Ürün linki verebilir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (289. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende neden böyle sürüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya turuna çıkmadığın için böyle . Kanada yap gel olmadı Mısır Fas bir tur at bölge ayarlarından, poco iyi tatiller diler😬
AliExpress'te az önce şunu buldum:
391,31TL | SmartDevil 2 adet Ekran Koruyucu için Xiaomi POCO F6 F5Pro M6ProTemperli Cam POCO M4 Pro 5G X3 NFC HD Anti Mavi Işın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülke değiştirip güncelleme beklemeyin . Ülke değiştirince stabil çalışmıyor.
Alakası bile yok Global cihaz kullanıyorum globalde dağıtılan global roma özel sürüm neyse o sürüme özel veriyor update olarak çin romdaki cihazlara verilen updateyi zaten alamıyorsun örnek olarak çin secilemiyor seçeneklerde yok çünkü çine verilen farklı bir güncelleme bu şehir efsanesini kim attıysa ortaya iyi atmış . Desteklemediği güncellemeyi zaten indirip kurmaz .Ayrıca Türkiye cihazı ile kıyas ediyordum globele gelen güncelleme sürümü ile Türkiye cihaza gelen güncelleme sürümü birbirinin aynısı bölge seçtim diye farklı bir sürüm gelmedi çünkü Türkiye de globele dahil bir ülke yeterince açık olmuştur
Ülke ile yazılımın stabilitesinin alakası yok.
-
Kanada daha iyi. Bloatwaresi az. Tek aliexpress kuruluyor.
HOS 2.1 güncellemesi dağıtılmaya başlanacakmış.
Ne kdara mal oldu 370 pahalı değil mi
370 Değil 508 TL ye geliyor
Satın al deyin kargo ve vergiyi gösteriyor
2 tane gönderiyor
Koray bey çok dayanıklı dedi Elinden düşürmüş hemde fena bir düşme olmuş birşey olmamis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aldığımda indirim ve kupon ile 330 gibi bir fiyata gelmişti şu anda 500+ TL gibi çıkıyor. An itibari ile alacak olsaydım ürünü deneyim ettikten sonra tereddüd bile etmezdim değer bence. iyi darbeler aldı kırılmadi ve ben ekranda nokta leke iz sevmem ayar olurum abartısız günde belki otuz defa ekrani siliyorum telefonun kendi ekranı kılcal çizik olmuştu bu hâlâ olmadı ve işin güzel tarafı telefon ekranındaki kılcal çiziklerde görünmez oldu bunu taktıktan sonra kesinlikle abartı yok birkaç tanede leke olmuştu ekran sanki ekran koruyucu varda hava yapıp kabarmış gibiydi onlarda görünmez oldu
Kanada yaptım hala sağ sol üst köşelerde ekran geri ileri gönder vb kısımlara basmıyor deli olacagim
Bende Amerika yaptım guncelledi
Ama gelgelelim birkaç gün sonra ekran kilidini parmak izini tanımaz oldu bu gün sabah ta tüm uygulamaları açmaz oldu
Sonrasında yedekleme yapmaz oldu
Cihazı zar zor fabrika ayarı yapıp sıfırladım
Çoğu uygulamaları ve resimleri kaybettim tekrardan kurmaya basladim
-
Benimde geri tuşu ve parmak izi sorun çıkarmıştı. Parmak izi tamamen düzeldi geri tuşu ara sıra nadiren tekliyor ilk zamanlardaki gibi deli etmiyor şu anda . Guncellenmemiş uygulamalar varsa onları güncelleyin ve arka plan kısıtlamalarını tek tek yapın sonrasında sık kullandığınız uygulamaların verilerini temizleyerek telefona restart atın. Bir başka çözüm olabilen durumda temalar ile alakalı mesela standart temaya döndüğüm zaman şu anda geri tuşuda tamamen düzeliyor veya navigasyon tuşlarını hareketler modundan çıkarınca yine düzeliyor. Ayrıca sanal belleğide kapatmayı deneyebilirsiniz bu özellikte zaman zaman sistem kararsızlıklarına sebeb oluyor
Korkunç...
Güncelleme böyle mi olur yahu! Bunlar test edilmeden sürülmüyordur ama nasıl iş bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttoygar -- 3 Şubat 2025; 21:44:0 >
Beyler bölge değiştirip güncelleme yapmayın stabil olmuyor.Kendi bölgemizde güncelleme yapmak daha doğru.Şuan Türkiye deyim hala ortada bir şey yok.
Tesadüfen birşey keşfettim belki yazan vardır ama ben görmedim
Bildirim için soldan aşağı kaydırmak gerekiyor
Ayarlar için sağdan aşağı kaydırmak gerekiyor ya ekranı Bu ekranları açtığınızda geçişler idaha kolay yapmışlar. Sağa sola çekince geçişler yapılıyor
-
Arkadaşım neden anlaşamıyoruz, Macaristan a farklı, Yunanistan'a farklı ve Türkiye ye farklı sürüm mü gönderiyorlar, neden anlamak istemiyorsunuz. Hadi Çin dersen eyvallah ama global den bahsediyoruz, maalesef güncelleme aynı halt.... Bu arada , 1.017 den öteye geçmeyin, şuan için şiddetle tavsiye ediyorum.
bu fiyata muazzam br islemci rakiplerini eziyor bu konuda pubg de sabit 90 FPS veriyor ve ısınıyor diyenler için ben öyle bir seyler karşılaşmadım daha 40 derece üstüne çıkmıyor günde 3-4saat oyun oynayan birisiyim ve gercekten hiç kasma ve donma olmuyor en yüksek grafikli oyunlarda sabit bir sekilde 60 fps oynatıyor zaten antutu da neredeyse 1.5m puan almıştır. bu fiyata bu puanı alan bır telefon bulamazsınız. 13 aydır kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X