< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (284. sayfa)
-
-
Güncellemeyi yapmıştım memnundum 120 Hz daha akıcı olmuş demiştim ama şarj felaket derecede kötü akşam 6 buçukta evden %90 ile çıktım şu an saat 00.48 yüzde 37 rezalet durumda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sıkıntı var , konuşunca konuya atlayan saçma sapan konuşanlar oluyor. Adamlar x7 proda 6000 ma ile X6 prodan kayda değer iyi bir sonuç elde edemediler kullanıcıya hissettirmeden bundan birşeyler kirpma yoluna gitmişler X6 proyu adam edecek olsalar zaten bu kadar kısa sürede güzel bir optimizasyon yapılmış update vermeden x7 pro çıkarmazlardi . En son hali ile hyperos2 ile arasında ciddi sıkıntılar var güncel her zaman iyi diyenin dünyadan haberi yok.Henuz güncelleme yapmamış ve telefondan kısmen memnunsaniz yapmayın. Bu güncelleme X6 proyu iyileştirmeye değil sadece üstün körü hyperos2 arayüze geçirmek için baştan savma yapılmış ve x7 pro ile arasındaki farkı biraz açmaya çalışmışlar. Misal warzonede görüntü kötüde olsa akıcı şekilde kasma donma anlık takılmalar olmadan çok rahat girip skor yapabiliyordum şu anda en düşük ayarlarada getirsem eski akıcılık yok tekliyor telefon . Şarj zaten malum 12 13 saat ekran süresi için %240 şarj ısınmaya sebeb olan yük altında bırakan oyunlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 29 Ocak 2025; 8:54:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Custom rom kur geç dayı sorunların %80 i çözülür
Banka hesaplarına elveda desin custom kurunca :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok be hocam, ama bilmiyorum ben Mi6 yı 3 seneden fazla eu miui costum romuyla kullandım. Herhangi bir sorun yaşamamıştım. Gerçi şimdi bu telefona costum rom bulmak sıkıntı, arada diğer siteden görüyorum garanti bankası çalışmıyor felan diyorlar. Dediğiniz doğru gibi hocam.
Batarya ile ilgili mobil bağlantı seçeneklerini 4,5g öncelikli yaptınız mı bu arada. Baya fark ettiriyor. Şu an 5g Türkiye'de olmadığı için çok daha fazla pil harcıyor 5g öncelikli olunca.
AOSP kuracak port rom değil. Ben Samsung S8+ dan beri custom rom kullandım babamda kullandı hiçbir sorun yok yalan yanlış bilgi vermeyin
Alakası yok
Ben güvenmem soyarlar hesabi falan ugrasamam
Mobil veri kapalı olarak bu şekilde ekran süresi veriyor. Benim ayarlarda 4.5 g öncelik yok zaten 2 3 5 g ve LTE var sadece gerçi LTE 4.5 g karşılığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 29 Ocak 2025; 11:52:36 >
Benzer konuları daha önce Geri bildirim den bildirmiştim, sizin yazıyı görünce bir tane daha yapıştırdım, belki okuyan belki önemseyen olur. Bu arada hos1 ile devam ediyorum 1.017 alıp bıraktım, şu an stabil, bu haline şükretip bizi bu hale getirenleri Allah a havale ediyorum.
Mobil veri kapalı da olsa , şebeke taramasını band üzerinden yaptığı için,olmayan 5g li bantları saf dışı bırakmış oluyoruz, enerji tüketimini azaltıyoruz. Sayısal olarak karşılaştırmadım ama ilk aldığım zamanlarda 5g aktifken şarj durumundan bende rahatsızdım. 4,5g veya LTE öncelikli tercihe aldıktan sonra o rahatsızlığın geçti. Şu an pil ile ilgili beni rahatsız etmiyor. Önceki telefonlarında olduğu gibi hemen hemen.
Benimde en stabil sürüm 17 sürümü olmuştu çok önemsemedim merak ettiğim için geçtim aslında tahmin ediyordum x7 pro çıktığı için iyileştirme yapacaklarını beklemiyordum hatta burda dalga geçmiştik hos2 deyip duruyoruz adamlar güncellemeyi bir üst model telefon ile verdiler demiştik .İlerleyen güncellemelerde güzel birşey olursa zaten oldu denir buradaki kimse kötülemek için konuşmuyorki. Hepimiz iyi kötü bu cihazı kullanıyoruz. %65 ekran parlaklığında sadece Chrome forum donanım haber açık iken 15 dakikada %3 sarj götürdü .detaylı ayarlar yapılı bende arka planda çalışan hiç birşey bırakmadım mi uygulamalar reklamlar yok sadece anlık kullanılan internet verisi açık ana ekranda. Mobil veri volte ve 4.5 g yazıyor ayarlardan volte seçili mobil veri kapaliykende zaten normal kullanım ile alakalı bir laf ettiğim yok telefon yüke binince sıkıntı su gibi içmeye başladı normal gezinme süresini yükte alıyordum rekor süreler almayı başarmistim şimdi normal gezinmede 6 7 saat oyunlarda 5 saat altı sürelere düştü.
-
Üstad merak etme telefon maksimum şekilde ayarlı zaten ekstra şarj harcayacak hiçbir şey yok yalın Android'e yakın. Sadece anlık veri kullanımını ana ekranda açık tutuyorum onuda zaten daha önce test etmiştim anlaşılır bir zararı yok
Normalde hyperos 1'de trendyol uygulamasında hafif takılma oluyordu. Ama bu da sanırım uygulamadan kaynaklıydı. Ama dün bir arama yapayım dedim, sayfayı kaydırdıkça takıla takıla gitti. Üstelik bu çektiğim iyi haliydi, defalarca kez uygulama dondu kendini kapattı. En azından bende bu güncelleme işlemcinin performansında olumsuz yönde bi etki etti ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 29 Ocak 2025; 12:38:11 >
Guvenilecek işler değil çinli telefon ile stokromla bile risk altında hissediyorum kendimi . Bu telefon beni reklam delisi yapmıştı hattıma bile türlü türlü reklam mesajları gelmeye başlamıştı. Başım ağrıdı desen bir dünya hastane poliklinik mesajı geliyordu kurtuldum hepsinden ama nasıl kurtuldum bende bilmiyorum. Güven vermedi bana zaten guvenilecek telefon ilk kurulumda okadar saçmalık ile gelmez telefonu ilk aldığım gün eyvah demiştim bunlar ne böyle 🤣 Alışmamışımki yıllarca HTC ve LG den başka telefon kullanmayan biri olarak bu ne lann falan olmuştum ki özellikle HTC yalınlık konusunda müthiş bir markaydı bilenler bilir kullanıcıya hiçbir dayatma yapmazdi
Buda benden olsun beyazların beyaz gibi olduğu ağrılı astigmata rağmen göz ve baş ağrısı yaşatmayan soft bir ayar . Yanlız milimetrik farklar bile renkleri bozuyor en beyazı bulana kadar o bölgede ince ayar yapmaya çalışın. Misal Diablo immortal gibi bir belaya sardırdı yeğen beni onda bile problemi kesti o oyun bana halüsilasyon gösteriyordu birkaç saat oynayıp çıkınca odanın içinde kırmızı şekiller belirip sürekli hareket ediyordu %50 ekran parlaklığı ile bu ayarlarda girince kayboldu nasıl bir oyun yaptılarsa göz tansiyonu çıkarıyordu bende . Işık yükseltince renklerde canlı düşürdüğünde oldukça soft hale geliyor göz alışınca ekrandan ciddi keyif alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 29 Ocak 2025; 13:3:29 >
-
Bendede marketplace ve dolap uygulamasında bir süre saçma sapan ekran atlama hataları yapmıştı 17 sürümünde bir süre sonra tamamen stabil hale dönmüştü update sonrası market place iyiyken dolap ve letgo uygulaması sapıttı . Instagram'da yazı yazmak istediğimde ne yazdığım anlık olarak gözükmüyor ve YouTube mesela yorum yazdım diyelim yoruma cevaplar gelmeye başladığı zaman giriyorum bakıyorum birşeyler yazmışlar ama neye yazmışlar ortada yok yorumum hayalet oluyor🤣
5g Türkiye de belirli yerlerde var ve kullanılıyor . lte ya almak tasarruf sağlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X