Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.890
Cevap
167
Favori
345.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özelliklerden kısarak 90 fps veriyor ve nasıl bir 90 FPS ise iPhone 60 Hz modunda bunun 90 Hz modundan daha akıcı.ısınma kışın yok yazın yok diyen yalan söyler ama ısınma performansı bozmuyor.İyi hiçbir oyunda ultra desteği yok FC mobile, warzone ,Diablo immortal gensin impact ve daha birçok kült olmuş oyunda test ettim yüksek ayarlar kilitli geliyor zaten seçemiyorsun. emulatorlerdede Snap dragon tadı yok orta kalite ayarlarında akıcı deneyim için iş görecek bir telefon zaten orta segment olduğunu düşünürsek fazla bir beklentiye oyunlarda şöyle böyle iyi demeyede hiç gerek yok bu telefon iyiyse neyse...Problem donanımda değil yazılım ve yapımcı firmaların hâlâ Snap dragon desteğinin yüksek olması dimenstyleri kısıtlaması bu yüzden ben iyi bir oyun telefonu olarak görmuyorum çünkü kendinden daha kötü 5 6 yıllık Snap dragon işlemciler bile bazı durumlarda daha iyi oyun performansı sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Şubat 2025; 17:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• juveline J kullanıcısına yanıt

Bazı uygulama özellikleri erişimi ve servis sağlayıcı özelliklerini etkiler en fazla olacağı budur yani. Arayuz yazılım telefondaki hatalar vesayre değişmiyor anlayamadık hocam. Bölgeyi kanada yapıp güncelleme alsan nolur en fazla fc25 gibi kanadaya daha erken çıkan bir oyuna erken erişim sağlarsın veya Türkiye'ye verilen kanadaya verilmeyen bir uygulamaya erişemezsin ki onuda zaten Google hesap konumundan anlayıp ne seçersen seç yine bölgene göre veriyor . Bir diger farkta mesela stok halde gelen reklam içeren saçma sapan yazılımları muz cumhuriyetleri kabul ediyor Kanada Amerika gibi ülkeler kabul etmiyor ekstra saçmalıklar yüklenmemiş olur yani tututurmuslar bölge değişmeyin sorun yapıyor diye asıl tema degismeyin bu telefonun en büyük hata sebeplerinden birisi temalar buna emin oldum 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Şubat 2025; 18:27:16 >
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Hyperos 1 ve daha öncesinde de böyleydi bu ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • delegerbk D kullanıcısına yanıt

Cihaza kalitesiz demiyor cihazdan anlayan zaten

Herkeste farklı farklı problemler cıkıyor Bende gps problemı var ama batarya problemı yok Onda batarya problemı var ama gps problemı yok

Yazılımla berbat hale getirmişler anladığım kadarıyla

Samsung bir problem olunca 1 hafta geçmeden güncelleme yayınlıyormuş Okudugum yorumlarda

Xiomi daha vaad ettiği günde ana güncelleme vermedi Baksana herkes konum değiştiriyor alıyor guncellemeyı. Bu guncellemeyı sabırsızlanıp bir kaç gun ıcınde yapayım ya da 1 hafta ıcınde yapayım demıyor Aylardır vermedıgınden cozum arıyorlar öyle ındırıyor guncellemeyı ınsnalar

Ayrıca reklama boğmuş Beni çok ırgalamıyor şu mi video ve mi tarayıcı hariç ama cinsel içerikli reklam çıkarmıs bırıne. Bir toplumun ıcınde,eşinizin yanında,çocugunuzun yanında böyle birşey olsa ne düşünürsünüz ?

Aldıgı parayı hak edıyor mu sımdı ?

Eee neden kullanıyorsun diyebilirsin Bütçem yok Poco x3 vardı güzeldi hafızası yetmedi. Dişimden tırnağımdan arttırdı maldım cıhazı bın pısman oldum Yanımda Poco x3 cihazını taşıyorum Gören beni zengin zanneder ve öylede oluyor Bir yere gittiğimde birşeye çok para vermek istemiyorum cımrı konumuna dusurdu(bu bıraz alakalı ama yazmak ıstedım)

Para olucna değiştireceğim zaten aldıgı parayı hak etmıyor. Biraz daha koyardım Samsung f serisi alırdım güzel yapay zeka destegı de var Ben oyun ıcın kullanmıyorum Ekran zamanıda daha ıyı oluyormus heralde

Ulefone Armor 28 Ultra'yı beklıyorum

• koray_a K kullanıcısına yanıt

Hakikatten Hocam Bende Htc M8 vardı Snap Dragon işlemcı vardı fenaydı =] Miye snap dragon bu kadar ıyı acaba ?

Yapımcıların Snapdragon desteği daha fazla bilgisayarda Nvidia nasıl yazılım ve destek ile öne çıkıyorsa atiden telefondada Snapdragon böyle . O telefonu önceki ve sonraki serilerini bende kullandım HTC yazılım olarak zaten saf androidin öncülerindendi optimizasyonlarını çok iyi yapıyordu. Şu anda sadelik anlamında Google marka telefonlar HTC fanları için güzel bir alternatif olsada maddiyattan bağımsız şekilde o paraların verilmesi taraftarı değilim bu yüzden X6 pro candır. Mesela cod mobilede Snapdragon sponsorlu turnuvalar oluyor. Snapdragon 835 işlemcili LG v30 plus ile uzun süreli kullanımlarda yüksek ayarlarda bu telefondan akıcı nişangah oluyordu telefon yanıyordu ama hedef sapmıyordu ve bu telefonda oynadığım kadar çabuk ölmüyordum hs atma oranım daha yüksekti buna kafayı takıp denemeler yaptım farklı telefonlarda. Ciddi ciddi iPhone ve Snapdragon işlemcili telefonlar ile hedef alırkende hedefteykende bariz avantajlısın ama grafik düşürmek online heyecanı ile bir rahatsızlık vermediği için 120 FPS akıcılık ile bu kusur 120 FPS oynamayanlara göre avantaja dönüp oyundan keyif almani sağlıyor yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Şubat 2025; 19:12:44 >

HTC 10 Evo efsanesi hayatım boyunca unutulmayacak ama piyasaya çıktığında kutudan çıkan kulaklık ve dac ile zte axon 7 ile birlikte kalbimde taht kurdu . Temiz uygun denk gelmiyor axon7 evo10 ve v30 + koleksiyonluk denk gelsem uyguna mutlaka alacam. Denk gelince de aksi gibi havaya para atacak zamanıma denk gelmiyor 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Şubat 2025; 19:25:10 >
  • Bu cihaza neden bazen önemli bildirimler gelmiyor ? Tasaruf modunda değil

Kendini uyku moduna alıyor gibi oluyor Bir zaman kullanmadıgında Whatsapp mısalı bıldırımler gelmıyor ta ki ekranı acana kadar

Reklamları kökten engellemek için Hidden Settings uygulamasını kurup ayar yaparsanız ister xiaomi uygulamaları olsun ister başka uygulamalar, asla reklam çıkmıyor

• Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama mi ?(Ekte gönderdiğim resim)
    Ama
    Bana bazı reklamların açılması gerekiyor
    Mesela netten sinema seyredince bazen reklam engelleyici problem çıkıyor. Reklamı gecemeyince sinema başlamıyor

Kampanyalar oluyor mesela FLO da oldu 1 alana 1 bedava ayakkabı oldu . Elbette bu farklı örnek ama onun misali birşeyleri engelemesin demek istedim ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 5 Şubat 2025; 23:49:5 >

• Bende birşey olmaya başladı
    Instagram da bazı reels ler yüklenmiyor acaba Instagram dan mi cihazdan mi ?

Evet bu uygulama, bahsettiğiniz şekilde faydalı reklamları engellemiyor. Sadece rahatsız edici popup şeklinde çıkanları engelliyor. ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★
    Tek yapmanız gereken Özel DNS kısmına girip bunu yazıp kaydetmek. Sıkıntı yaşarsanız tekrar buradan kapatabilirsiniz. Bir deneyin bence.

• Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    Evet bunu biliyorum ama bana göre değil
    Internetten sinema seyrederken reklamlark geçmem gerekiyor bazen reklam görünmeyince tiklancak bir alan yok ekran siyah kalıyor ayrıca netten alışveriş yapıyorum güzel ürün reklamları oluyor işime yarıyor

Alsinda reklamlardan hoşlanıyorum ama yararlı olanlardan
    Alışveriş aliskanligimla ilgili güzel şeyler çıkabiliyor
    Xiaomi'nin reklamlari engelleme hele şu mi tarayıcı dan ve mí video dan habire bildirim geliyor,video açıyorum reklama atıyor otomatik

Poco X3 de devre dışı yapıyordum uygulamardan problem yoktu
    Poco X6 pro da yapiyrum güncelleme gelince kendini aktif ediyor

Adb le kaldırılıyormus hakikatten kaldırılmayan uygulamadı kaldırıyor denedim ama yanlışlıkla Google Play'i kaldiridm fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım
    Yedek benim için çok önemli 300+ uygulamayı tek tek yükledim =D öteki yedekleri saymiyrum bile

Fabrika ayarlarına döndünce tekrar yaptım düzgün olarak kaldırıldı dedi ama sonradan gördüm kaldirlmamks
    Bende ellemedim bir hata yaparım diye

Teşekkür ederim

Adguard di bilgisayar da tarayıcılarda kullaniyrum sahiden güzel
    AdBlock bile Adguard in filtresini kullanıyormuş yanılmıyorsam
    Forumda okudum ve kontrol etmitimde şimdi nereden bakılır unuttum

Ayrıca bu yöntemle modemin arayizunden de yapılınca evdeki bütün cihazlarda reklam cikmiyormus herhalde bilginize sunarım

Bu uygulama bir ara gizli ekran kaydı yaptığı için şikayet aldı sakın he yükleme güvenilir değil . Xiomi uygulamarı PC den kaldırma rehberi var araştır onu youtubede vardı ordan bakarak yap kaldır hepsini. Ama uğraşamam diyorsan varsayılan uygulama ayarlarına gir mi video mi tarayıcı gibi uygulamaların var sayılan ayarı değiştir ve arka plan kısıtlamalarından gidip internet erişimini kısıtla. Flo kampanyasınada fazla güvenme iki kat zam yapıp bir alana bir bedava diyorlar Instagram reelsdede sorun yok şu an için kişiye özel kronik yapacağı tutmuş yine😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Şubat 2025; 4:20:57 >
    Hocam resimli tarif eder misin ? Müzik uygulamasını yanliskla varsayilan yaptım habire video yu müzik uygulamasında açıyordu. Varsayilanlari bulamadım programı kaldırdım en sonunda. Kaldırıp tekrar kurdum belki ayarları da siler dedim silmedi

Flo'yu örnek verdim ama fiyatı takip ettim uyguna gelmiş olması lazım

Ben asgari ücret 1500 Ken 1000 TL kampanyalarla para biriktirdim kacirdiklarim hariç =D
    Sonra
    Kistilar kampanyalari

Mesela bir örnek vereyim
    Mirgostan cipsi alıyordum money veriyordu bir kaç cipsi bedavaya geliyordu. Içinden hopi puanı çıkıyordu. Kuvars su sipariş ediyordum bisu'dan hopi'yi kullanarak. Damacanin yanında pet şişe veriyordu bir tane değil 4-6 tane birşey olması lazım ya içiyordum ya biriktiriyor satıyordum =D

Bu sadece biri =D

Video dolaşıyordu reelsde flo nun kampanya dolandırıcılığı yaptığına dair o yüzden dedim. Sırasıyla ayarlar,uygulamalar kısmına gir sağ üst köşede üç nokta çıkacak ona bas varsayılan uygulamarı seçip ayarla hangi tarayıcı hangi player ile açılsın istiyorsan seçersin

Allah razı olsun
    Inanır mısın kaç dakika aradım gece bulamadım
    Üç çizgi dikkatimi çekmemiş ve aklıma gelmedi =]

Varsayilanlar normalmiş ama genede reklam çıkarıyor. Şuan çıkarmadı nasıl yaptığını unuttum yani duzenlemeye giriyorsun diyelim sonra cikiyrosun lap diye reklam cikiyor

FLO için link atar misjn özelden merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 6 Şubat 2025; 5:6:38 >

Amin sorun değil, telefonun reklam sorunu bende sıfır inanki yaptım bir ayarlar ama ne yaptım hatırlamıyorum bu sitede bile reklam yok yazarken . Kampanya reelsde denk geldi video çekmiş adam aynı ürünü yarı fiyatına başka siteden gösteriyor sonra rafdaki ürünlerin etiketini gösteriyordu daha bir kaç günlük videoydu link yok malesef.

FLO'nun Sitesinde Olabilir
    Ben Hepsiburada dan aldım. LumberJack marka
    LumberJack 'inde sitesinde pahalıydı herhalde ya da FLO nün, Hepsiburada da ucuzdu

Bende de bu sorun başladı, son 3,4 gündür. Aynı reels e mesela 1 saat sonra bakınca açılıyor, ama ilk anda kum saati dönüp duruyor, kesinlikle açılmıyor. Sadece insta da oluyor, (vers 1.017)

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.