Şimdi Ara

x7 Mouse Cs 1.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs 1.6 icin en uygun ayarları soylıyebilirmisiniz yada sizin kullandıgınız yeni alDım markası XL-750BK :)))) Benim pek bilgim yok oscardan ayarlar felan yapılıyomus sizin kullandıgınız ayarlar nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin0707 -- 27 Şubat 2012; 14:50:58 >

• Yorum Yokmu :(((
  • Buraya bakabilirsin kullanıcı yorumları ve ayarları için;
    http://forum.donanimhaber.com/m_32221721/tm.htm
  • tamam onlar bende ayarli sekmeme ayarlarıda varmış klavuzda yaziordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin0707

tamam onlar bende ayarli sekmeme ayarlarıda varmış klavuzda yaziordu

Sekmeme = No Recoil = WTF ?
  • arkadaslardan duydum ayarlar varmıs no recoil mi bilmiorum ama ayar varmıs
  • sekmeme sandığın şey 3x fire seçeneğidir.Silahi otomatik olsa bile 3'lü atıyor accuracy artıyor sonuç olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler x7 baya bi fayda ediyor (CS 1.6) soldaki kucuk tuslar gereksız olsada
  • quote:

tesekkurler x7 baya bi fayda ediyor (CS 1.6) soldaki kucuk tuslar gereksız olsada

onlar rpg oynayanlar için çok ideal öle deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

quote:

tesekkurler x7 baya bi fayda ediyor (CS 1.6) soldaki kucuk tuslar gereksız olsada

Aynen tusa basıorum işin içinden çıkılmıyor bi bıcak alıor bi silah bide çatışmanın ortasında basıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin0707 -- 29 Şubat 2012; 19:13:35 >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen tusa basıorum işin içinden çıkılmıyor bi bıcak alıor bi silah bide çatışmanın ortasında basıyorum :S

• quote:

quote:

quote:

O tuşlar cs'de kullanılmaz. Ama kullanabilison helal olsun.

• bilip bilmeden konuşmuş bazı arkadaşlar ama yanlış biliyorlar arkadaşın söylediği "makro" dur mouse ayarı,dpi, gecikme ayarlı tuş atama değildir. evet makro yazılabilen tüm mouselar için "no recoil" makrosu yazmak mümkündür.x7 mouse no recoil makro olarak ararsan internette de bulabilirsin. bilmediğiniz konularda bilmiyorum diyin yada yorum yapıpta insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.