Şimdi Ara

Logitech G G432 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, 7.1 500TL AMZNTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada 600 tl ve üzeri dün akşam 491 TL ye ben aldım.

Logitech G G432 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, 7.1 500TL AMZNTRamazon
    Logitech G G432 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround Ses, DTS kulaklık: X 2.0, 6mm Mikrofon, Windows, Mac, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, Tablet ve Mobil Cihazlarla Uyumluluk, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MTXLFXV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 28 Kasım 2021; 14:25:39 >

• Kendi tecrubeme gore logitech'in g230 g430 gibi kulakliklarini çok onermem. Kablolari cok guzel ve inanilmaz uzun ama kulakligin sagi solu 2 yil sonra dokulmeye basliyor ve g pro modeli disinda mikrofonlari da kotu performans veriyor. Su anda logitech g pro kullaniyorum mikrofunu harika olsa bile 2 yil gecti ve kasasinda ufak catlaklar kirilmalar mevcut.

+Kocaman kulaklarim olmasina ragmen hep cok rahat ettim
    +Kablolari cok uzun her yere yetisiyor

- Cok narin cantada yilda 1-2 kere tasinmasina ragmen seyahat sonrasinda genelde bir tarafi catliyor yada kiriliyor

- Kafa bandini sabitledikleri yer ve yapistiricilari dandik gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı markanın G332 modelinin Kulaklık ile kafalık birleşme yerleri kırıldı . Bu tür modellerinde hep aynı sorun mevcut . Tavsiye etmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine biraz daha koyup hyperx cloud 2 alın yıllar boyu kafanız rahat takılın

• Logitech G G432 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, 7.1 500TL AMZNTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.