< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (286. sayfa)
-
-
Bölgeyi Almanya yaptım 3 gün sonra v2.0 geldi.
Direnç işini kim yaptıysa ona sormanız lazım, o kişi en net bilgiyi verir.
-
Bölgeyi Fas yap resetle ardından mısır yap sonra sonra kanadaya al bidaha resetle bir iki gün içinde gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bı güncelleme için dünya turu yapacagız anlaşılan:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ana ekran ayarlarından uygulama çekmecesi yerine klasik seç . Ama size tavsiyem bu navigasyon tuşlarınıda bu şekilde standart kullanarak kendinize eziyet ediyorsunuz sistem navigasyon tuşları ayarınıda hareketler olarak ayarlayın alışmak cidden çok basit sadece iki üç parmak hareketi telefonu komple kullanıyorsun tek el kullanımda inanılmaz rahat hangi el lle tutarsan tut mesela sosyal medya ilanlar vesayre gezerken tıklayip giriyorsun yine baş parmak sağa veya sola çekiyorsun kenardan geri dönüyor yukarı hızlı seri itiyorsun alta atiyor biraz basık tutarak yavaş itiyorsun uygulama arasi geçiş çıkıyor müthiş rahatlıkmis . Update sonrası sizin bu standard kullanıma geçeyim dedim hareketlere alıştıktan sonra asla alisamiyorum halbuki yılların alışkanlığını standart kullanımı hareketlere geçince 2 saat sürmeden unutmustum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 29 Ocak 2025; 23:57:4 >
Şimdilik yöntem bu daha iyisi çıkmadı hem buradaki birçok arkadaşımız kanada görmüş insanlar sende bize katıl yanlız bu birden çok bölge değiş reset at taktiği bölge değiştiği halde hos2 alamayanlar için ekstra turistik taktik daha fazla ülke görüyorsun 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 29 Ocak 2025; 23:53:43 >
Uygulama cekmecesini aç, yukarda sağda ayar tuşu var ona bas, sonrA, uygulama içi sorgu ve uygulama cekmecesininactikan sonra aramayı aç seceneklerini kapat, uygulama önerilerini de kapatın.
Uygulama çekmecesi dediğin telde ekranda aşağıdan yukarı kaydirinca açılan tüm uygulamalarin olduğu ekran.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 30 Ocak 2025; 0:15:51 >
Çekmece rahatlığı süper aslında kullandığım temada yanda harfler ve çekmece altında renkleri açtım renk simgeleri çıkıyor a ya basinca ekrana a ile başlayan tüm uygulamalar mesela yeşile basınca spotfy whatsap gibi tüm yeşil uygulamalar geliyor vede en çok kullandıklarım çekmecede hep hazır duruyor çekmece+hareketler ayari bu telefonun en müthiş özelliği insanlar kullanmıyor enteresan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 30 Ocak 2025; 0:31:6 >
Buldum hocam yinede teşekkürler. Ana ekran-Uygulama çekmecesini açtıktan sonra aramaya açın var burayı kapatınca gitti :)
-
Yukardaki arkadaş yazdıktan sonra bulmuştum yinede açıklamanız için teşekkürler.
-
Hocam Açık ama sıkıntı var bağlanmıyor. Güncelleme gelince bakıyorum genelde . Sonrasında girmiyorum bir daha
Herhangi bir uygulamada iken whatsap mesajı geldiğinde pencere görünümunde okurken sorun yok ama yazmak için klavyeyi açtığında yazılar gidiyor Instagram'da sürekli olmasada sık yaşadığım yazdığını görememe sorunu whatsapdada yapıyor en önemli sorunlardan söylemeyi unuttuğum bir sorun sizlerdede bu whatsap sorunu oluyormu denediniz mi. Oyun içinde falan denk gelince aşırı can sıkıcı bir durum görmeye çalışıyorsun bazen pencere modu sapıtıyor oyun üstüne açıyor veya alta atiyor ayrıca pencere modunun rahatlığına rağmen game turbo denilen performans kaybı saçmalığın ayarlarından oyundayken bildirimleri ekran hareketlerini falan herşeyi kitleyen bir ayar vardı onu kitlemediğin zaman ara sıra çerçeveden hareket penceresi çıkıyor pencere geri kaybolana kadar kontrolleri kitliyor bu sorun daha öncede vardı gerçi düzeltmemisler gameturboda yok kitleyemiyorum bu telefon nerden bakarsam bakayım tutarsız kararsız bu telefonda sorun yok diyenler dünyanın en mutlu insanları olsa gerek onları Afrika'ya bıraksak yine mutlu mesut yaşarlar ne güzel irdeledikçe bu telefonun suyu çıkıyor belkide biz sorun bulanların telekinesi gücü vardır zihinle olmayan sorunları telefonda var ediyoruz yazılımı bozuyoruz🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çalışan kısımlar için: Çalışıyorsa kurcalama
-
Eskilerin bir lafı var: 40 yıldır aklımdan çıkmaz ;
"Yürüyen eşşek dürtülmez" 😂
O kadar çok örneğini yaşadım ki, saymakla bitmez..
Kullanmadan önce fabrika ayarlarına sıfırlama olayını bilmiyordum. Klasik olarak büyük sürüm güncellemesinden sonra temiz kurulum yapayım dedim. O kadar hesabı aç/doğrula vs yoruyor. Neyse 1 yıl bekledim, sonunda temiz kurulum yaotım. Batarya süresi nispeten düzeldi, android auto'ya bazen geç bağlanıyordu ya da takılma vs oluyordu onlar düzeldi bende ama ekranın otomatik parlaklık ayarı 2-3 haftadır hala bana göre ayarlamıyor. Her ekran açtığımda kör edici seviyede yükseğe ayarlıyor
Sonuç: Alo desin yeter.
-
Ayrıca OS2.0.102.0.VNLCNXM yapı numaralı bir sürüm çıkmış. HyperOS 2.1 güncellemesi bu telefona da gelecek olmalı. Güncellemek için bir dünya turuna çıkılır Şayomi ile hatıratlar edinilir. Umarım daha çok bozmazlar
-
Sadece bölgeyi mısır yaptım iki güncelleme arka arkaya geldi
Bende bazı yorumlardan temiz kurulumun fark etmediğini okudum üşendim ama bendede otomatik parlaklık şu anda müthiş ekran ışığına el bile surmuyorum yine konu daha önce söylediğimize gelir merdiven altı üretimmidir nedir ne kronik sorunlarında nede kişiye özel hatalarında belli bir standard yok salmışlar çayıra eşeği dürtenin gözüne tepik atıyor gibi bir durum olmuş 🤣🤣
Zifiri karanlıkta oturuyorum ekran ışığı böyle . Hos2 güncellemesi çıktıysa ben trafik başlamadan bi havalanı yapayım birazdan trafik kit olur 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 30 Ocak 2025; 5:36:53 >
İkinci telefondan flaş yakarak test ettim. Oda karanlık malum saat 6.30
İkinci telefondan x6 pro'nun ekranına flaş yakında çok güzel parlaklığı yükseltiyor. Ardından flaşı kapatınca ekran parlaklığı çubuğu düşüyor ama ekran parlaklığı değişmiyor. Ayarlamak için dokununca olduğu seviyeye ayarlıyor.
Çok özel bir telefon bence. Her kullanıcıya kendisini özel hissettiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X