manyakça ama bir kaç sorum var 1.niye fare modeli seçtiniz çünkü üste yana sağa sola fan koyamazsınız bütün görsel mahvolur 2.polyester macuna çok yüklenmişsiniz rachadellin dediği gibi soğutması zor 3. yeterince optik sürücü koyamazsınız 4. kaç dpi
quote:
Orijinalden alıntı: baturhanaktekin
manyakça ama bir kaç sorum var 1.niye fare modeli seçtiniz çünkü üste yana sağa sola fan koyamazsınız bütün görsel mahvolur 2.polyester macuna çok yüklenmişsiniz rachadellin dediği gibi soğutması zor 3. yeterince optik sürücü koyamazsınız 4. kaç dpi
yorum için teşekkürler. 1.yana kocaman bir fan koyucam havayıda alttan açılacak deliklerle girecek(özel olarak tesbit edilen yerlerden bu önemli). 2.inceligi 1.5 mm bile diil sogutma sorunu olamaz projenin düşünülmesi sogutmadan başlanmiştır. 3.1 adet dvd rw 1 adet 250 gb hardisk yerleri var ayrıca exradan 1 hdd yeri koyabilirim. 4.yerinden oynayamıyacagına göre cevap 1 dpi
EN KISA SÜREDE MADDİ AÇIK KAPATILIP PROJE KALDIGI YERDEN DEWAM EDİLECEKTİR VE TEK SEFERDE BİTECEKTİR. YAKINDAA..
ahhh o maddi açık yok mu belimizi büküyor hayırlısıyla kapatırsın da bizi bu çalışmadan mahrum bırakmazsın
Allah kolaylık versin de görelim şu kasanın sonunu
Bekliyoruz hocam ne oldu ???
gerçekten tebrikler sabırsızlıkla bekliyoruz
bu ne abi ya forumun bu bölgelerine ilk defa geliyorum pert oldum :D
kasa ss leri en kısa amanda eklenecektir dewamm
quote:
Orijinalden alıntı: X7cengoviçX7
Mükemmel bir gelişme.Bekliyoruz hocam merakla
bravo hocam ayakta alkışlıyorum devamını bekliyoruz cümleten
quote:
Orijinalden alıntı: X7cengoviçX7 kasa ss leri en kısa amanda eklenecektir dewamm
Ben güncel yazısını görünce son hali var zannettim ama olsun. Bekliyoruzzzzz...
quote:
Orijinalden alıntı: X7cengoviçX7
8 gündür bekliyoruz
süper ötesi olmuş harika yaratıcılık kutluyorum sizi ve son resimleri hayret ve merak içinde bekliyorum.