Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
167
Favori
344.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hehe yani bug'umuz hayırlı olsun =D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrar baktım benim sürüm daha 1.0.14.0. İnstagram kararması hariç hiç bir problemi yaşamadım. şeytan kulağına mı denir   Zaten insta kararması da kalmadı artık. Maşallah diyelim  

• ne_demek kullanıcısına yanıt

Benim de aynı sürümde şu an. Ben de bütün sorunlardan arındırılmış şekildeyim. Pusula hatası dışında tabii. Dediğiniz gibi instagram kararması da uzun zamandır yok. O yüzden güncelleme yapmayacağım galiba telefon şu an sorunsuz devam ediyor pusula sorunu dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google play sistem güncellemesi 1 Şubat 2024 de kaldı . Güncelleme yok diyor nasıl düzeltebiliriz. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran6302 -- 6 Şubat 2025; 18:10:3 >
  • ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Bende ki güncelleme Kasım'da kaldı

• Bendeki de 1 Ekim 2024 ye kalmış.

• Şurada sayfalardır yorum okuyorum herkesin muhabbeti yazılım güncellemesi ve buglar. Ama en başında herkes işlemcisi süper tam bir FP ürünü diyordu geldi konu yine yazılımın saçmalığına.

Bende de Poco X3 Pro vardı (şu anda çekmecede pili şişmiş ve anakartı bozuk halde bekliyor) delirtti beni. ilk ve son poco maceram budur.

Poco markası zaten Çinde doğmadı. Xiaominin Hindistan ekibi çıkarttı (bilen bilir ilkismi Pocophone 1 idi) o efsaneydi sonra saçmaladı amacından çıktı.

Müthiş donanım berbat yazılımla hiç oldu. Zaten Xiaominin amacı da bu. Yoksa nasıl satacak redmi cihazlarını?

Her yerde her fırsatta diyorum Pocodaki işlemci hikayesine düşmeyin diye. geçmişte aldırdıklarım bin pişman oldu millete de sebep olduk.

PUBG de 60fps 90fps dedik aldırdık sonra millet telefonuyla delirir oldu.

• Hyperos 2 den sonra sarj olma hızı baya azalmış gibi geldi bana, bu kötü oldu.

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Daha uzun sürede şarj oluyor gibi değil mi hocam? Bunu hissettim ama belki bana öyle geldi demiştim de sanırım değil, cidden biraz daha yavaş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 7 Şubat 2025; 14:58:44 >
  • Bu telefona bulaştığım için kendime kızıyorum. Telefonda şebeke kopma sorunu var. Garantiye gönderdim sıfırı ile değişim yapılıp yenisi gönderildi. Onda da aynı problem var. İnstagramda kesintisiz takılamıyorsun video açıyorum 10 - 15 dakikada bir mobil veri bağlantısı komple kopuyor telefon kendini uçak moduna alıyor gibi yapıyor geri açılıyor sonra. Hani bulunduğum yerde şebeke mi az çekiyor diye farklı farklı yerlerde deniyorum yine aynısı oluyor. Evde, işte dışarıda. Kaldırıp duvara vuracam az kaldı

• ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Sabah 7 çıktım evden saat 3 yüzde 33 anormal bir durum var sizde böyle mi

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

Aynen bidakine şarj süresini ölçmeyi planlıyorum bakalım.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Yavaş şarj oluyor net ben de farkettim

• Arslanbey_01 kullanıcısına yanıt

yine sorunlu bir cihaz göndermiş olmasınlar. 25 GB mobil veri kesintisiz kullandım wifiye geçmeden.Telefonun çekim gücü harika üstelik turktelekom kullanıyorum hız ölçümlerinde 65 mbit ortalama çıkıyor mobilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 7 Şubat 2025; 15:36:15 >
  • Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Bendede update sonrası şarj hızlandı.Her ne kadar kesin sonuçlar gostermesede ampere ile baktığımda 3600 ma üzerine çıkmazdı

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• koray_a K kullanıcısına yanıt

Bir sorun olduğu belli de, çözüm merkezi ben değilim. Yapsınlar diye gönderiyoruz sıfır telefon yolluyorlar o da aynı. Telefonu gönderdiğim birşey değil bir ton program tanımlaması bela eskiden yeniye aktar ona onay ver buna onay ver.

Telefonun mobil veri hızından şikayet etmiyorum ben senin bahsettiğin olay farklı. Bunun hızı da hızlı yoksa. Telefon bağlantıyı koparıyor komple. 20-30 saniye izlediğin video donuyor telefon uçak moduna geçiyor gibi sonra tekrar açılıyor mobil veri. Aşırı sinir bozucu bir durum. Turkcell kullanıyorum.

hocam 5G yi kapatın öyle deneyin. 5G özelliği açık olduğundan olabilir.

Dikkatli okursan hız haricinde kesintisiz yani kopma olmadan 25 GB mobil veri kullandığımı yazdım. Geri gönderdikleri cihazda sorunlu bir cihaz olabilir diyorum. Telefonun böyle bir sorunu yok aşırı memnunum turktelekom kullanmama rağmen şehirden uzak çekim gücünün düşük yer yer hiç olmadığı bölgede iPhone 16 promax modelinden aşağı kalmadı cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 7 Şubat 2025; 15:57:46 >
  • 25 GB internetten bahsettikya tamam anasını satayım hemen reklam gelsin bu telefona geçtim geçeli reklamlardan dinlenmekten izlenmekten asla kurtulamıyorum hiçbir şey için almayın etmeyin demem ama bu sebebden dolayı çin malı telefon asla almayın biraz araştırdım xiomi markasında 20 den fazla güvenlik açığı bulunmuş kişisel verileri sattığını konuşanlar olmuş reklam ayarlarından yapılacak her şeyi de yaptım android 9 da kalmış lg telefonda bir tane reklam almıyordum kullandığım mail aynı Google hesabı aynı tel numarası aynı değişen hiçbir ayar hesap yok . Reklam sayılacak ne varsa değerlendirip reklam atıyorlar banka hesaplarını kullanmaya çekiniyorum bu telefonda

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Ben az önce ölçtüm hocam. Yüzde 11den yüzde 100'e maalesef 1 saat 26 dakikada ulaştı. Bu da bozulmuş bende 😅

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.