Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Edebidil , baser Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.883
Cevap
167
Favori
345.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam biliyorsunuz bende hızlı şarj sorunu vardı. Birkaç şey denedim ama düzelmedi. Neyse güncelleme gelsin düzelir diye düşünürken dün teli kapatıp öyle şarj ettim. Normal hızlı şekilde şarj etti. Açıkken yavaş şarj ediyor bende, kapalıyken hızlı oldu. Bugün yine denicem bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnizukaSensei

Hocam biliyorsunuz bende hızlı şarj sorunu vardı. Birkaç şey denedim ama düzelmedi. Neyse güncelleme gelsin düzelir diye düşünürken dün teli kapatıp öyle şarj ettim. Normal hızlı şekilde şarj etti. Açıkken yavaş şarj ediyor bende, kapalıyken hızlı oldu. Bugün yine denicem bakalım

Kapalı iken normalse fiziksel bir sorun yoktur. Yazılımsal olarak bir dengesizlik olduğu belli zaten batarya doluluk oranına göre çektiği akım değeri değişiyor. Bu sorun olunca şarjı fulledim daha sonra %85 + doluluklarda denedim napsam akım değeri yükselmedi ve hızlı şarj yapmadı 1000 ma bile gösteremedi .Daha sonra şarja ara verip telefona yüklendim biraz %70 iken taktığımda hızlı şarj başladı ve çok kısa sürede fulledi.Bu sabaha kadar bende böyle bir sorunda yoktu kablo ve adaptöre kuruldum gittim başka cihazla denemeye aynı sorun var kapalı iken iki orjinal cihaz ve orjinal iki kablodada sorunsuz şarj etti. Sonra stok temaya geçince düzelen bazı sorunlar aklıma geldi temayı kutudan çıktığı haline çevirdim tamamen düzeldi. Saçmalıklar telefonu 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.