< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (301. sayfa)

-
-
Evet ama 2 ye bükünce kırılıyor plastik ağırlıklı cam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgem Türkiye hala HyperOs 2 gelmedi.Açıkçası çok umurumda değil.Sadece bu kadar gecikmesi garip yoksa ara sıra mobil verinin kopması dışında telefondan memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kulaklık ve cihaz ayarları ile alakalı oluyor Bluetoth konusunda nokta kusursuz cihaz ses kalitesi bağlantı kararlılığı ses yüksekliği herşeyi ile dört dörtlük cihaz . Ben bu dediğiniz sorunun aynısını çin malı airpods taklidi ile yaşadım epey bir uğraştırdı beni birkaç ince ayardan sonra hem kopma hemde kulaklıkların saçma sapan komutlar vermesi Abuk subuk parazit sesleri olur olmadık kopmalar şarkı değişimleri hepsi düzeldi. Öncelikle Bluetoth ayarlarını tamamen sıfırladım kayıtlı Bluetoth cihazı kalmayacak şekilde sonrasında Bluetoth güncellemeyi yaptım (hos2 update harici 2 güncelleme verdi Bluetoth için) Sonrasında geliştirici seçeneklerinden kulaklığın protokolü neyse onu seçtim (otomatik değerde geliyor müzik çalma sırasında Bluetotha basılı tut çıkan sayfada cihaz adı yanında protokol yazacak o yazan değeri geliştirici seçeneklerinden protokol ayarlarındann seç otomatik kalmasın) sonrasında A2dp donanım yükünü devre dışı bırakı aç lhd kodlayıcısı oynatma kalitesini kulaklık özellikle AAC veya sbc ise 256 bite çek değilse en iyi çaba veya kulaklığın protokol desteğinin ulaşabildiği maksimum kbps veri akışına en yakın değere çek bu değeri kopmalar için bağlantı kalitesi 400kbps değerdede deneyebilirsin ama aptx HD ve üzeri kulaklıklarda ses kaybı çoğalır yine aynı şekilde Bluetoth ses örnekleme hızını ve bit sayısınıda sorun yaşanan cihazın değerine getirmek kopma sorunlarında çözüm yakalayabiliyor kısaca aklıma gelenler bunlar herşey otomatik bırakıldığında geriye dönük teknolojiye sahip BT cihazlarda özellikle kopma sorunları yapıyor. Ve tabiki son olarak önemlisi kulaklığın yazılımı yüklenmeli sorunlar yine çözülemezse kulaklığın varsa tuşları atama ayarları komple kapatılmalı. Ayrıca bazı BT modülleri ve kulaklıklar kendiyle alakalı sorun olarak yüksek batarya doluluk oranı olmazsa bataryayı boş görmesende bu kopma sorunlarını çok yapıyor genelde çin malları veya iyi markaların fason üretimlerinde bu sorunları defalarca gözledim mesela japon markası çin üretimi Amerikan markası Endonezya üretimi gibi .Not olarak benim şu an elimdeki çin malı airpods taklidi bir cihaz tüm bu ayarlardan sonra BT açık kulaklık uyku modunda kapalı bekliyor kutuyu açıp kulaklıkarı çıkarıp kulağıma taktığım anda otomatik ses kulaklığa geçiyor gerçekten BT ve BT üzerinden ses konusunda bu cihazı kullananlar ciddi avantajlı her yönden birçok amiral gemisini susturacak kadar muazzam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Mart 2025; 14:40:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir sitede okudum hyp2 yi alacak telefon listesini bizim x6 pro listede yok. Herhalde vermeyecekler. Telefondan memnunum burada yazılan sorunların çoğu bende yok. Çalışıyorsa kurcalama mantığı ile yürüyorum her zaman. Varsa da sorunu kurcalayıp bakmıyorum. Her işimi güzelce yerine getiriyor. Wild rift, shadow fight 4 oynuyorum bir sıkıntısını görmedim. Fakat şarjı sanki daha hızlı bitiyor. O da wild rift ten kaynaklı sanırım. Nazar değmesin diyelim, telefonlar çok pahalı
-
Poco serisine üvey evlat muamelesi yapılıyor.Redmi den donanım olarak daha üstün olup bu kadar ihmal edilmesi çok garip.
Malesef bu ayarlara girebilmem için kulaklığı bağlamam lazım ancak bağlanınca otomatik kopup yeniden bağlanmaya çalışıyr sürekli bu şekilde. Kulaklık olarak ta bir den fazla cihaz denedim hepsinde aynı olsu. Ayarları sıfırladım bu arda ama aynı malesef
-
Ayarlar uygulamalar Bluetoth yazılımınına girip ön belleği temizle ve uygulamayı devre dışı bırakıp tekrardan açmayı denedinmi oradaki uygulama izinlerine bildirimlerin açık olmasınada dikkat et . Geliştirici seçeneklerindeki ayarlar içinde kulaklık bağlanmasına gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Mart 2025; 23:17:48 >
onları yaptım tabiki hattadefalarca yeniden başlattım. Son bi ihtimal son güncellemeyi tekrar indirip kurmak kaldı. Bu arada konumu mısır yapmıştım tr ye çektim. Belki de ondan oldu bilmiyorum
-
Ayarlar ,telefon hakkında, detaylı bilgi ve özellikler, çekirdek sürümüne 5 defa seri tıkla wifi AP scan sonrasında Bluetoth scan taramalarını başlat donanımsal olarak sorun yoksa yeşil renkle pass yazacak ivme ölçerde takılı kalırsa hızlı değişen sayılarda geri yap pass fail yazan sayfaya geri döner genelde ivme ölçer testte hata veriyor veya takılı kalıyor bu telefonlarda. Sorunsuz cihazda gözükmesi gereken. Bölge değişimi ilede alakalı birsey değil belki güncelleme yaparken bir kesinti falan olmuştur manual olarak yazılımı baştan indirip yükleme fikri güzel işe yarayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 5 Mart 2025; 8:46:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hyperos 2.0 ülkemize sunuldu galiba. Şuanda güncelleme kısmında görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsili ekmek -- 5 Mart 2025; 17:26:3 >
Bana da önce 1.0.17.0 güncellemesi geldi ardından hos2 yi gönderdi biraz önce. Türkcell ile mobil veri kopması ve özellikle Codm oynarken dokunduğum yerleri dokunmuş gibi gösterip işlememesi ve oldum olası batarya sorunu dışında bir problem yaşamadım alsam mı almasam mı bilemedim. Hiç değilse oyunda stabil çalışsa batarya aynı kalsa yetinecegim gibi.
2.0.1 ile oto parlaklık sorunu geldi. 2.0.100 sürümüne güncellesem başka bir yeri bozulacak diye dokunmuyorum
Oyun testi yapmamıştım. X3 nfc'den sonra X6 pro ile oyun oynamak çok farklı. SoC gerçekten performanslı.
Ben de X3 NFC den geçtim süper geldi ilk başta ama özellikle şarj konusunda patladım. Neyse dayanamadım güncelledim hos2 ye. İlk izlenimlerimde fark ettim ki bunlar kendi politikalarını ve fiziksel özelliklerini bizim gözümüze sokmaya çalışıyor. Tamam gözleriniz iyi görüyor, akıllı telefonla çok uğraşamıyorsunuz iş güç derken felan da abi siz kral gibi kullanıyorken bu cihazları bizim günahımız neydi? Bu ikinci poco, 3. Xiaomi markası altındaki cihazım sanırım alımımı aldım 😅
Güncellemeyi yaptık ilk izlenim gayet olumlu.Telefon daha hızlanıp akıcı hale geldi.Animasyonları özellikle çok beğendim.
Rocklıne_v15 diye bir tema kullanıyorum.Simgelerin kapanış animasyonları çok güzel oldu tavsiye ederim.Kurcaladıkça olumlu olumsuz taraflarını yazarım.
x3'ü sırf sd SoC ve eu rom desteği var diye almıştım. İlk sene oyun, video ne varsa yüklenirdim akşam eve geldiğimde %20'den fazla şarjı olurdu.
x6 pro modelinin şarj konusunda memnun değilim ama telefon o kadar çok sorunlu ki göze batmıyor
Güzel yanı dimensity 8300 ultra için açık kaynak geliştirme projeleri var.
Oyun oynarken şarjı normal azalıyor ama bekleme modunda çok hızlı azalıyor.
Wild Rift oynarken bütün ayarları yükseltip yüksek yenileme hızına ayarladım. Herhangi bir takılma, FPS dalgalanması, anlık düşme yapmadı. Performans yönünden fiyatına göre harika. Geri kalan özelliklerine yorum yapmaya dilim varmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X