Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.742
Cevap
166
Favori
337.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12/512 versiyonunu kullanan arkadaşlar cihazda herşey kuruluyken boşta kaç gb ram kullanıyor cihaz paylaşır mısınız. Mümkünse AIDA64 üzerinden veya başka programla da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

uygulama açık değilken 6800 3-5 ugulama açık bırakınca altta 5000 gibi

• Gri renk çok açık griymiş lansman afişinde görünce koyu gri (antrasit) sanmıştım hoşuma gitmişti meğer öyle değilmiş siyah (piano black) daha iyi gibi tabi tercih meselesi en sağdaki yurt dışı cihaz sanırım çünkü lacivert koyu mavi renk TR'de yok hiç görmedim. Acaba sonradan beyaz renk çıkacak mı başka renkler de var mı kafama taklıdı şimdi bilemedim★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (Resim bir ilandan alıntıdır)

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 19 Ocak 2024; 10:45:27 >

• judger90 kullanıcısına yanıt

Evet benimde şuan şarj tüketimi çok yüksek , sabah 7 den bu saate ( 10:30 ) %60 kaldı hiç normal değil , bir sorun var ama bakalım , kullanmaya devam edicem bir şekilde bataryanın oturması lazım , Samsung arayüzüne alışık olduğum için biraz yabancılık çekiyorum , ekran çok hoş canlı kanlı, kamera çok önemli değil benim için , bataryada sorun devam etmez umarım

• seloo_79 kullanıcısına yanıt

ekran yineleme hizini 60 hz alin,gereksiz gps,nfc vs kapatin,duzelir..

• Cihazı hep 60Hz kullanacaksanız 120Hz ekranın bir esprisi kalmıyor belki bir yazılım güncellemesi ile şarj durmunu iyileştirebilirler bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seloo_79

Evet benimde şuan şarj tüketimi çok yüksek , sabah 7 den bu saate ( 10:30 ) %60 kaldı hiç normal değil , bir sorun var ama bakalım , kullanmaya devam edicem bir şekilde bataryanın oturması lazım , Samsung arayüzüne alışık olduğum için biraz yabancılık çekiyorum , ekran çok hoş canlı kanlı, kamera çok önemli değil benim için , bataryada sorun devam etmez umarım

Ayarlar uygulamalardan önemli uygulamalar hariç bütün uygulamaları arkaplan kisutlamasi yapın düzeliyor , ben yaptım duzeldi.

• Merhaba, x6 pro için kırılmaz ekran koruyucu tavsiyesi alabilir miyim. Link atarsanız sevinirim, ben bulamadım, Teşekkürler

• re_death kullanıcısına yanıt

2 ile 2.5gb ram kalıyor aynı senaryoda 8gb olan versiyonda da. Demekki aşırı fark yokmuş teşekkür ederim.

• e_coul E kullanıcısına yanıt

Ekran Koruyucu Hakkında...

N11 ve Hepsiburada'da "Hanporium" Mağazasından ekran koruyucu almayın,koruyucu ekrana göre büyük geliyor o nedenle koruyucu kalkacaktır,kılıf takınca zaten kesin kalkacaktır.

• e_coul E kullanıcısına yanıt
    Düz ve kamera deliği ortada olan 6.67 inç her xiaomi telefonun ekran koruyucusu buna uyumlu satanlar zaten isimlerini değiştirip satıyorlar bu yöntemle ucuza temin edebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

rica ederim , evet aynı senaryo oluyordu daha önce birisi yazmıştı 8 gb lık versiyonunda 2 ile 2,5 arası kaldığını

• Sizce Honor 90 yerine alınır mı, daha önce hiç Xiaomi kullanmadım, şu andaki telefonum Huawei P40 Lite. Fazla oyun oynamıyorum.

• Mr.Trader kullanıcısına yanıt

6.67 inç xiaomi cihazlarının ekran camları %99u bizim cihaza uymuyor.

• xsw X kullanıcısına yanıt

Siyah çok parmak izi bırakıyor ama gri öyle değil. Premium telefonmuş gibi gözüküyor kamera bu kadar büyük olmasaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Sizce Honor 90 yerine alınır mı, daha önce hiç Xiaomi kullanmadım, şu andaki telefonum Huawei P40 Lite. Fazla oyun oynamıyorum.

Iki telefon da üzmez, ayrı ayrı birbirlerine üstün oldukları taraflar var. Incelemeleri izleyin kullanımınıza göre karar verirsiniz

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt

Honor malzeme kalitesi ,kamera , tasarım ve yazılım daha iyi , oyun oynamiyorsan günlük kullanım honor daha iyi bir tercih bence.

kesinlikle. onun da çözümü basit şu tarz kılıfla bitti gitti

amazon
    Heioloo Xiaomi POCO X6 Pro 5G için kılıf, koruyucu kılıf, sıvı silikon, darbeye dayanıklı, çizilmeye karşı ultra ince, [1 adet] temperli cam ekran koruyucu – siyah
    https://www.amazon.com.tr/Heioloo-koruyucu-dayan%C4%B1kl%C4%B1-%C3%A7izilmeye-temperli/dp/B0CRB2SRGJ
  • 13/20 bin araligi fiyat performans
    Performans,batarya icin Poco f5,poco x6 pro,x6
    Kamera icin Honor 90/100,vivo v30
    Ekonomik olsun iyi olsun Tecno camon 20 pro 5g
    Guncelleme icin samsung a54,a55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 19 Ocak 2024; 14:59:12 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.