullanıcısına yanıt

Ben söyledim hocam performans kesinlikle düştü .Benim elim aşırı hassas 2005 de cod2 çıktı benim online Call of duty macerası başladı . O gün bu gündür hep bilgisayarda devam ettim sonra bıraktım oyunları.cod mobile çıkışından sonrada telefondanda oynamaya başlamistim dm ve tdm maç hastalığı ciddi boyutta aşırı sevmiyorum cod online ve ayarlarımda hassasiyetimde en ufak sapmalar olsun alışana kadar bir süre birincilik alamam. Update sonrası delirdim uzun süre çünkü 120 FPS modunda oynamıyordum akıcılık yeterli geldiği için ayarlarım fulldeydi uptade sonrası nişangah sanki gecikiyor gibi tepkiler vermeye başladı standart oynayışımı gösteremedim.Mecbur 120 FPS moduna çekip grafik düşürmek zorunda kaldım . Warzoneden haberim yoktu zaten burdan bir arkadaş söyleyince girip başladım aşırı rezaletti görüntü kalitesi ama gayet akıcıydı update sonrası cod mobile yine iyi ama warzone bitti benim için müthiş kasma ve kontrol kaybı yaşadım. Bu telefonla denemek için epey bir oyuna sardım yıllar sonra ama yok yani zaten oyun telefonu değilmiş hepten bozdular . Bu saatten sonra oyun için alacak insanlarada zaten ayrıca almayın derim. Sizde testle desteklemiş oldunuz testi bilmem test şaşar ben codda şaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 29 Ocak 2025; 23:36:16 >

Evet doğru diyorsunuz hocam, artık paralı çıkma olayından sonra eskisi gibi güncellenmiyorda temalar. Doğal olarakta iphone kullanıyoruz yaa parayla satın alalım desek globalde ki temalarda pek birşeye benzemiyor. Satın alsak gene uyumsuz çıkar 🤣🤣

Tema mağazası var ama kullanamıyoruz 😅
    bu arada ilk kez mediatek işlemcili cihaz kullandım sanırım. Performans olarak (güncelleme öncesinde) cidden sıkıntı yaşamadım. Ama sonra gördüm ki işlemci mediatek diye gene bundan da dolayı xiaomi bir şeyleri kısıtladı 😅 advaced textures mu ne özelliği var, bizim cihazda bu işlemciden dolayı bu özelliği vermiyor. Galiba bi özellik daha vardı yine aynı durumdan vermiyor. Garip garip şeyler ya

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Eski s22 cihazım ile kullanırken çeken yerde bu telefon çekmiyor ilginç bende Türk Telekom kullanıyorum

5g servisiniz açıksa 5 g olan yerlerde bağlanabilmeniz lazım ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

• Selamlar,
    Bende dirençli X6 pro var. 1.0.16 gelmişti en son. 1.0.17 gelmesi için beklemekten başka yapilabilecek bir şey var mı? Bir de hos2 gelirse güncellesem mi acaba? direnclilerde sıkıntı olabilir mi , deneyen ya da bilgisi olan var mı?

• Güncelleme sonrası kare tuşu ile simge durumuna getirilen uygulamaların kaydırıp kapatmak için 1 sn civarı beklemek gerekiyor. Hos1 de bu bekleme süresine gerek olmuyordu. Yavaşlama değilde sanki 1 sn süre bekletmeye ayarlanmış gibi.

• ttoygar T kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmiyordu bölgeyi değiştirdim hemen geldi, ama ho2 gelmedi nedense..

Snapdragon işlemciden şaşmamak gerekiyor ozaman hocam.

• Arkadaşlar bu ekranın gelmesini nasıl kapatıyoruz?
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Edit:Yukardaki çarpıya basın demeyin :) herhangi bi işlem yaptıktan sonra en son kullanılanlar olarak bu ekran geliyor.Bu ekranın gelmesini nasıl kapatıyoruz onu soruyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 29 Ocak 2025; 23:5:41 >
  • Büyük umutlarla aldım batarya durumu güncellemeleri iyice test etmeden göndermeleri satma derecesine getirdi beni mediatek işlemci evet iyi puanlar alıyor performans odaklı ama bataryada çok açığı olduğunu dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.